Rescuer yazdı:Bu akşam 17:30 civarlarında yaşanan olayla alakalı desteğe başvurdum ! Konu kesinlikle foruma taşınmasın forumumuzun kirlendiği yeter ! Konuşmak isteyen herkes ekleyebilir ;
kasaphasan06 yazdı:Kadim Hidra organizasyonu 2 grup Kurt Loncası 2 grup Godfrey loncası kardeşlerimiz ile ortak olarak seri bir biçimde kesilip tamamlanacaktır
Kurt loncası adına etkinliğin sorumlusu ben ( Kurtlarxmuntazam ) ve yasin ( resCuer )dir
Godfrey Loncası adına Sercan kardeşimiz ( Godfreyxspiderfr ) sorumludur
Haftaya Pazar günü herkese uyması için çalışan ve öğrencilere 20 şubat 18.00 diye belirlemiş bulunuyoruz
Sadece Loncamızda ( sözümüzü dinleyen kefil olabileceğimiz kişiler ) ve '' yakın '' arkadaşlarımız katılacaktır ( görevi olan )
aynı şekilde Godfreylerde de geçerlidir zaten
Toplam 12 kişi çıkarmayı düşünüyorum görevi olup gelmeyi düşünen ( tabi kefil olabileceğimiz ) dostlar var ise kendilerini o güne o saate göre ayarlasınlar lütfen ve benle irtibat kursunlar ( mynetsobee@windowslive.com )
Sadece Büyücü ve Şifacı alabiliyoruz o yüzden 2 karakterden bulursanız sevinirim
Her grupta 2 şifacı olacağı için bizden max 4 şifacı olacak geriye kalan 6 büyücü ve 2 savaşçı katma hakkımız var ( savaşçı yeri dolu malesef )
Eğer yönetimden veya lonca içinden destek verecek olan dostlarımız varsa yine benle iletişime geçsinler fakat bu sefer rica ediyorum laf olsun diye değil gerçekten gelip destek verecekseniz yazın
Rescuer yazdı:Bu akşam 17:30 civarlarında yaşanan olayla alakalı desteğe başvurdum ! Konu kesinlikle foruma taşınmasın forumumuzun kirlendiği yeter ! Konuşmak isteyen herkes ekleyebilir ;
slm herkese.ilk önce arkadaşlar bu kadim görevini çok uzatıldı.artık yeter isterseniz.taşkaın ve yasin kadim için öncülük etmeniz güzel bişey ama murat olmasada burda sorumlu bi lonca başkanı var unutmayın.nu arada ben günde 3-4 kere kenan yapıyorum loncadan arkadaşalrla elimden geldiğince ama loncada sanki hiç bir faaliyet yapılmıyormuş gibi 1 haftadır bir yaygara koparılıyor.kendinizi acınacak hale gelmiş gibi göstermenizi hayretler içinde okuyorum.birde yasin ve taşkın özel bir konu hakkında görüşelim sizinle atakanla ilgili olay nedir dinlemek isterim.ben boyle şeylere inanmak bile istemiyorum.Bakın lonca olarak faaliyet yapmanız çok güzel ama bunu azcık daha yaygara koparmadan yaparsanız daha güzel ve yerinde olucak diye düşünüyorum.birde kadim için isim isim adam seçmek de nerden çıktı gelen lonca arkadaşınıza yok sen gelme listede adın yokmu diyceksiniz.olmaz oyle şey.kaş yapayım derken göz çıkarmayın.hepinize bol eğlenceler
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
BAzı arkadaşalr Vefasız çıkmış görüpte üzlmemek elde değil ama altı üstü bi oyun içinleri bunalrı yapmak bunları konuşmak gerçekte işiniz gücünüz yokmu oyun hayatınızmı oldu dedirtiyo insana ama Vefasızlık kimseye yakışmaz bi müddet bu locnanın ismi altında durmuşssun çıkıpta kötülemek ancak böylelerine yakışır demiycegim üstüne alınmayın..
Her neyse asıl konuya gelelim ben pek oyuna giremiyorum bilen bilir yogun biraz hatta baya bir yogunum okulda başlıyo had safhasına ulaşıcak yogunluk..
Bugun bi girdim bi baktım 3 defa isim değiştirme hakkı kazanmış ben bi düzeltmeyle enayi gibi ortada kaldık böyle yönetimin diyorum ilk başta saygılarımla hürmetlerimle..
Her neyse asıl mevzuya gelelim nerdeyse tüm bossların inceliklerini bilirim bi ara koliğiydim oyunun oyunu tamamen ıbrakmaya karar verdim anca forumda görürsünüz beni ama boss konusunda bi sıkıntı falan olrusa elimden geldiğince yardım ederim..
Eminönünde :
NosTRadaMuS
MucKsS
Peçenek
Tılsım :
Kurtlarxjunior
Kurtlarxxperfect
Kurtlarxkapanıx
Ölümsüzxsevgi çarlarının tamamını berkay abiye bırakıyorum onunla daha konuşmadım ama konuşucam..
Nedenini soranalr ise bu yönetim büyük etken oldu gerçekten amaçalrı ney anlamış değilim boşa kürek çekmek istemiyorum o kadar..
Knıght , Metin2 gibi online oyunlarda 10 veririsin çar kasarsın 100 alırsın.
Bu oyunda 10 verirsin çar kasarsın 10 daha verirsin 10 daha verirsin 10 daha verirsin 100 verirsin karakterler banlanır neden bi hiç uğruna..
Her neyse asıl mevzuya gelelim kardeşlerimle konuşmaya gelicm arada bi zati ama benden bu kadar bu oyunu daha fazla çekemiycem alsınlar başlarına çalsınlar şu oyun içinde kavga etmeyin lütfen..
SA ARTIK BNDE DAHİL OLMAK ÜZERE BURASI TARTISMA YERİ OLMASIN OKUDKCA DAHA COK ÜZLÜYORUM AYRILANLARDA BURAYA YAZMASIN OYUNDA BERKAY ABİYE SÖLESİNLER YETER LONCA SAYFAMIZI DAHA FAZLA KİRLETMEYE GEREK OLMADIGINI DÜŞÜNÜYORUM...EGER Bİ SORUN WARSA BURDAN BİR SORUN WAR SU ZAMANDA TOPLANIRSAK DAHA İYİ OLUR DERSENİZ HERKEZ İÇİN DAHA İYİ OLUR YETERİNCE HERKEZ FORUMUZU OKU VE TARTISMALARIMIZA SAHİT OLDULAR( Kİ AYNI HATAYI BNDE YAPTIM ) DEDİĞİM GİBİ BURASI TARTISMA YERİMİZ DEĞİL AZ DAHA DİKKAT ETMELİYİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM HERKZE İYİ OYUNLAR İYİ EGLENCELER BERKAY ABİ OYUNDA BANA ULAS (SEN NİE BENDEN KACTIN BAKİMMM BU KADAR MI COK BUNALTTIM SENİ hıhhh ) GÖKCEN ABLAM DÜN OYUNDAYMISSIN BEN BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI GİREMİYORUM=( SENLE KONUSMAM LAZIM ÖPTÜM KİB ABLAM=)SEWİYOREM SİZİ MUCKS :lol: :lol: HASAN SANA GELİNCE GÖZÜME GÖZÜKME :twisted: :twisted:
berkay abicim güzel abicim burada gerçekten tartışmak istemiyorum gerçekten sonu iyi yerlere gitmez.sadece '' yanlışını '' düzeltiyorum dostça
1) Kadim görevi uzatıldı diyorsun vallaha görevi olan kişilerden birisi benim ve benim gibi bir çok kişi herhalde '' uzatmaya '' çalışmıyordur değil mi ? adı üstünde görevi var veya bütün malzemelerini hazırlayıp 6 ay bekletmeye çalışmamıştır diye düşünyorum yanlışsam düzelt ...
2) Berkay abi burada her şey tıkırında yürüyordu da biz '' lan birazda biz öncülük edelim biraz bizim adımız öne çıksın '' dememişizdir herhalde ? senden ve yönetimden ( olmayan yönetimden ) buradaki herkes senin gibi hatırlar 10 larca yahu bi keselim bi keselim demedik mi ? gerekirse alıntı yapayım önceki sayfalardan en forumdan 10 15 tane lütfen keselim ricamız oldu ? olmadıysa düzelt. Yani iyi güzel başımız üzerinde yerin var fakat demek ki bir şeyler doğru gitmiyor ki biz uğraşıyoruz senin önderlik yapacağın yerlerde ... ( bizde uğraşmasak zaten olacakları düşünün lütfen )
3) Bu yaygara haşa 1 haftanın yaygarası değildir. Şayet bu yaygara ise ( senin açından en azından öyle ) koparılmasaydı koparacak kişi de kalmayacaktı. Ben şahsen yaygara olmadığını düşünenlerdenim eğer bir yaygara çıksaydı zaten çok daha farklı şeyler olabilirdi.
4) Hiç bir faaliyet yapılmıyormuş gibi diyorsun ben neredeyse bu 20 gündür sabahtan akşama kadar hep oyundaydım 1 kere gel şunu yapalım diyen oldu mu ? '' benim ve yasinin emekleriyle kendi yağımızda kavrularak küçük küçük organizasyonlar düzenledik ve buna da ( her nedense 3-4 kere gidilen kenana giremeyen ) lonca üyelerini aldık.Bu 3-4 kere gidilen kenana '' yakın dostlarla mı '' yoksa Lonca üyeleriyle mi gidildi ? şayet lonca üyeleri ile gidildiyse bu adamlar niye sorduğumuzda hiç bir zaman alınmıyorlar ?
5) acınacak hale gelmişmiyiz gelmemişmiyiz tartışılır. fakat iyi yerlere gitmediğimiz net.ben şuanki durumu '' Lale Devri '' ne benzetiyorum birileri oyuna '' bari bugün şu konuda loncam yardım etsin '' diye girenler var bir yerde de '' yahu her şey iyi hiç bir problem yok biz sürekli migrata kenana gidiyoruz niye yaygara koparıyorsunuz '' diye girenler var . YORUMU SİZE BIRAKIYORUM artık yazacağım 1 kelime yok şuan bu yazıyı okurken '' hayretler içindeyim ''
6) O konu hakkında:
kasaphasan06 yazdı:Bu arada o konu hakkında gerçekten kırıldım o kişiye
Burada 1 kişi var mıdır herhangi birinizin karakterinde gözü olduğumu iddia eden ?
veya öyle bir fikre düşeceğimi düşünen ?
Ben mehmetin 250m + 150m değerinde malzemelerini gözüm kapalı aktardım aklımın ucundan bile geçmeden çalmak
bana o hitabı eden arkadaşın belki önüne koysak ağzı sularınırdı bu kadar serveti görse
onun dışında 10 larca kişinin dünya kadar değerli malını aktardım sahip çıktım vs vs
O arkadaş bana çok ayıp etti gidip sözde şikayet edeceği kişiye sorsunlar bakalım o benim hakkımda en ufak böyle bir düşünce geçirirmiydi aklından ?
başta dedim zaten bak yanlış yapıyorsun pişman olacaksın diye ama hadi bakalım ..
bilemiyorum artık o da senin insafına kalmış güzel abim
Yine yaygaradan bahsetmişsin eyvallah diyorum yine, fakat bu görevi ( her ne kadar yaygara yapmasak bile kendi açımızdan senin açından değerlendiriyorum )biz '' yaygara '' yaparak '' YAPABİLİYORUZ'' '' YAPABİLECEĞİZ''. Eğer sen ''YAYGARA'' koparmadan yapabiliyorsan buyur yap kardeşim ( yaparım diyorsan niye bugüne kadar yapmadın ? derim )YAYGARA koparmadan yapabiliyorsan da ne ala !
7) Kadim için isim isim adam seçmiyoruz dikkat edersen ben sizlerin yapmaya çalıştığı kadim görevlerine çok katıldım hiç birini de yapamadık ( murat reisimizle olanlar ayrı ) burada Godfrey kardeşlerimiz ile ortak düzenli bir şekilde görev yapmaya çalışıyoruz ( Kurtların kendi başına beceremediği '' yine Murat reisimizi ayırıyorum '' ) Yani o yüzden Sercan kardeşimiz 15 gün sonrasına görevi ayarlayıp düzenli bir şekilde kısa bir sürede seri seri kesmeyi planlıyor.
