Arkadaşlar Yarın yani 11 Şubat 2011 tarihinde yapılacak olan sancak savaşı etkinliğini protesto ediyoruz. Her iki klanın oyuncularınada ricamızdır... GM salonuna yarın saat 15.00'da girdiğiniz SAVAŞMAYINIZ...
Savaşan KARAKTERSİZLERE sesleniyorum eğer ortada bir hak yenme varsa ve bu hak yenme karşısında hala hak yiyenin yanındaysız siz ADAM DEĞİLSİNİZ... Yarın ki sancak savaşında Protesto edecek adam gibi adamlar girsin Oyunda her iki klanda ne kadar düşman olsada hepimiz bir oyuncuyuz ve yönetim tarafından bize karşı yapılan bir Hakaret, Aşağılama, Aptal yerine konma varsa bu konuda hepimiz bir olmalıyız...
TEKRAR BELİRTİYORUM YARIN Kİ (11 Şubat 2011) SANCAK SAVAŞI ETKİNLİĞİNİ PROTESTO AMAÇLI SAVAŞMIYORUZ...
NOT: EĞER DÖNEKLİK YAPIP SAVAŞICAKLAR GİRECEKSE O SALONA TEKRAR SÖYLÜYORUM... " A-D-A-M D-E-Ğ-İ-L-D-İ-R "
11 Şubat 2011 Protesto...
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
11 Şubat 2011 Protesto...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Re: 11 Şubat 2011 Protesto...
Sancak ta birlik beraberlik yok, diğer sunucularda adı çıkmış bir çok oyuncu yu barındırmakta bizim sunucumuz, o yüzden çıkar amacı güden bir çok oyuncu var, en azından 6 grup tan fazla oyuncu çıkar savaşacak... Boşuna uğraşma...
İDTxBaşkan