Mcerdem , MegaxMc , QMCERDEMQ ...
- Westxconstantine
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mcerdem , MegaxMc , QMCERDEMQ ...
Samet in Yücelen halit seti Salihin Ejder Malzemeleri Hasanın ejder Malzemeleri Ve şimdide Erdemin itemleri
~~Westxteam~~
Westx Kurucularından: WeStxDeWiL
Westx Kurucularından: WeStxDeWiL
Foruma her girdiğimde bu konuyu okuyorum.Sabır..Sabır..Sabırr..Yeter.Her insanın tık edecegi bir nokta war.Herkes atıp tutmasını çok iyi biliyor anladıgım kadarıyla.O hırsız diye hitap edenler kendileri de cok iyi biliyor ki oyunda bu noktalara gelmelerınde emegimiz cok.Ama onların amacı lonca üstünden prestij yapıp cekip gitmek.Bunu ben fevkalade anladım.Erdem sana cok guvendim ki 12 yıllık arkadasımı karsıma aldım.Ama sonradan onun dedikleri yıktı beni.Sana senin gibi 5 kurusluk bir ceketin hesabını yapacak degılım,fakat bir item ugruna sana bu kadar güvenen onca kısıyı karsına aldın cektin gittin.Daha bu konuyu uzatma bizimle tartısmaya girme.Can , erdi ve salih sizin bu noktaya gelmenizde neyin en buyuk payı var? LONCANIN..Şimdi o loncaya aslı olmayan iftiralar atıp duruyorsunuz.Birsey bildiginizi sanıyorsunuz ama hiçbirsey bilmiyorsunuz.Loncamız Allaha Şükür hala ayakta.Sadece kirlerden arındık,hala dewam ediyoruz.Kimse de Megaxteam dağıldı,yıkıldı diyemez.Artık az ve özüz..Bu yazdıklarımdan baska sizinle polemige girmeyecegım.Herkes önüne baksın..
İyi Forumlar . .
İyi Forumlar . .
Öncelikler selamlar;
Erdem kal yada git gerek oyunda gerek Reel de mutluluk ve başarını temenni ederim.
Gelelim hırsızlık konusuna...Umutun böyle birşey yaptığını başında bende düşünüyordum fakat gerek konuşmaları gerek tavrı onun bu işi yapmadığına beni inandırdı. :!: MegaxTeam Ailesi bu zamana kadar bünyesinde pek çok kişi yetiştirmiş ve geliştirmiş ender loncalardandır.Loncadan çıkan arkadaşlar bulundukları noktada olmalarını MegaxTeam a borçludurlar.Bunu hiç kimse inkar edemez.Şu noktadan sonra MegaxTeam ve Umut a tavır alanlar karşılarında benide bulacaklardır.Bu kadar saçmalık yeter. :!: :!: :!:
İyi dürüst namuslu herkese kapımız açık ama böyle çiğ süt emmişlik yapmaya lüzum yoktu.Konuya dışarıdan katılan herkes akıllı olsun Loncamız üzerinden prim yapmalarına lüzum yok.Bu onların anca kendilerini avutmalarını sağlar.
Herkese iyi oyunlar..
Erdem kal yada git gerek oyunda gerek Reel de mutluluk ve başarını temenni ederim.
Gelelim hırsızlık konusuna...Umutun böyle birşey yaptığını başında bende düşünüyordum fakat gerek konuşmaları gerek tavrı onun bu işi yapmadığına beni inandırdı. :!: MegaxTeam Ailesi bu zamana kadar bünyesinde pek çok kişi yetiştirmiş ve geliştirmiş ender loncalardandır.Loncadan çıkan arkadaşlar bulundukları noktada olmalarını MegaxTeam a borçludurlar.Bunu hiç kimse inkar edemez.Şu noktadan sonra MegaxTeam ve Umut a tavır alanlar karşılarında benide bulacaklardır.Bu kadar saçmalık yeter. :!: :!: :!:
İyi dürüst namuslu herkese kapımız açık ama böyle çiğ süt emmişlik yapmaya lüzum yoktu.Konuya dışarıdan katılan herkes akıllı olsun Loncamız üzerinden prim yapmalarına lüzum yok.Bu onların anca kendilerini avutmalarını sağlar.
Herkese iyi oyunlar..
