Şunlara Bakın :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu16
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Şunlara Bakın :)

Mesaj gönderen Leosmontuu16 »

Arkadaşlar geçenlerde bir konuyla oyundaki hatayı dile getirmiştim. Bir karşılık bekledim tabikide bir ödül . Ama nedense hatayı duymak yerine banladılar. Demekki oyundaki hatalar bu kadar önemli onlar için. Ama şimdi bakıyoruzki hata bulan/düzelten 2 kişi ödül alıyorlar. Buda çok gariptirki adı geçen yönetici geçmişte başkalarından gelen hataları kendi lehine çevirip eski yönetime sunmuş ve bu sayede yönetici olmuştur. Ve buda çok garip bahsi geçen konuda hatanın düzeltilmiş olmasına rağmen soran kişilere ne hatası olduğunu halen söylemiyorlar.
Aklımdan geçmiyor değil. Bu bahsi geçen kişilere sırf ödül verilmesi içinmi bu hata konusunu bahane ettiler yoksa gerçekten böyle bir hata varmı? Varsa kanıtlayın.

NOT: Bu konuda konunun kapatılma ve benim bu forum üyeliğimin banlanması gibi hiçbir unsur bulunmamaktadır. Eğerki bu konunun kapatılması veya forum üyeliğimin banlanması durumunda bulunulursa bilinki yönetimin bazı yerleri ateş tutmuş durumdadır.
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Re: Şunlara Bakın :)

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba

İKV sunucularında, oyuncularımıza mağduriyet teşkil edebilecek mevcut bir hatanın kullanımı söz konusu idi. Bahsi geçen kişiler, hatanın bildirimini yaparken, hata Sobee taraflı düzeltilmiştir. Bu durumu kullanan kişi/kişiler cezalandırılırken, bildirim yapan arkadaşlarımız ödüllendirilmiştir.

Bilginize
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu16
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Şunlara Bakın :)

Mesaj gönderen Leosmontuu16 »

Peki bana şuana kadar hata bildirim yapan ve ödül almış kişilerin Nicklerini ve adlarını soyadlarını yazarmısınız?
Ayrıca bulduğum hata oyuncuları mağdur ediyor ve hala düzeltilmemiş durumda. Kullandığımı söylemedim ayrıca kullanmadımda ama hesabım inceleme altına alınmıştı. Bunu açıklarmısınız bana?
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön