Yönetim önceden oyuncuya değer verirken şimdi maddiyata değer verdi.Maddiyat önemli ama oyuncuya değer vereceksin ki söz edecek bir maddiyatın olsun değil mi? İşte ikv bu ince çizgiyi atladı[color=#40BF40]RamİZ[/color] yazdı:Hayat değişimlerden ibarettir. Herşey değişir. Bir gün öncesi bir gün sonrasından farklıdır baktıkların gördüklerin sevdiklerin. Önemli olan bu oyunun neresinde olduğundur. Aslında yaşadıklarına göre de değişir herşey ya başında olursun hayatın yada kıyısında.
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Herşey net ve açık arkadaşlar.GM ' ler bize kesinlikle yalan söylüyor Gm Lathander hatayı tek başına üstlendi ancak yukarıda Harun YILMAZ arkadaşımız gayet açık bir şekilde alıntılarını yapmış.Yani başta bu ödül sistemi geçerlide neden sonradan bu ödüllerde değişim oldu anlamak hiç zor değil , sallama bir rakam sunucu başına 100 e - pin desek 6 sunucu için 600 e - pin yapıyor bunların temin edilmesi için nasıl bir sistem olabilir? Ama ismimiz kaydolmuş sonuçta ismimizi aldılar yani bir e - mail yoluyla çok rahat e - pinlerimize kavuşabilecekken neden bu kadar düştü bu e - pin sayısı , kesinlikle mali yönle ilgili diye düşünüyorum.Bari açıkça bunu söyleseydiniz , Lathander ' ı kullandınız o hatayı üstüne aldı ve yazım hatası yaptım dedi hiç inandırıcı değil hiç!
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
bu isi bu forumda sayfalarca yorum yazarak oyunda eylemler yaparak cozemezsiniz.su saate kadar yonetim bir aciklama yapar bu kadar tepkiyi goz ardi etmez saniyordum en azindan ofkeyi azaltacak bir aciklama yapmaliydilar ama olmadi.birazdan yazacagim yazi yonetim tarafindan hemen silinebilir cunku size soyleyecegim yontem yonetimi hatta sobee yi zor duruma dusurecektir.yarin butun herkes ttnete yapilan haksizligi anlatan bir mail gondersin bu yuzden plus alinmayacagini belirtsin.boyle bir tepki daha kesin cozum saglar.
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sadece şu konuyu bilenler ve görenler oyuna 1 hafta girmesin bak nasıl adam oluyorlar.

Yönetim size para vericem
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ben şahsen bütün yetkili kişilerin bu konuyu takip ettiklerini düşünüyorum.Ancak yetkili kişiden kastım GM ' ler ve Forum yöneticileri , onlarında yetkisi bir yere kadar esas emir nerden geliyor ona bakmamız lazım.Ben bunun sobee ekibiyle alakalı olduğunu düşünüyorum ki öyledir sonuçta oyunu yapan şirket , bu taaa Sayın Mevlüt DİNÇ ' e uzanan bir yönetim anlayışı olduğunu düşünüyorum emir Mevlüt DİNÇ beyefendiden geliyorsa ki severim kendisinide burada tüm suç Mevlüt DİNÇ ' te olacaktır.Ki bundan emin değilim.Burada hiçbir şahsı zan altında bırakmak istemem sadece özgür bir şekilde seviyeli yorumumu yapıyorum , ki Mevlüt DİNÇ ' in samimiyetine inanan insanlardanım iyi bir insan ve İKV oyuncusunu bu oyunda ilk sıraya koyan adamdır.Ancak bu ödül sisteminde müthiş bir hata yapıldı , bu kadar oyuncunun bu kadar tepki göstereceği belliydi ama ona rağmen e - pin leri aza indirmeyi amaçladılar , bu en başından böyle değildi her kafadan bir ses çıktı tüm yetkililer iksirini alan herkes 1 e - pin hakkını kazanmıştır dendi.Eeee o zaman burada bir hata yok bir yalan vardır ve bunu açıkyüreklilikle söyleyemeyen bir yönetim var karşımızda , burada kandırılan bizleriz malesef benim hala bir ümidim var yönetim oyuncuyu bu kadar kolay kaybedemez , bugün oyunda etkinlik saatinde gördüm ki inanılmaz bir öfke vardı GM ' lere küfür eden bile oldu ki buda artık yönetimin hayatının hatasını yaptığını gösteriyor , bu oyun bizim taleplerimiz doğrultusunda ilerliyor destek aldığımız mesajlarda hep bunu duyarız ancak burada bu kadar insan yorum yaptı ve hakkı olan e - pinlerini talep ediyor bu durumda hani biz ikv oyuncularının talepleri? hani bizim taleplerimiz doğrultusunda ilerliyordunuz inanılmaz bir çelişki bu ama yinede sabırla beklemek en iyisi önümüzdeki bir kaç günde gereken yapılır ve eski ödül sistemine geçilir diye düşünmekten başka çarem yok!!!
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
Sunucularda alınan karar sonrasında yönetimin yapmış olduğu bu (kelime bulamıyorum) harekete yönelik
Etkinlik Salonuna girdikten sonra savaşmayarak ...
Etkinlik Salonunda Savaş başlasın komutuna "/nah" yaparak...
Bazı sunucularda etkinlik salonuna girdikten sonra oyuncuların salonu terk ederek etkinlik salonunda gm yi yanlız bırakarak ...
Ve Etkinliği baştan protesto edip hiç katılmayı bile gerekli görmeyip ilgilenmeyen...
Tüm Arkadaşları Tebrik Ediyorum...Helal Olsun !
* İKV OYUNCULARI 3 - 5 iksir için sizin eğlencelerinizin aleti Olmadı ve Olmayacaktır ....
Etkinlik Salonuna girdikten sonra savaşmayarak ...
Etkinlik Salonunda Savaş başlasın komutuna "/nah" yaparak...
Bazı sunucularda etkinlik salonuna girdikten sonra oyuncuların salonu terk ederek etkinlik salonunda gm yi yanlız bırakarak ...
Ve Etkinliği baştan protesto edip hiç katılmayı bile gerekli görmeyip ilgilenmeyen...
Tüm Arkadaşları Tebrik Ediyorum...Helal Olsun !
* İKV OYUNCULARI 3 - 5 iksir için sizin eğlencelerinizin aleti Olmadı ve Olmayacaktır ....
En son ORHANBEY tarafından 11 Şub 2011 01:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Cymzarakli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
Benim iMza baya TutuLdu anLaşıLan
))
PolicexRoyale

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}
JUN
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kesinlikle yönetim burda 2. hatasını yapmıştır kendi açılarından , bu büyük savaş denen saçmalığı etkinlikler bittikten sonra duyursaydı şuan hala etkinlik yapılabilirdi böyle iyi oldu şimdi /nah yaparsın etkinlik kaldımı iksirler elinde bence GM ' ler içsin onları onlara daha çok yarar , ve bu protestoları gerçekleştiren tüm kişileri kutluyorum...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Keşke birlik beraberlik sağlanabilse, hala nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilen bir çok kardeşimiz var...Break yazdı:Kesinlikle yönetim burda 2. hatasını yapmıştır kendi açılarından , bu büyük savaş denen saçmalığı etkinlikler bittikten sonra duyursaydı şuan hala etkinlik yapılabilirdi böyle iyi oldu şimdi /nah yaparsın etkinlik kaldımı iksirler elinde bence GM ' ler içsin onları onlara daha çok yarar , ve bu protestoları gerçekleştiren tüm kişileri kutluyorum...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
Neyin birlik beraberliği?