Kadim için gerekilen bazı fedakarlıklar var biz bunu tek başımıza düzenlemediğimiz '' düzenleyemediğimiz '' için Godfreylerinde düzenine uymamız gerekiyor bu yüzden 2 savaşçıdan başkasını alamıyorum. Buyur sen alarak yapbiliyorsan başım gözüm üstüne.
Ve orada hiç bir lonca üyesini zor durumda bırakmamaya çalışıyoruz konuya birde şu açıdan bakarsanız '' biz 2 savaşçıdan başkasını alamıyoruz fakat biz görevimiz dışında eğer birileri görev düzenlemekteyse ( düzenlemiyor şayet ), düzenlenmediği için kimse görevini yapamıyor !
Hiç bir değişiklik yapılmadı kadim konusunda berkay abicim eğer katılıp destek sağlarsan eyvallah deriz yok sağlamıyorum dersen o da senin tercihindir
LÜTFEN BU YAZDIKLARIMI EMPATİ KURARAK VE SAKİN KAFAYLA OKUMANI ÖNERİRİM BEN BURADA KİMSEYİ KIRMAYA ÇALIŞMADIM KİMSEYE KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEDİM KİMSEYİ ÜZMEDİM SADECE OLANI SÖYLEDİM.EĞER GERÇEĞİ KABULLENMİYORSANIZ CANINIZ SAĞOLSUN DERİM BAŞKA DA BİR ŞEY DİYEMEM
İYİ AKŞAMLAR İYİ FORUMLAR
Berkopasa yazdı:slm herkese.ilk önce arkadaşlar bu kadim görevini çok uzatıldı.artık yeter isterseniz.taşkaın ve yasin kadim için öncülük etmeniz güzel bişey ama murat olmasada burda sorumlu bi lonca başkanı var unutmayın.nu arada ben günde 3-4 kere kenan yapıyorum loncadan arkadaşalrla elimden geldiğince ama loncada sanki hiç bir faaliyet yapılmıyormuş gibi 1 haftadır bir yaygara koparılıyor.kendinizi acınacak hale gelmiş gibi göstermenizi hayretler içinde okuyorum.birde yasin ve taşkın özel bir konu hakkında görüşelim sizinle atakanla ilgili olay nedir dinlemek isterim.ben boyle şeylere inanmak bile istemiyorum.Bakın lonca olarak faaliyet yapmanız çok güzel ama bunu azcık daha yaygara koparmadan yaparsanız daha güzel ve yerinde olucak diye düşünüyorum.birde kadim için isim isim adam seçmek de nerden çıktı gelen lonca arkadaşınıza yok sen gelme listede adın yokmu diyceksiniz.olmaz oyle şey.kaş yapayım derken göz çıkarmayın.hepinize bol eğlenceler
( Kurtların kendi başına beceremediği '' yine Murat reisimizi ayırıyorum '' )
TAŞKINN:
Kadim için gerekilen bazı fedakarlıklar var biz bunu tek başımıza düzenlemediğimiz '' düzenleyemediğimiz '' için Godfreylerinde düzenine uymamız gerekiyor bu yüzden 2 savaşçıdan başkasını alamıyorum. Buyur sen alarak yapbiliyorsan başım gözüm üstüne.
TAŞKIN BU SÖZLERDE NE DEMEK BU :KURTLAR KENDİ BAŞINA BECEREMİYOR NİE KENDİ LONCANI KÜÇÜK DÜŞÜYORSUN TMM NE GÜZEL BİŞİLER YAPMISSINIZ KENDİ CAPINIZDA AMA BUNU KURTLARI KÜÇÜK DÜŞÜREREK DEĞİL BURDA HADDİNİ BİLMEN LAZIMM??????????????????? :!: :!: :!: BU KURT LONCASINDA SEN YOKMUSUN :?: :?: Bİ KADİM YAPILMADI DİYE BURDA TARTISMA KONUSU ACMAKTA NE OLUYOR İYİCE ABESLESTİNİZ MURT WARKEN BÖLEMİYDİ :?: :?: DİKKATİNİZİ CEKİM BERKAY ABİİİ REİSS MURT'IN YERİNE GECİYORRR AZ SAYGI DİYORUM YASCADA BÜYÜK :!: :!: :!: NE DEMEK 2 SAWASCIDAN BASKA ALMIYORUMM NİYE BÖYLE Bİ AYRIM YAPIYORSUNNN BU KONUYUDA HİÇ SEVMEDİMM (MİGRATA ALMASINIZ SIGINAGA ALMASINIZ SİMDİ KADİMEDE Mİ ALMICAKSINIZ :?: :?: ) BUNDAN YAKINAN SENDİNNNNNNN SAVASCILAR HİÇ BİYERE GİTMİYOR DİEEEEE SİMDİ AYNISNI SEN YAPIYORSUNNN LONCA İÇİNDE BÖLÜMLER ACMAAAA MADEM BÖYLE GÜZEL Bİ ORGANİZASYON YAPTIN VE BURDAN DUYURDUN TÜM KURT LONCASI DUYDU BEN SAVASCIMLA GELSEM ALMICAKMISIN TAŞKIN :?: :?: DEDİĞİM GİBİ MURT VARKEN KİMSE BURAYI TARTISMA ALANI GİBİ KULLANMIYORDUU :evil: :twisted: DAHA FAZLA UZATILMASINNN BENCE BEN BU DURUMDAN COK SIKILDIM EGER Bİ KADİM İÇİNSE BEN VERİM KADİMİİİİİİİ AMA YAZDIKLARIN HİÇ HOŞ DEĞİL İLK BASTA YAZDINN SAWASCIYA YER YOK DİE SİMDİ GENE AYNISINI YAZMISSIN O ZNM BURDAN YAZMICAKSIN TAŞKIN ADAM BULCAKSIN AYARLICAKSINN LONCA SAYFASI KİMSEYİ AYIRMAAA LTFN :!: :!:
BU KONU BURDA KAPATILSINNN LTFNN OYUNDA HALLEDİN NOT : BERKAY ABİ SENDE ARTIK SİLKELEN BURDA TARTISMA OLMASIN LTFNN OYUNDA HALLEDİN????????????YADA SKYP TA
of derya ne diyeyim ki şimdi ben sana ? ben burada kimseyi suçlamıyorum kimseyi kötü görmüyorum '' OLANI '' '' DURUMU '' söylüyorum. Berkay abide senin gibi okursa işimiz var demek
Lütfen yazımı bir daha '' sakin '' kafayla oku ben yine de yazayım senin için :
Burada kimseyi ayırmıyoruz ortada bir durum ve bir emek var ve şuanda Godfrey kardeşlerimize bağlıyız yani '' ortak '' bir çalışma yapılacağı için ben herkesi çağırıyorum demek olmuyor
kasaphasan06 yazdı: Ve orada hiç bir lonca üyesini zor durumda bırakmamaya çalışıyoruz konuya birde şu açıdan bakarsanız '' biz 2 savaşçıdan başkasını alamıyoruz fakat biz görevimiz dışında eğer birileri görev düzenlemekteyse ( düzenlemiyor şayet ), düzenlenmediği için kimse görevini yapamıyor !
Sen düşün bakalım ya Loncadakilerin görevi olacak ( yani max 2 savaşçı ama ) ya da HİÇ BİR ŞEY OLMAYACAK !
