Aleyküm Selam...Raito yazdı:Selamun aleyküm.Hayırlı cumalar herkese.Bir konu hakkında değinmek istiyordum.Malumunuz ben İKV'ye başlayalı pek olmadı.Oyun güzel fakat önceden oynagığım oyunlarda girme isteği duyardım oyuna.Boş vaktim olsada girsem derdim.İkv de böyle bir durum olmuyor.Oyunun cezbediciliğinin olmadığını düşünüyorum.Bu forumdan oyun ismi vermek istemiyorum fakat loncamızın bütün üyeleri beğense hep beraber çok güzel yeni bir oyuna başlasak nasıl olur? Tabiki dediğim şey çok büyük bir olay fakat ben önemli olan beraber olmamız ve eğlenmemiz olduğunu düşünüyorum.Sizleri önemsediğimden bunu burda dile getirdim yoksa çekip giderim başka oyuna kimseye haber vermeden.Gerçekten MMORPG tarzı bildiğim çok güzel bir oyun var.1-15 20-30 1-60 levellerin girebildiği 3 adet pvp alanı var ve rütbeler var.İkv de eksik olan olay şu:Pvp alanı yok.Herkes istediğine istedi yerde dalıyor.Bunun da mantıklı olduğunu hiç düşünmüyorum.Neyse kısaca şunu söyleyeyim bütün lonca üyeleri benim için önemli en azından lonca yetkilileri oyuna bir bakmasını isterim.Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz fakat beni bir gitme arzusu kapladığından ve sizlerdende ayrılmak istemediğimden söylemek istedim.Yorumlarınızı bekliyorum.Oyunun adını versem sorun olur mu acaba ?
Öncelikle bu oyuna yeni başlayan bir arkadaşımız olarak bizlerle çok vakit geçiremediğinden kaynaklı bazı durumlarda ihtilaf a düşmüş olman çok doğal.
Bizim Aile ortalama olarak 2 yıldır bu oyunda aktif varlığını sürdürüyor. Bu oyuna ilk başlayan ve bu aileye bu oyuna başlamaları için baskı kuran kişide benim
Bu oyun bizim için önemli bir oyun. Fakat, oyun olduğu için değil. Türk oyunu olduğu için ve içerisindeki bu vazgeçilemez dostluklar için önemli. Bu oyuna girme isteği bir çoğumuzda aynı senin düşüncen gibi. Hatta zorunlu olmadığımız veya bir meşgalemiz olmadığı zamanlarda giriyoruz. Amaç sadece can sıkıntısı artık yapacak bir şey olmadığında bu oyun devreye giriyor. Cezbedici tek yanı sizler ve sizin kadar sevdiğimiz dostların var olmasından başka bir şey değil.
İKV nin şu anki durumunu bir çok kişi gibi bizlerde beğenmiyoruz ancak bu çekip gitmemizi gerektirecek bir durum değil.
Bir gün bu oyuna girmeyeceksek başka bir oyunada girmeyeceğiz anlamına gelir. (Bu kural benim için geçerli)
Siz Dostlarımız var olduğunuz Sürece biz bu oyunda olacağız. Oynanmaz çekilmez halede gelse bu oyun Sizler var olduğunuz sürece bu Oyuna desteğimiz ve İlgimiz hala devam ediyor olacaktır...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fatih bu arada Zırhın Hayırlı olsun