[İçerik Düzenlendi]
Küfürlü içerik kaldırılmış ve kullanıcısına süresiz moderasyon uygulanmıştır.
DoNotDisturb
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

~~KOT~~ [KEKLENMİŞ OYUNCULAR TOPLULUĞU]
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yağcılıkla hiç bir şey kazanamam sadece kendimi kandırırım benim yaptığım sadece karşımdakini insan yerine koymaktı siz kaç yaşındasınız bilgi olmadığı için anlayamssınızmCMK yazdı:[İçerik Düzenlendi]
DoNotDisturb
Niyetini anlamak isterdim dostum ?KaraXHayalet yazdı:Yağcılıkla hiç bir şey kazanamam sadece kendimi kandırırım benim yaptığım sadece karşımdakini insan yerine koymaktı siz kaç yaşındasınız bilgi olmadığı için anlayamssınızmCMK yazdı:[İçerik Düzenlendi]
DoNotDisturb![]()
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
karşımdakini insan yerine koymaktıhuri yazdı:Niyetini anlamak isterdim dostum ?KaraXHayalet yazdı:Yağcılıkla hiç bir şey kazanamam sadece kendimi kandırırım benim yaptığım sadece karşımdakini insan yerine koymaktı siz kaç yaşındasınız bilgi olmadığı için anlayamssınızmCMK yazdı:[İçerik Düzenlendi]
DoNotDisturb![]()
Neyin bilgisinden bahsediyorsun sen?
biz yasadıklarımıza dayanarak konusuyoruz.!!
hem bi kikimden anladığında yok yol al fazla konusma mesgul etme burayı
biz karsımızdakinin insan olduğundan şüphe ediyoruz yada insan gibi düşündüklerinden.
empati kurmadan iş yapıyorlar tüm bu olan olayların olacağını biliyorlardı zaten.
biz yasadıklarımıza dayanarak konusuyoruz.!!
hem bi kikimden anladığında yok yol al fazla konusma mesgul etme burayı
biz karsımızdakinin insan olduğundan şüphe ediyoruz yada insan gibi düşündüklerinden.
empati kurmadan iş yapıyorlar tüm bu olan olayların olacağını biliyorlardı zaten.

KaraXHayalet yazdı:karşımdakini insan yerine koymaktıhuri yazdı:Niyetini anlamak isterdim dostum ?KaraXHayalet yazdı:Yağcılıkla hiç bir şey kazanamam sadece kendimi kandırırım benim yaptığım sadece karşımdakini insan yerine koymaktı siz kaç yaşındasınız bilgi olmadığı için anlayamssınızmCMK yazdı:[İçerik Düzenlendi]
DoNotDisturb![]()
Koymak-tı derken
hayırdır artık biricik oyun yöneticilerini insan yerine koymuyormusun?

İnanamıyorum hala.Bişey yokmuş gibi davranılıyor.Böyle bir hataya bir oyuncu neden olsa cezasını fazlasıyla alırdı.Özür dahi dilenmedi.14 gün boyunca dalga geçildi.Uygulamaya bakarmısın başta diyorlar bir karaktere enfazla 2 kod, sonra bu degiştiriliyor 1 karakter 1 kod diyorlar.Bu uygulamdan dolayı herkes farklı farklı karakterlerle giriyor.Sonuna geliyoruz ve diyorlarki encok giren karakterlere verilicek ödül . bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!! Yav bu dalga geçmek degil de nedir.Kafamı buluyorsunuz bizle.Artık sorumluların gereğini yapmasını istiyorum.
Şunu da belirtmek istiyorum. haber geldi büyük final saçmalığına katılmamanızı kesinlikle öneriyorum.Katılmanız demek olanları hakediyoruz ve kabulleniyoruz.Bizi kullanmaya devam edebilirsiniz demektir.Lütfen tepkimizi seviyeli ve yeterli sertlikte göstererek bazılarına da ayrıca biz örnek olalım.Tekrar söylüyorum bizimle dalga geçen sorumluları gereğini yapmaya davet ediyorum.
Mirxcutting
Şunu da belirtmek istiyorum. haber geldi büyük final saçmalığına katılmamanızı kesinlikle öneriyorum.Katılmanız demek olanları hakediyoruz ve kabulleniyoruz.Bizi kullanmaya devam edebilirsiniz demektir.Lütfen tepkimizi seviyeli ve yeterli sertlikte göstererek bazılarına da ayrıca biz örnek olalım.Tekrar söylüyorum bizimle dalga geçen sorumluları gereğini yapmaya davet ediyorum.
Mirxcutting

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Yağcılıkla hiç bir şey kazanamam sadece kendimi kandırırım benim yaptığım sadece karşımdakini insan yerine koymaktımCMK yazdı:KaraXHayalet yazdı:karşımdakini insan yerine koymaktıhuri yazdı:Niyetini anlamak isterdim dostum ?KaraXHayalet yazdı:Yağcılıkla hiç bir şey kazanamam sadece kendimi kandırırım benim yaptığım sadece karşımdakini insan yerine koymaktı siz kaç yaşındasınız bilgi olmadığı için anlayamssınızmCMK yazdı:[İçerik Düzenlendi]
DoNotDisturb![]()
Koymak-tı derken
hayırdır artık biricik oyun yöneticilerini insan yerine koymuyormusun?
Yukarıda yazıyo
KaraXHayalet yazdı:karşımdakini insan yerine koymaktıhuri yazdı:Niyetini anlamak isterdim dostum ?KaraXHayalet yazdı:Yağcılıkla hiç bir şey kazanamam sadece kendimi kandırırım benim yaptığım sadece karşımdakini insan yerine koymaktı siz kaç yaşındasınız bilgi olmadığı için anlayamssınızmCMK yazdı:[İçerik Düzenlendi]
DoNotDisturb![]()
Yok şimdi Burdaki herkes aLıştı İnsan yerine konulmamaya oyüzden senin yazdıklarının pek önemi yok. Biz yalnızca Bu oyunun bi parçası olmamız haricinde Bu oyunu var eden kişiler olduğumuzun anlaşılmasını istiyoruz :!:
isim ePin Miş İksirmiş Umrumuzda diil.
Bi haksızlığa uğradık farkedilmesini istiyoruz.henüz yönetimden tatmin edici bir açıklama gelmedi. Biz Tatmin edici açıklamayı veya özürü alır öNümüze bakarız.
Ama bize dokunan şey hiçbir yöneticinin bizi dikkate almaması ve bize karşı set tutumları .... :!: :!:
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Aaa doğru burası türkiyeydi pardon