Burada Berkay abime de hiç bir saygısızlık yapmadım yaşınıda benden büyük olduğunu biliyorum lütfen yukarıda yazdıklarımı iyi bir oku ve KONU KAPANSIN
Ben burada lonca içi tartışma yaratmak için bu yazıyı yazmadım sadece Berkay abimin yanlış bildiklerini düzeltmek için yazdım sende cevap verme zaten yazıyı sakin kafa okuyunca eminim vermeyeceksin
mayred yazdı:( Kurtların kendi başına beceremediği '' yine Murat reisimizi ayırıyorum '' )
TAŞKINN:
TAŞKIN BU SÖZLERDE NE DEMEK BU :KURTLAR KENDİ BAŞINA BECEREMİYOR NİE KENDİ LONCANI KÜÇÜK DÜŞÜYORSUN TMM NE GÜZEL BİŞİLER YAPMISSINIZ KENDİ CAPINIZDA AMA BUNU KURTLARI KÜÇÜK DÜŞÜREREK DEĞİL BURDA HADDİNİ BİLMEN LAZIMM??????????????????? :!: :!: :!: BU KURT LONCASINDA SEN YOKMUSUN :?: :?: Bİ KADİM YAPILMADI DİYE BURDA TARTISMA KONUSU ACMAKTA NE OLUYOR İYİCE ABESLESTİNİZ MURT WARKEN BÖLEMİYDİ :?: :?: DİKKATİNİZİ CEKİM BERKAY ABİİİ REİSS MURT'IN YERİNE GECİYORRR AZ SAYGI DİYORUM YASCADA BÜYÜK :!: :!: :!: NE DEMEK 2 SAWASCIDAN BASKA ALMIYORUMM NİYE BÖYLE Bİ AYRIM YAPIYORSUNNN BU KONUYUDA HİÇ SEVMEDİMM (MİGRATA ALMASINIZ SIGINAGA ALMASINIZ SİMDİ KADİMEDE Mİ ALMICAKSINIZ :?: :?: ) BUNDAN YAKINAN SENDİNNNNNNN SAVASCILAR HİÇ BİYERE GİTMİYOR DİEEEEE SİMDİ AYNISNI SEN YAPIYORSUNNN LONCA İÇİNDE BÖLÜMLER ACMAAAA MADEM BÖYLE GÜZEL Bİ ORGANİZASYON YAPTIN VE BURDAN DUYURDUN TÜM KURT LONCASI DUYDU BEN SAVASCIMLA GELSEM ALMICAKMISIN TAŞKIN :?: :?: DEDİĞİM GİBİ MURT VARKEN KİMSE BURAYI TARTISMA ALANI GİBİ KULLANMIYORDUU :evil: :twisted: DAHA FAZLA UZATILMASINNN BENCE BEN BU DURUMDAN COK SIKILDIM EGER Bİ KADİM İÇİNSE BEN VERİM KADİMİİİİİİİ AMA YAZDIKLARIN HİÇ HOŞ DEĞİL İLK BASTA YAZDINN SAWASCIYA YER YOK DİE SİMDİ GENE AYNISINI YAZMISSIN O ZNM BURDAN YAZMICAKSIN TAŞKIN ADAM BULCAKSIN AYARLICAKSINN LONCA SAYFASI KİMSEYİ AYIRMAAA LTFN :!: :!:
BU KONU BURDA KAPATILSINNN LTFNN OYUNDA HALLEDİN NOT : BERKAY ABİ SENDE ARTIK SİLKELEN BURDA TARTISMA OLMASIN LTFNN OYUNDA HALLEDİN????????????YADA SKYP TA
Arkadaşalr kadim kadim diye büyüttüğünüz olayı çok koaly bi şekilde kesebiliyoruzki o gün yasinde gördü kardeşim sen söyle kadimin canı su gibi inmedimi 30 a ? hiç ama hiç bir şeyi yok size günde 10 defa keseyim aban maratoncu bi büyücü ve 4 tane yüksek hasarlı büyücü ayarlayın sadece bide şifa..
Oyunumuzda okul ve iş yüzünden giremeyen abilermiz çok var benim gibi..
Yaz başından beri girdiğim söylenemez oyun hayatım değilki benim girmiyorum ama takipde ediyorum..
Junon nasıl kesilir cent nasıl kesilir kenan nasıl kesilir motor düşünen nasıl kesilir kadim 2 büyücüyle nasıl kesilir hepsini biliyorum bilmek zorundayım..
Oyunu oynamak için değil birazda düşünerek oynayın yağız abim bilir oyundayken ticaretle nasıl mevlalar yaptıgımı yaklaşık sadece 2 jder malzemesini kadim hariç loncaya bağışladıgımı oyunu bırakınca..
Kadim kadim çok büyütüldü o gün tank düimesydi tüm grupların biterdi çünki 30 cana indirmemiz 10 dakkamızı almadı heralde taş patlasa 15 ...
Yazında 1.5 ay stajım var oyun benim için bitti önüme bakıcam ama birazda düşünerek oynayın..
Şifacılık ; üstadlar kadar olmasada çok konuda bilgiliyim nasıl kaçılır grup nasıl ayakta tutular zarttır zurtturki ben çok kestim junonu 5 büyü 1 şifa..
Büyücülükte aynı öyle strateji oyunu gibi biraz beyninizi yorarsanız herşeyin basit oldugunu görürsünüz..