--Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: --Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .

Mesaj gönderen choosensxduygu »

YalnızCadi Olduğun Gun zaten O Lonca Tırtladı..Ben Yemın edıyorum size Bu Yalnızcadı NasıL OLurda Alım sorumlusu yaparlar dıyordum..Az da Sürmedı.Ya dedım Bu YalnızCadı Çakalını Atarlar (Gerçi Erkek) Ama Yınede GeophaL i sömuruyor (Daha Çocuk )Olduğu ıcın...Seyyah En son Yalnız cadıyı Kasıyordu Sonra Başladı Kavgalar Gürültuler..Yalnızcadı da 1 tehdıtler Savurur oldu kımıne demıs Boluda Su Okuldayım Banada Istanbulda Okuyorum Size Ne dedı Bılemem.Gelelım Loncaya Yıne Lonca Kurmak Oyunda Adını Duyurmak SaygıLı Olmak hıc Kufur etmemıs Olmak Kısacası Örnek Olmak Lazım Kı OoO Lonca kurmuslar vay be desınler..Ama Yalnızcadı Tırtı Zaten başlı başına Küfürbaz Oyunda herkeze sarmıstır ettığı özelden kufurlerı 1 bayan etmez..Neyse Geophal Ve Seyyah yıne Barısır sorun bu deyıl.Lonca yıne kurulur sorun buda deyıl..Ama kalitesız 1 ınsanı aranıza almıycaksınız..
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

=)))
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Break »

Ne olduuuuuuuuuuuu loncayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

Break yazdı:Ne olduuuuuuuuuuuu loncayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:
olan oldu aga salla xD
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Excellence »

Kilitlenmeyen tek tartısmalı konu bu oldu heralde.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen fundafuni »

Excellence yazdı:Kilitlenmeyen tek tartısmalı konu bu oldu heralde.
hyr dha tartışma olupta kilitlenmeyen konu var
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Konu amacı dışına çıkıp kaşılıklı tartışmalara sebep olduğu ve buna müteakip kimi şahısların post kasmak amacı güderek yazdığı içerikler münasebeti ile kilitlenmiştir.

Post kasmak amacı güdülerek yazılan içerikler büyük ölçüde temizlendi. Bu amaç ile içerik yazan arkadaşları sizlerin nezdinde son kez uyarıyorum.

İlgili forum kuralları aşşağıda mevcuttur;

Forum Kuralları Madde 2: Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Forum Kuralları Madde 11: Sürekli aynı mesajın veya konunun tekrarlanması, içiçe alıntılar yapılması ve dikkat çekmek ve gereksiz yere eski konulara mesaj göndermekten kaçınılmalıdır. Yazılan mesajlara ekleme yapmak için Düzenle seçeneğini kullanılmalıdır. "Düzenle" seçeneği mesaj gönderildikten sonra 5 dakika boyunca kullanılabilir durumda olacaktır.

Kindar
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön