Ctrlm çalındı

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sakaryakadir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Ctrlm çalındı

Mesaj gönderen sakaryakadir »

Arkadaşlar Ctrl loncasından Ctrlm bir arkadaşımızın çarının benxer kopyası yapılarak çalınmıştır üyelik mynet üyeliğidir bu konuda bilgisi olanlar bu konu hakkında bir çözüm önerisine sahip olnalardan yarım bekliyorum.. :?:
İnsan Bu Su Misali Kıvrım Kvrım Akar Ya........Bir Yanda Akan Ben.......Öbür Yanda Sakarya...!!!
(=///''''''^^CTRL^^''''''\\\=)
Kullanıcı avatarı
sakaryakadir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Ctrlm çalındı

arkadaşlar bir yardım lütfen :(
İnsan Bu Su Misali Kıvrım Kvrım Akar Ya........Bir Yanda Akan Ben.......Öbür Yanda Sakarya...!!!
swerdert
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen swerdert »

Öncelikle şunu söylemeliyimki mynet en güvensiz hesapdır çalındığı zaman almak çok zordur yapman gerekenler ki eğer bi plus aldıysan daha önce bu çara yok şimdiye kadar plus almadıysan üstüne bi bardak su iç... eğer aldysan...

1)Mynet media yı arıyacaksın oradan ismini söyliceksin sana bi numara wereeckler

2)o numaraya kimlik fotokopini arkalı önü çekip şifrem çalındı yazıp tel no yazıp fax çekeceksin

3)şifreni sana wereceklerdir ama ozamana kadar hesap gidermi itemler gidermi bilemem ayrıca bu servis sadece mesai saatlerinde çalışıyor cumartesi çaldırırsan bittin yani yada pazar:D

4)diyeceksin umarayı wer bilmiyorum unuttum ben iki kere bu şekilde almıştım çarımı ama onu biliyorum bilinmeen numaralar servisinden numarayı öğrenebilirsin...

iyi forumlar

Abdullah...
Kullanıcı avatarı
sakaryakadir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

çok saolun Abdullah bey tekniğiniz işe yarar ise ki yarayacağını düşünüyorum sizlare bu kaynaktan haber veririm yardımlarınız için çok teşekkürler :roll:

“Genel Sohbet” sayfasına dön