BU GÜN YİNE JUNON KESECEM BU SEFERDE ÇIKMAZSA...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: BU GÜN YİNE JUNON KESECEM BU SEFERDE ÇIKMAZSA...

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Lathander yazdı:Aman Varyemez! :)

Şaheser elde etmek oldukça zor bir olay. Çünkü taşıdığı değer bakımından nadir olması normaldir. üzerinde birde spesifik olarak X şaheseri istemek ise bunun sonraki boyutudur. Yani şaheser istemek ile X şaheseri istemek arasında tahmin edilenden çok fark var.
Öyle ama bi arkadaşım sığınak ta acemi sayılır . Dedim gel hadi seni sığınağa götüreyim içerde girdik . Motorin ' Maraton Ayak ' verdi . Kenan'ı kestiğimizde ise Alternatör Kolye verdi . Ben nerdeyse 120 tane Madalya var Nucleus bile düşmedi . En son dün Junon kestiğimde Kıyamet Alevi Yüzük düştü :)
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

zorsavas5 yazdı:Sil ulan sil silmezsen adam deilsin gelmiş buraya yazıyor bizden sanane kardeşim çıkmazsa sil bak ondan sonra aynaya bak ne görürüyon :D :D :D :D :D
zorsavas5 yazdı:sil

SENİ İLGİLENDİREN BİR DURUYOM YOK İSTER SİLERİM İSTER SİLMEM + BU GÜN JUNONA GİDEMEDİM EMİNOL SENİN GİBİ DEĞİLİM SENİN GİBİ DEĞİLİM SEBİBGİBİ DEĞİLİM SİLERİM DEDİYSEM SİLERİM NEYİ İSTERSEM ONU YAPARIM BENİM AÇTIĞIM KONULARA YORUM YAPMA

PASAXVARYEMEZ
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
SaTuRNn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SaTuRNn »

Şahesere ulaşmak zor diyen arkadaş cevaplarsan sevinirim = Tek girişte düşüren var . Su an kasamda 8 adet cent 4 adet oksidant zırh bulunmaktadır . ;) Gerçekten yazık emeklere Fundi zırh yok fakat ilk girişte düşüren var . bence ulaşması kolay bir iş fakat biraz da Sistemın saçma olması güzel bir iş ;)
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

HERNEYSE BOŞVER ŞAH CİHAN TT LİKTEN ATILMASINI TALEP EDİYORUM ŞAHASERİ BIRAKTIM AMA ONU BIRAKMAM :D YA BENDEN ÖZÜR DİLER YADA OYUNU BIRAKACAM 4 YILIK EMEĞİMİ SİLECEM MALESEF :cry: :cry: :cry:
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

x5ve yazdı:HERNEYSE BOŞVER ŞAH CİHAN TT LİKTEN ATILMASINI TALEP EDİYORUM ŞAHASERİ BIRAKTIM AMA ONU BIRAKMAM :D YA BENDEN ÖZÜR DİLER YADA OYUNU BIRAKACAM 4 YILIK EMEĞİMİ SİLECEM MALESEF :cry: :cry: :cry:

BENİ SAKİNLEŞTİRDİN LATHANDER SAĞOL VE DOSTLARIM KOLAY GELSİN İYİ FORUMLAR...
Resim
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

Yaslikurt yazdı:158 madalyamı :? Kuklacı sunucusunda Kankusturan'ı bul şifacısında 150 geçik Madalya Büyücüsünde 300 geçik madalya verdır kesinlikle ve ben o adamın bikere bile Sohbet paneline,Foruma vs.vs. bikere bile isyan ettiğini görmedim ve o adamın halene zırh yok.Sense daha 158 madalya da isyan etmişsin peki o adam ne yapsın :?:Sana hakkını arama demiyorum hakkını her zaman ara zamanında bizlerde aradık ama uslüp'una biraz dikkat ederek ara hakkını.
kardeş ben ögrencıyım oynamaya pek zamanı olan bı ınsan deılım.ama şunu bir düşün;
ejderıszım ve bı motor 1.5 bi kenan 2.5 saat suruyo ve acayıp ıksır ıcmek zorunda kalıyoruz.bi motorda bi kangal... bi kenanda 3 er kangal iksir gidiyo yaklaşık

55 madalyam var 9 tanesını gorevler verdı,kaldı 49 15 tane sadece motor yaptım sayarsak kaldı 34 madalya bunda da yaklasık 17 kenan yapılmıs demektır.ve bu 17 kenanda sadece 2 sınde şaheser eşya dustu oda baskasına.sadece bayramda yada okulların tatıl oldugu gunlerde bolge yapabılıyorum (hafta sonu dersane var olmyor).
bana şaheser dusmesı ıcın yaklasık 100 madalyaya ulasmam gerekcek buyuk ıhtımal.ıstedıgım şaheserın dusmesı ıcın bı 300 tane olması lazım olcak.ben nasıl yapayım ?
vaktı zamanı olmayan oyuncular ıcın de bısıler dusunmelerı lazım.deselerkı ver 20 tl tum saheser takılar hesabına yuklensın,aynı sekılde ver 30 lıra tum şaheser sılahlar hesabına yuklensın ver 25 lıra tum zırhlar yuklensın desınler yada buna benzer bıseyler olsun ,bende şaheser ıstıyorum :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hayal »

ibrahimking yazdı:
Yaslikurt yazdı:158 madalyamı :? Kuklacı sunucusunda Kankusturan'ı bul şifacısında 150 geçik Madalya Büyücüsünde 300 geçik madalya verdır kesinlikle ve ben o adamın bikere bile Sohbet paneline,Foruma vs.vs. bikere bile isyan ettiğini görmedim ve o adamın halene zırh yok.Sense daha 158 madalya da isyan etmişsin peki o adam ne yapsın :?:Sana hakkını arama demiyorum hakkını her zaman ara zamanında bizlerde aradık ama uslüp'una biraz dikkat ederek ara hakkını.
kardeş ben ögrencıyım oynamaya pek zamanı olan bı ınsan deılım.ama şunu bir düşün;
ejderıszım ve bı motor 1.5 bi kenan 2.5 saat suruyo ve acayıp ıksır ıcmek zorunda kalıyoruz.bi motorda bi kangal... bi kenanda 3 er kangal iksir gidiyo yaklaşık

55 madalyam var 9 tanesını gorevler verdı,kaldı 49 15 tane sadece motor yaptım sayarsak kaldı 34 madalya bunda da yaklasık 17 kenan yapılmıs demektır.ve bu 17 kenanda sadece 2 sınde şaheser eşya dustu oda baskasına.sadece bayramda yada okulların tatıl oldugu gunlerde bolge yapabılıyorum (hafta sonu dersane var olmyor).
bana şaheser dusmesı ıcın yaklasık 100 madalyaya ulasmam gerekcek buyuk ıhtımal.ıstedıgım şaheserın dusmesı ıcın bı 300 tane olması lazım olcak.ben nasıl yapayım ?
vaktı zamanı olmayan oyuncular ıcın de bısıler dusunmelerı lazım.deselerkı ver 20 tl tum saheser takılar hesabına yuklensın,aynı sekılde ver 30 lıra tum şaheser sılahlar hesabına yuklensın ver 25 lıra tum zırhlar yuklensın desınler yada buna benzer bıseyler olsun ,bende şaheser ıstıyorum :cry: :cry:

Real parayla oyun olmaz Kardeş bu oyunuda diğer Oyunlar'dan farkılı Olmalı diye Düşünüyorum :!:
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

x5ve yazdı:
zorsavas5 yazdı:Sil ulan sil silmezsen adam deilsin gelmiş buraya yazıyor bizden sanane kardeşim çıkmazsa sil bak ondan sonra aynaya bak ne görürüyon :D :D :D :D :D
zorsavas5 yazdı:sil

SENİ İLGİLENDİREN BİR DURUYOM YOK İSTER SİLERİM İSTER SİLMEM + BU GÜN JUNONA GİDEMEDİM EMİNOL SENİN GİBİ DEĞİLİM SENİN GİBİ DEĞİLİM SEBİBGİBİ DEĞİLİM SİLERİM DEDİYSEM SİLERİM NEYİ İSTERSEM ONU YAPARIM BENİM AÇTIĞIM KONULARA YORUM YAPMA

PASAXVARYEMEZ

YA OLMAZ AMA BAK 3 KERE SENİN GİBİ DEĞİLİM DEMİŞSİN DİĞER 2 Sİ NEREDE? KÜSERİM BAK AYNI KELİME TOPLLUĞUNU 5 KERE KULLANMAZSAN.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Silersen çok üzülürüz sensiz ne yaparız biz ya lütfen silme oke?
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Oksi istedim fundi zırh çıktı evo zırh istedim ışık çıktı tekrar evo zırh ıçın gırdım yücelen halit pantolon çıktı ve junonda gene ışık zırh çıktı hep oyuncular tarafından en çok istenen şaheserleri çıkardım şans tamamen..
Kullanıcı avatarı
halilumit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen halilumit »

[DEV] leri bizimle sohbet ederken görmek ne güzel :) başka hiç bir online oyunda olmayan oyunumuzun bu yönünü çok seviyorum :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön