<> Kurt Loncası <>
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>
arkadaşalr inankı yaben anlatamıyorum yada bazı arkadaşalr kasti yada bilmeyerek bişeyler yapmaya çalışyıo.yayagara derken bugune kadar biz kime yalvardık ki bugun godfrey loncasına yalvaralaım.benim düzelnediğim kadim organizasyoununa pekala herkes geliyo ama çok ince bir nokta var ben kurt loncası diyotum siz isim yazıyosunuz bunu okuyna kimse gelmez arkadaşlar.boyle loncamızı kötüleyerek bi yere varamayız.biz hala ayaktayız dimdik kim ne derse desin.ha keseriz kesemeyiz ayrı bişey ama herkes lonca olarak kadime gelir.isim ayrımını ben kabul etmiyorum .hergün bana ulaşıpta mıgrt yada sığnağa giremeeyn kim varmış burda isim verin bana.oyunda elbetteki yakın dostlarımızla da giriyoruz bölgelere bunu inkar etmiyorum ve yanlış olduğunuda düşünmüyorum ama anormal durumlar dışında genelde loncamdaki arkadaşalrla girmeye çalışıyorum ve genelde denk gelmişsinizdir klandan yazarken kenana gelcek tanıdıklar pm diye yazarım.neyse bunlar çok önemli değil sonuçta ama burasını bir tartışma alanına çeviremk hiç hoş değil.benim size anlatmak istediğim konu bu.ben düzenliycem kadim organizasyounu bakalım kaç kişi gelcek ve loncadakilerin çağırılınca nasıl da geldiğini herkes görecek.benim sözlerimden alınan arkadaşalr olabilir.şunuda ilavae edeyim siz 2 kişinin derdini çekemeiyosunuz ben bazen yazı yazmakatan ve herkesin derdini dinlemekten oyun oynayamaz hale geliyorum ama şikayetçi değilim,bu benim görevim elimden geldiğince yardımcı olmak.sonuç olarak burayı boyle hoş olmayan tartışma kanalaı hale getirmek bize fayda getirmez.hele loncayı küçük düşürcek sözler kimseye yakışmaz.bakın tekrar diyorum oyle yazacağınıza oyundaa bana ulaşın derdinizi dinlerim ve ayrılmak istersenizde bunu yolu bambaşka olmalı.kimseyle kırıgınlığım ve küskünlüğüm olmaz.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
-
- FareAdam Düşmanı
Bir konu daha Godfreyx loncasına karşı olduğum için ayda herhangi bir sorunum olduğu için değil çok sevdğiim arkadaşalr var o loncada fakat düzenlediğiniz bu organizasyona ben gelmiyceim.ben kessemde kesmesemde 7 ayda beklesem kurtlarx loncasının dışında hiç kimseye biz kadimi kesemiyoruz gelin bize yardım edin demem.bugune kadar ne Murat nede ben boyle bişey yapmadık.Bunun da yaapcaksanız lonca adı vermeden şahsı olarak yapabilirsiniz,buna ne ben nede başkası karışabilir ama lonca adı gçerse işler değişir.sonuçta ben lonca sorumlusuysam ve bazı kararları verme yetkisine sahipsem ben bunu kabul etmyiyorum arakdaşalr.bu konuda bana kırılabilrisniz yada iyi niyetlede yapmış olabilirsiniz ama bu durum dışardan oyle algılanmaz ve oylede oluyor.bunun farkına varın artık.sizi organizasyoun isitoysanız cumartesi akşam yapalım herkese de gelir.geçenki organizasyonsa kanunilerde gidecekelrdi hatta saat 7 de gidiyolardı ben duyuru yapınca adamalr hatta isim vereyim kanunibaşkan bana pm atarak berkay beraber yapalım bu organizasyonu diyince benim verdiğim cvp aynen buyudu: Arkadaşalr bizim hazırlığımız 8 başlar işimiz uzayabilir siz kenidiniz gidin bizi bekelemeyein vakit kaybetmeyin şimdiden h olsun dedim ve kısaca kibarca redeettim tekliflerini.ha bu şu demek değil ukalalaık yada kendini beğenmişlik değil ama bilmediğiniz çok şeyler var.bizim tılsımda dostumuz parmakla sayacak kadar azdır.çoğuda dost görünüp kuyumuzu kazaralr bazı bilgiler murat ve bende saklıdır. onun için bazı konularda kararalrı bana bırakırsanız iyi olur.Tekrar diyorum herkesten ricam budur burasu-ını artık bir tartışma ortamı olmaktan çıkarın.Bu dedikelrimi beyenmeyenler Murat gelince dile getirebiliriler ama ben şuan doğru bildiğimden şaşmam arkadaşalr.HERKESE İYİ EĞLENCELER.
-
- FareAdam Düşmanı
Kurtlarxjunior yani Ali kardeşim carlarını bana bırakçağını yazmışsın sebep nedir benle konuşmak istersen tlf omu yazıyom buraya yada herkes arayabilir arkadaşalr 0506 235 00 27.şunu bil ki ben kimsenin oyunu bırakamsı taraftarı değilim ama özel sebepler veya ailevi sebepler olursa saygı duyarım .en iyisi caralrın gene sende kalsın bana veya bi başka arkadaşa verme derim ben ama bana ulaş bi konuşalım.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Yani aynı şeyleri tekrar tekrar yazıp devam edeceğiz gibi görünüyor neyse tekrar cevap vermeyeceğim sadece şunu eklemek istiyorum ( Bizim toplanıp dost bir loncayla etkinlik yapma kararı alana kadar( sizin deyiminizle muhtaç bırakılana kadar ) veya yine sizin deyiminizle '' yaygara '' koparana kadar siz neredeydiniz ? bu 6 ay boyunca Murat Reisin ayrıldığından beri illa '' yaygara '' mı koparılması gerekiyordu '' Senin '' ( berkay abicim ) Loncanın, görevlerinin yapılabilmesi için ? Yazımda da yazdım dikkatli okursan şimdiye kadar bu görevi yapabilecekseniz niye yapmadınız ? Acı çektiğimizi görmek hoşunuza mı gidiyor ? Tank düştü adam yetmedi yok 5 kişi kesilirdi 10 kişi gelmedi vs vs Sonuç = Hüsran ve Hala Biz istesek yaparız edası ve artık yapamıyoruzu kabullenememe durumu . Peki Berkay abi ne diyeyim inşallah kesersiniz kadimi !)
Hadi konuyu kapatalım yoksa hep aynı yere dönüyor birbirimizi anlamamaktan vesselam
Hadi konuyu kapatalım yoksa hep aynı yere dönüyor birbirimizi anlamamaktan vesselam

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Ha bu arada bu adam niye burada ötüyor diyenler varsa benim için '' sadece aptal bir kadim için '' bu kadim sadece loncadaki durumun dışa vurmuş halidir ve olayların %10 unu oluşturmaz.başka bir insan yerimde olsa zaten hiç düşünmeden kesin kararları verirdi fakat sahiplendiğim bir şeyden ayrılmak aileden ayrılmak olmaz (şimdilik) O yüzden basit düşünmeyin lütfen ama yine de burada bana kötü gözle bakacak / bakan arkadaşlar için:
yargıla beni; vakti gelince algıla ...
yargıla beni; vakti gelince algıla ...

-
- Çınaraltı Müdavimi
Herkeze Hayırlı Cumalar.. Hayırlı İşler..

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- xxKaNSeRoJeNxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
sagolasın kadrıyecım sana da hayırlı cumalar bol kazanclarKurtlarxkadriye yazdı:Herkeze Hayırlı Cumalar.. Hayırlı İşler..
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)
Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
sağolasın abla sana da herkese de
Kurtlarxkadriye yazdı:Herkeze Hayırlı Cumalar.. Hayırlı İşler..

- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar siz bize yalvarmadınızkı taşkın dedi birlikte yapalım bizde tamam dedik ortada bir yalvarma bir kişiyi veya birçoğunu küçük düşürme gibi bir durum yok eğer bizle etkınlık yapmayı istemıyorsanız yapmayız sorun değil bu kadar sorun oluşmamış olur...

GodFreyxKorsaNx
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
sorun yok emre yapacağız o kadim etkinlği konusunda burada yetkili ben ve yasin kardeşimiz o belirlediğimiz saatte kendi ekibimizle orada olacağız sadece bazı arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılma olmuş bende her şeyi net bir şekilde açıklığa kavuşturdum artık daha da bir şey diyeymem bunu yalvarma anlayanlara
StoryLine yazdı:Arkadaşlar siz bize yalvarmadınızkı taşkın dedi birlikte yapalım bizde tamam dedik ortada bir yalvarma bir kişiyi veya birçoğunu küçük düşürme gibi bir durum yok eğer bizle etkınlık yapmayı istemıyorsanız yapmayız sorun değil bu kadar sorun oluşmamış olur...