<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mayred
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen mayred »

Sariyerli yazdı:
mayred yazdı:sa savası kazanmanıza cok sevindim kuzenmi(kurtlarxkelebegi) de almıssınız sevinçli bi sekilde msj attı saolsun =) kuzenmin her hangi bi yanlısı olursa af ola=)) loncanın ufaklıgı bu arada KURTLARXRDERYA CARINI SİLDİM...KADİM GÖREVİNİZ varmıs yardıma gelirm isterseniz simdilik kendinize iyi bakın bu arada MURAT'a 2 adet mektp yazdım bazı seylere üzülcek bazı sylere sevincek ama hepinizin slmınıda söledim simdilik kib oyuna girdiğimde genellikle deryam carında oluyorum kib iyi eglenceler...

Kafana göre iş yapıyon ya :D Çarı silmek nerden geldi aklına deli :D Neyse sen biraz kafanı toparla çarı geri döndürürüz sende dönersin o zaman :D
laaaa imza yapıcaktun olum nere kaytardın gene kırcam kafnaı he facede yoksun uyusssssssssssssssssssssssssssssss :evil:
seni SEVİYORUM D & M
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

mayred yazdı:
Sariyerli yazdı:
mayred yazdı:sa savası kazanmanıza cok sevindim kuzenmi(kurtlarxkelebegi) de almıssınız sevinçli bi sekilde msj attı saolsun =) kuzenmin her hangi bi yanlısı olursa af ola=)) loncanın ufaklıgı bu arada KURTLARXRDERYA CARINI SİLDİM...KADİM GÖREVİNİZ varmıs yardıma gelirm isterseniz simdilik kendinize iyi bakın bu arada MURAT'a 2 adet mektp yazdım bazı seylere üzülcek bazı sylere sevincek ama hepinizin slmınıda söledim simdilik kib oyuna girdiğimde genellikle deryam carında oluyorum kib iyi eglenceler...

Kafana göre iş yapıyon ya :D Çarı silmek nerden geldi aklına deli :D Neyse sen biraz kafanı toparla çarı geri döndürürüz sende dönersin o zaman :D
laaaa imza yapıcaktun olum nere kaytardın gene kırcam kafnaı he facede yoksun uyusssssssssssssssssssssssssssssss :evil:

yok sana imza :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
mayred
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mayred »

Sariyerli yazdı:
mayred yazdı:
Sariyerli yazdı:

aglarım salya sümükk :D :D :D sonra sümükümü üstüne silerim ohhh canımada desin :lol: sen bana imza yok dersin hee hıhhh te gene hıhhhh
seni SEVİYORUM D & M
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

mayred yazdı:
Sariyerli yazdı:
mayred yazdı:
Sariyerli yazdı:

aglarım salya sümükk :D :D :D sonra sümükümü üstüne silerim ohhh canımada desin :lol: sen bana imza yok dersin hee hıhhh te gene hıhhhh
sen bize sormadan çar silip gitmeyi bilirsin :D asıl sana ohh :D yok işte yapmıyom banane banane :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
mayred
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mayred »

tmm 9 subat sakası yaptım sana =P hadi nannn simdi banane diyene kadr 10 kere yapmıstın yapıon cünkü beceriksizsinnnnnnnnn bide bnm göstedğim imzalar siteye uymaz dionnn pehhh suna yapamıyorum deseneeeeeee :lol: :D :D
seni SEVİYORUM D & M
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Bu akşam 17:30 civarlarında yaşanan olayla alakalı desteğe başvurdum ! Konu kesinlikle foruma taşınmasın forumumuzun kirlendiği yeter ! Konuşmak isteyen herkes ekleyebilir ;
Kadim Hidra Organizasyonu Godfrey Loncası ile
20.02.2011, Pazar günü saat 18:00'da

gerçekleştirilecektir, bugün ertelenmiştir.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
xxKaNSeRoJeNxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xxKaNSeRoJeNxx »

İyi Akşamlar Murat abiye ualaşabilen varsa çok selam söylesin benden ona teşekkür ederim. İyi Forumlar
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)

Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

Resim
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Kadim Hidra organizasyonu 2 grup Kurt Loncası 2 grup Godfrey loncası kardeşlerimiz ile ortak olarak seri bir biçimde kesilip tamamlanacaktır

Kurt loncası adına etkinliğin sorumlusu ben ( Kurtlarxmuntazam ) ve yasin ( resCuer )dir

Godfrey Loncası adına Sercan kardeşimiz ( Godfreyxspiderfr ) sorumludur

Haftaya Pazar günü herkese uyması için çalışan ve öğrencilere 20 şubat 18.00 diye belirlemiş bulunuyoruz

Sadece Loncamızda ( sözümüzü dinleyen kefil olabileceğimiz kişiler ) ve '' yakın '' arkadaşlarımız katılacaktır ( görevi olan )

aynı şekilde Godfreylerde de geçerlidir zaten

Toplam 12 kişi çıkarmayı düşünüyorum görevi olup gelmeyi düşünen ( tabi kefil olabileceğimiz ) dostlar var ise kendilerini o güne o saate göre ayarlasınlar lütfen ve benle irtibat kursunlar ( mynetsobee@windowslive.com )

Sadece Büyücü ve Şifacı alabiliyoruz o yüzden 2 karakterden bulursanız sevinirim

Her grupta 2 şifacı olacağı için bizden max 4 şifacı olacak geriye kalan 6 büyücü ve 2 savaşçı katma hakkımız var ( savaşçı yeri dolu malesef )

Eğer yönetimden veya lonca içinden destek verecek olan dostlarımız varsa yine benle iletişime geçsinler fakat bu sefer rica ediyorum laf olsun diye değil gerçekten gelip destek verecekseniz yazın

Rescuer yazdı:Bu akşam 17:30 civarlarında yaşanan olayla alakalı desteğe başvurdum ! Konu kesinlikle foruma taşınmasın forumumuzun kirlendiği yeter ! Konuşmak isteyen herkes ekleyebilir ;
Kadim Hidra Organizasyonu Godfrey Loncası ile
20.02.2011, Pazar günü saat 18:00'da

gerçekleştirilecektir, bugün ertelenmiştir.
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Bu arada o konu hakkında gerçekten kırıldım o kişiye

Burada 1 kişi var mıdır herhangi birinizin karakterinde gözü olduğumu iddia eden ?

veya öyle bir fikre düşeceğimi düşünen ?

Ben mehmetin 250m + 150m değerinde malzemelerini gözüm kapalı aktardım aklımın ucundan bile geçmeden çalmak

bana o hitabı eden arkadaşın belki önüne koysak ağzı sularınırdı bu kadar serveti görse

onun dışında 10 larca kişinin dünya kadar değerli malını aktardım sahip çıktım vs vs

O arkadaş bana çok ayıp etti gidip sözde şikayet edeceği kişiye sorsunlar bakalım o benim hakkımda en ufak böyle bir düşünce geçirirmiydi aklından ?

başta dedim zaten bak yanlış yapıyorsun pişman olacaksın diye ama hadi bakalım ..
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Selamün Aleyküm.Hayırlı Sabahlar . Gününüzde Başarılar Oyununuzda Bol Eğlence Dilerim...
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)

“Lonca İletişim” sayfasına dön