Arkadaşlar çoğumuz biliyoruzdur
Oyuna girdikten sonra aynı karakterden belli bir süre sonra sıkılıyoruz başka karaktere geçmek istiyoruz
Bunun içinde oyundan çıkmak zorunda kalıyoruz
Bunun yerine "esc" ye bastığımızda karşımıza gelen
Oyuna dön
Yardım
Ayarlar
Çıkış
bu butonlar oluyor bunların arasına "Karakter değiştir" diye bir buton daha koyulsa oyundan çıkmadan karakter seçtiğimiz yere geri dönsek
Bir Düşünce
Bir Düşünce
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
Re: Bir Düşünce
Benden tam destek. Ahanda yazıyom desteğe. Gerçi 100 kere açılmıştır bu konu.
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Eski yönetim olsa boşuna dil dökme yapmazlar derdim ama Şimdiki yönetim zaten olması gereken bu uygulamayı hayata geçirir diye düşünüyorum. Benden de tam destek 
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
İyi Forumlar
Öncelikle güzel bir düşünce beyanda bulunmuşsun.Fakat avantajları olduğu gibi Dezavantajlarıda olacaktır.
Mesala :
Dezavantajlar
1-Büyücü İle Ws ederken tam öleceğin zaman Savaşçına geçmen
2-Meran şehrinde Bombacılardan geçerken karakter değişme
3-Herhangi Bir etkinlikte birden fazla karakterini oraya getirme Örn/ İsmetbey Kesiminde Ölen karakterinden cıkıp diğer karakterine geçmen gibi
4-Oyunun var olan düzeni bozulur.
5-İstanbul Kıyamet Vakti Bir Türk yapımı oyundur.Diğer Oyunları taklit yapamaz,kendine özel bir yapısı var.
6-Karakterler Arası Geçiş yapmak özelliklede bir menüden geçiş yapmak Çok Ağır ve Geniş bir iş Haliyle Oyundaki Lag oranı ve şuan kullandıklarımız bilgisayarlar buna uygun olmayabilir
Avantajları
1-Karakterler arası Gir-Çık zaman kaybının giderilmesi
2-Oyundan daha fazlası ile eğlenebilmek
3-Hızlılık
4-Eğer İki karakterimizinde açık olduğunu farzedersek birinin diğerine yardımı
5-Bir Karakterden Diğer Karaktere item Aktarım kolaylığı
6-Savaşçı karakterde iken şifacıya geçip kendini şifalamayı
İki Taraflı olarak Düşünsek bile arkadaşlar Bana göre Dezavantajlar bölümü Daha çok ağır basıyor.
Şuan madenler ile ilgili küçük bir güncelleştirme geldiği için o kadar olgun karşılanmıyorken
Böylesine Güzel bir fikrin şu zaman diliminde gerçekleşmeyeceğine inanıyorum
İyi Forumlar ...
Öncelikle güzel bir düşünce beyanda bulunmuşsun.Fakat avantajları olduğu gibi Dezavantajlarıda olacaktır.
Mesala :
Dezavantajlar
1-Büyücü İle Ws ederken tam öleceğin zaman Savaşçına geçmen
2-Meran şehrinde Bombacılardan geçerken karakter değişme
3-Herhangi Bir etkinlikte birden fazla karakterini oraya getirme Örn/ İsmetbey Kesiminde Ölen karakterinden cıkıp diğer karakterine geçmen gibi
4-Oyunun var olan düzeni bozulur.
5-İstanbul Kıyamet Vakti Bir Türk yapımı oyundur.Diğer Oyunları taklit yapamaz,kendine özel bir yapısı var.
6-Karakterler Arası Geçiş yapmak özelliklede bir menüden geçiş yapmak Çok Ağır ve Geniş bir iş Haliyle Oyundaki Lag oranı ve şuan kullandıklarımız bilgisayarlar buna uygun olmayabilir
Avantajları
1-Karakterler arası Gir-Çık zaman kaybının giderilmesi
2-Oyundan daha fazlası ile eğlenebilmek
3-Hızlılık
4-Eğer İki karakterimizinde açık olduğunu farzedersek birinin diğerine yardımı
5-Bir Karakterden Diğer Karaktere item Aktarım kolaylığı
6-Savaşçı karakterde iken şifacıya geçip kendini şifalamayı
İki Taraflı olarak Düşünsek bile arkadaşlar Bana göre Dezavantajlar bölümü Daha çok ağır basıyor.
Şuan madenler ile ilgili küçük bir güncelleştirme geldiği için o kadar olgun karşılanmıyorken
Böylesine Güzel bir fikrin şu zaman diliminde gerçekleşmeyeceğine inanıyorum
İyi Forumlar ...
Dezavantajları ile ilgili
İlk olarak er meydanı gibi olabilir canınız ful olmadan karakter değiştiremezsiniz diye uyarı gelebilir
Bombacılardan geçerken karakter değiştirmeyi oyundan gir çıklada yapabilirsiniz pcniz hızlı ise
Bir etkinlikte çıkıp geldiğinde karakterden çıkıyorsun aynı işi oyundan çıkmaylada yapabilirsiniz o kadar sorun olmaz
Bu arada Takva adlı arkadaş sen konuyu yanlış anlamışsın
Karakterden çıkıyorsun
sadece oyundan çıkıp karakter değiştirmek için yeniden girmek yerine kolaylık sağlıyor
Oyunun düzenin bozulması sorunu ise her yere 16 tane maden koyulup oyunun düzeni bozulmadıysa bu oyunun düzenine etki bile etmez
İkv diğer oyunlardan taklit yapılamaz demişsin
Her oyun birbirini taklit eder İKV ninde diğer oyunları taklit ettiği noktalar var
Birde savaşçı karakterinden çıkıp şifacı karakterine girip yeniden savaşçını şifalamayı nasıl düşünüyorsun iyice oku anla ondan sonra yorum yap lütfen sana cevap yazarken kelime aradım resmen o kadar saçma şeyler söylüyorsun ki
İlk olarak er meydanı gibi olabilir canınız ful olmadan karakter değiştiremezsiniz diye uyarı gelebilir
Bombacılardan geçerken karakter değiştirmeyi oyundan gir çıklada yapabilirsiniz pcniz hızlı ise
Bir etkinlikte çıkıp geldiğinde karakterden çıkıyorsun aynı işi oyundan çıkmaylada yapabilirsiniz o kadar sorun olmaz
Bu arada Takva adlı arkadaş sen konuyu yanlış anlamışsın
Karakterden çıkıyorsun
sadece oyundan çıkıp karakter değiştirmek için yeniden girmek yerine kolaylık sağlıyor
Oyunun düzenin bozulması sorunu ise her yere 16 tane maden koyulup oyunun düzeni bozulmadıysa bu oyunun düzenine etki bile etmez
İkv diğer oyunlardan taklit yapılamaz demişsin
Her oyun birbirini taklit eder İKV ninde diğer oyunları taklit ettiği noktalar var
Birde savaşçı karakterinden çıkıp şifacı karakterine girip yeniden savaşçını şifalamayı nasıl düşünüyorsun iyice oku anla ondan sonra yorum yap lütfen sana cevap yazarken kelime aradım resmen o kadar saçma şeyler söylüyorsun ki
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Gayet güzel bir öneri. Değerlendirilip uygulamaya geçerse harika zamn kazancı olur. Takva senin ne demek istediğini anlayamayıp yada yanış anlayıp fazladan avantaj ve dezavantajlar yazmış. Tek avantajı karakterlar arası geçişi hızlandırır. Bunun oyuna kötü bir etkisi olamaz zira iki karakteri aynı anada oyuyna sokmak değil amaç, karakter seç penceresi acıldığında içinde olduğun char zaten oyundan cıkmıs olacak. Keşke değerlendirilebilse. Bunu öneri havuzuna göndermek lazım.
İyi düşünce
İyi forumlar.
İyi düşünce
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Peki Kardeşim Fikirlerimizi Belirtirken bile Aslında hata yapıyormuşuz
Kolay Gelsin
Kolay Gelsin
fikir belirtmek suç değil okuyup anlamadan konuşuyorsun
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
Özel Mesaj bölümüne Bakarmısın ?Sypratan yazdı:fikir belirtmek suç değil okuyup anlamadan konuşuyorsun
baktım ne olmuş
her neyse TAKVA sen haklısındır ben yanlış anlatmışımdır öneri yanlıştır senin dezavantajların ve avantaj olarak yazdıkların doğru k.bakma hata bende ben yanlış yazmışım öneriyi
her neyse TAKVA sen haklısındır ben yanlış anlatmışımdır öneri yanlıştır senin dezavantajların ve avantaj olarak yazdıkların doğru k.bakma hata bende ben yanlış yazmışım öneriyi
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka