Oyunda başladıgımdan Beri Korkusuzxkomutan. Ölümsüzxkalp. Byxşifa.Byölümsüz.Byxbüyü Sonyx . Antegonistic
Charlarını kulandım Ve oyunun bana bi ifade vermediğini anladım çok tanıdıgım oldu birçokta düşmanım oldu
Herkez hakkını helal etsin birgün real de görüşmek üzere.
Elveda arkadaşlar
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Elveda arkadaşlar
Helal Olsun.. Yolun ve bahtın açık olsun...Sensizolmuor yazdı:Oyunda başladıgımdan Beri Korkusuzxkomutan. Ölümsüzxkalp. Byxşifa.Byölümsüz.Byxbüyü Sonyx . Antegonistic
Charlarını kulandım Ve oyunun bana bi ifade vermediğini anladım çok tanıdıgım oldu birçokta düşmanım oldu
Herkez hakkını helal etsin birgün real de görüşmek üzere.
<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1332254229_45457_316_0_468_60_8_1_115" type="text/javascript"></script>
- murathan6058
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Yolun Açık Olsun Kardeşim...
RiYaKaRlIk KöTüLüĞüN En SoN SafHaSıDıR,GeRçeKtEn İyİ İnSanLar KöTüleR HakkıNDa KonUŞMAZlAR
Peyami SAFA
Peyami SAFA
Yolun açık olsun dostum ..

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
güle güle :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Daha bugün seni görmüştüm.YoLun acık oLsn ne diyeLm..