Öncelikle merhabalar; bu konu ile ilgili ilk yorumum forumdan ve oyundan bir kaç gün uzak kaldık neler neler olmuş.Şimdi anladığım kadarıyla savaşlarda kazandığımız e - pinleri alamıyormuşuz , sadece 2 klandanda ayakta kalan 1 şifacı , 1 savaşçı ve 1 büyücü büyük savaş sonunda bu e - pin hakkını elde ediyormuş son düzenlemeye göre.İmzamda gayet açık ve net gözüküyor [GM]Reha bey , bütün forum yetkilileri ve [GM] ler bu e - pinleri iksirleri aldıktan sonra ruh taşını kullanan her kez kazanacak demişti ve ruh taşını kullanan herkesin ismi sisteme kaydoluyor.İlerleyen günlerde forumdan duyuracağımız konuyu takip edin , nasıl temin edebileceğiniz o konuda açıklanacak denildi.Bundada hemfikiriz.Eee şimdi neden böyle saçma bir ödül sistemine gidildi , bence gayet açık ve net arkadaşlar bu yönetim e - pinleri öyle bedava vermek istemedi gitsinler paşa paşa kutu alsınlar diye böyle birşey yapıldı diye düşünüyorum.Eee küçük yerde yaşıyoruz kutu bulduğumuz mu var mobil ödeme ile zaten 1 aylık plus alıyoruz + birde isim değişikliği e - pin yollasan ve fiyatında biraz yükseltme yapsan daha karlı değil mi? İKV kazanacaktır bu önerimi dikkate alın İKV yönetimi...Son olarak hakkımız olan e - pinleri talep ediyoruz tüm oyuncular olarak ilerleyen günlerde bu konu ile ilgili bir gelişme olacağına inanmak isteyerek yorumumu sonlandırıyorum...
İyi Forumlar...
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Daha bu etkinliğin 2. günü birşey demiştim belki görüp haıtrlayanlar vardır. Bu etkinlik EUROVİSİON un Turkiye versiyonudur. Tamamiyle kolpa olmasıyla beraber etkinliği yöneten GM olarak vasıflandırılmış kişilerin zevkne göre gerçekleştirildi.
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ASLINDA VERDİKLERİ İKSİR ÇOK GÜZEL VE 10 TANE VERİLMESİ AYRI GÜZELLİK!
AMA BAŞTA BU İKSİRİ KAZANAN HERKEZE İSİM PİNİ VERİLECEK DENİLMESİ YÖNETİMİN RESMEN KIVIRMASI BİZİ ÇİLEDEN ÇIKARTTI!
YOKSA VERDİĞİNİZ ÖDÜLLERLE HİÇBİR SIKINTIMIZ YOK!
AMA BAŞTA BU İKSİRİ KAZANAN HERKEZE İSİM PİNİ VERİLECEK DENİLMESİ YÖNETİMİN RESMEN KIVIRMASI BİZİ ÇİLEDEN ÇIKARTTI!
http://bit.ly/qM7njk
- mcronaldo94
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
MiLLeti saLak yerine koydunuz resmen tebrik ediyorum. Diyorsunuz Ki İsim değiştirme e-pİNLeri beLirli sayıda kişiLer kazanacak iyide dierlerinin suçu ne onu bi açıkLayında anLayaLm dereyi görmeden paçaları sıvadınız milletin zaten boğazına kadar getirdiniz şimdi iyice taştı sonu ne oLacak izLeyecez
FirstLady

Elbette şükür iksirde iyi bir ödül olarak kabul edilir ancak baştan milleti galeyana getirdiler şimdi vermiyoruz diyorlar bu hiç uygun bir davranış değil.Yönetim %100 hatalıdır , ama bunu düzeltecekte onlar bekleyip görelim sadece biraz sabır.Daha etkinlikler bitmedi.Ki olsada etkinlik gerçekleşmiyorda neyse.Grandxtexas yazdı:ASLINDA VERDİKLERİ İKSİR ÇOK GÜZEL VE 10 TANE VERİLMESİ AYRI GÜZELLİK!
ReGaLuaS
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
[GM]Reha biraz şerefin biraz haysiyetin varsa istifa edersin.Yöneticilik sırf kavga ederler diye insanları bab-ı aliye çekmek ve onları birbirleriyle iyi geçinmelerini sağlamak yerine BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK değildir .!!
[ GM ]REHA İSTİFA. ( KOLTUK SEVDASINA ÖYLE DÜŞKÜN İNSANLARSINIZ Kİ.)
Bu sadece gm reha ya değil diğer gmler için de geçerlidir. Bu olay en çok reha da görüldüğü için onu çağırdım.
O koltukta oturacak ve işi daha düzgün yapacak insanların hakkını yiyorsunuz. :evil:
Bu sadece gm reha ya değil diğer gmler için de geçerlidir. Bu olay en çok reha da görüldüğü için onu çağırdım.
O koltukta oturacak ve işi daha düzgün yapacak insanların hakkını yiyorsunuz. :evil:
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Bunu söylemeden önce onlarında bir emir kulu olduğunu unutmamak gerekir , ki bende bu gameMaester ' ların gerçek profesyonel yöneticilerden olmuşmasını isterim , bizim gibi oyunculardan çıkan adamlarla olmayacağı belli işte.CansuxCansu yazdı:[GM]Reha biraz şerefin biraz haysiyetin varsa istifa edersin.Yöneticilik sırf kavga ederler diye insanları bab-ı aliye çekmek ve onları birbirleriyle iyi geçinmelerini sağlamak yerine BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK değildir .!!
ReGaLuaS
- Cymzarakli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
BakLava yokMu bakLava :twisted: :twisted: :twisted:FERRO yazdı:[GM]Reha'nın GM lik vasfına uygun olmadığını forum yöneticiliği yapar iken (Tahirbey) gösterdiği performanstan anlamıştım zaten
PolicexRoyale

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}
JUN
Arkadaşlar yeni güncellenen bir oyun var Karahan bence onada bir bakın sonra ikv de harcadıgınız zamana acıyacaksınız.
Bu yönetim degişmedigi sürece ikv den bir cacık olmaz Adamlar kendi aralarındaki iletişimi düzeltememişler ki ikv nin gelişimi için bir şey yapsınlar...
Bu yönetim degişmedigi sürece ikv den bir cacık olmaz Adamlar kendi aralarındaki iletişimi düzeltememişler ki ikv nin gelişimi için bir şey yapsınlar...
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
ArkadaşLar neden [GM]'Lere Laf söyLüyorsunuz OnLarda ßiz gißi madur Emır KuLu onLarda [DEV]'Ler ne dıyorsa yapıyorLar...FERRO yazdı:[GM]Reha'nın GM lik vasfına uygun olmadığını forum yöneticiliği yapar iken (Tahirbey) gösterdiği performanstan anlamıştım zaten
[DEV]Lathander, Oyunda ve İKV yi çok iyi ßiLiyosun Herseyını çözmüş adamsin ßir nevı dahi. ama Su KuLLanıcıLarLa qeÇinmeyi çözemedın ßuda senın zaaafındıR.Ya MüşteriLerLe(yani ßizLer) Aranı yap,adam gißi qörevini yap yada çek git ßaşka oyunLarı katLet. ßiz eski İKV mizi istiyoruz... ßeLkı Gß OLmucaktı ßeLki EzıK OLucakTık ama ßu gün yasadıqımız sey gißi OLmazdık çok saLak sandınız ßizi çok ama YanıLdınız.