LoTuSNiToeT
xNİTOETx
CaRLiTox
xNİTOETx
CaRLiTox
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ben hasanın şifresini mi biliyor muşum o zmn,erdemin itemleri gitmedi benim itemlerim gitti erdemin cekette bendeydi loncada şifremi bilenler vardı onlardan biri yada birileri yaptı nerde şimdi o şifremi bilenler hiç biri loncada değil neden acaba ? Ben çalmadığıma herşeyin üzerine yemin edebilirim ya o şifremi bilenler ? 10 kere söyledim 100 kere daha söylesem anlamıcaksınız BEN HIRSIZ OLSAM ERDEME NEDEN E-PİN SATARAK BORCA GİREREK ALDIĞIM CEKETİ VEREYİM.ceketi aldığıma inanmayan /f Manicking,cenazeciWestxconstantine yazdı:Samet in Yücelen halit seti Salihin Ejder Malzemeleri Hasanın ejder Malzemeleri Ve şimdide Erdemin itemleri
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
newxparti yazdı:Ben hasanın şifresini mi biliyor muşum o zmn,erdemin itemleri gitmedi benim itemlerim gitti erdemin cekette bendeydi loncada şifremi bilenler vardı onlardan biri yada birileri yaptı nerde şimdi o şifremi bilenler hiç biri loncada değil neden acaba ? Ben çalmadığıma herşeyin üzerine yemin edebilirim ya o şifremi bilenler ? 10 kere söyledim 100 kere daha söylesem anlamıcaksınız BEN HIRSIZ OLSAM ERDEME NEDEN E-PİN SATARAK BORCA GİREREK ALDIĞIM CEKETİ VEREYİM.ceketi aldığıma inanmayan /f Manicking,cenazeciWestxconstantine yazdı:Samet in Yücelen halit seti Salihin Ejder Malzemeleri Hasanın ejder Malzemeleri Ve şimdide Erdemin itemleri

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Yalanlar üzerine kurulmuş cümlelerin ardı arkası kesilmiyor. Bende susayım susayım diyorum ama sizin alnı acık gezmeniz koyuyor biraz. İlk yazıma bakarsanız benim dönüm noktam Megax ailesi diyorum... Orda durucaksın hepinizden cok emeğim var benim bu loncada... Suan bu loncada Samet gibi Can gibi efendi adamlar yoksa bilinki sizin yüzünüzden. Bunu herkes biliyor fazla oynamayın... Salihin , sametin , hasanın charlarını hep siz soydunuz , ne hikmetse bir kac gün sonrasında saheserler ürettiniz... Suan lonca ayakta evet , ama bilinki o loncayı ayakta tutan 1 kişi varsa oda kadirdir... Benden geçti artık ikv serüveni... Ayrıca talha 5 kurusluk ceket 5 kurusluk ceket diyorsunuz umutun yaptığı DELİKANLILIĞA sığarmı ? Madem 5 kurusluk efendi gibi ödeyecek borcunu o kadar ! Seninde 7. sınıf ögrencisi oldugunu lise 3 e gitmediğini biliyoruz... O yüzden hem hırsız , hem yalancısınız. Ben kimseye benzemem talha karsınıza aldığınız adamı iyi secin... Konuyu okuyarak su sunucuda sevilen biri oldugumu anlayabilirsiniz. Her charınızda saheser var item var ya sizin seveniniz varmı ? Kirli corapları döksek ortaya su sunucuda adım bile atamazsın... Neyse !
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Erdem , hala atıp tutuyorsun . 7. sınıf öğrencisi ne demek ? Beni bilen biliyor sana hesap vermıcem .
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
Cengaverx yazdı:Yalanlar üzerine kurulmuş cümlelerin ardı arkası kesilmiyor. Bende susayım susayım diyorum ama sizin alnı acık gezmeniz koyuyor biraz. İlk yazıma bakarsanız benim dönüm noktam Megax ailesi diyorum... Orda durucaksın hepinizden cok emeğim var benim bu loncada... Suan bu loncada Samet gibi Can gibi efendi adamlar yoksa bilinki sizin yüzünüzden. Bunu herkes biliyor fazla oynamayın... Salihin , sametin , hasanın charlarını hep siz soydunuz , ne hikmetse bir kac gün sonrasında saheserler ürettiniz... Suan lonca ayakta evet , ama bilinki o loncayı ayakta tutan 1 kişi varsa oda kadirdir... Benden geçti artık ikv serüveni... Ayrıca talha 5 kurusluk ceket 5 kurusluk ceket diyorsunuz umutun yaptığı DELİKANLILIĞA sığarmı ? Madem 5 kurusluk efendi gibi ödeyecek borcunu o kadar ! Seninde 7. sınıf ögrencisi oldugunu lise 3 e gitmediğini biliyoruz... O yüzden hem hırsız , hem yalancısınız. Ben kimseye benzemem talha karsınıza aldığınız adamı iyi secin... Konuyu okuyarak su sunucuda sevilen biri oldugumu anlayabilirsiniz. Her charınızda saheser var item var ya sizin seveniniz varmı ? Kirli corapları döksek ortaya su sunucuda adım bile atamazsın... Neyse !
Hala samet,salih,hasan diyosun,evet sametle salihin soyulduğunda şifrelerini biliyordum,hasanın kullanıcı adını bile bilmiyordum ben nasıl soyayım,şifrelerini biliyosam ben mi soymuş oluyorum o zmn ben soyulduğumda da sen,salih,can biliyordunuz şifremi sizde hırsız mı oluyorsunuz ?Bi bak bakalım loncada nerdeyse herkes şifresini verdi bana inan hırsız olsam ilk yusufu soyardım herhalde ,istediğim zmn senin çarına geçip aldığım ceketi neden çalayım ki ben,şifresini veren 10larca kişiden 2 kişi soyuldu benim soyduğuma dair en küçük bi kanıt var mı bende loncadan üyelere şifremi vererek 2 kez soyuldum sadece şüphe ettim sizin gibi bi oyun için bunları yapmadım yapmamda zaten

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- Megaxblack
- Salgın Koruyucusu
Öncelikle selamlar.Çok uzadı bu konu.Umut ve talha benim 11 yıllık arkadaşlarım ve aynı şehirde yaşıyoruz ben ikisinede kefilim.Bundan sonra MeGaxTeaM , umut ve talha ' yı karşısına alan benide almış demektir.Foruma fazla yorum yapmayı sevmem ama 11 yıllık arkadaşlarımın bu kadar zan altında kalması beni bu yorumu yapmayı gerektirdi.Loncadan çıkan çıkmıştır özellikle erdemin ve sametin ayrılmasına üzüldüm ancak bu sizin kararınız reel ve oyun hayatınızda başarılar dilerim.Bundan sonra hiçbir kanıt olmadan MeGaxTeaM üyelerini hırsızlıkla suçlamayınız.Kanıtınız varsa koyun ortaya.MeGaxTeaM az ama öz bir şekilde sonuna kadar yoluna devam edecektir...
Megaxblack & Megaxpanora
| BAN ~ BAN ~ KRONİKLER ~ BANDIRMASPOR ~ ѕιη¢є ~ 1965... |
| BAN ~ BAN ~ KRONİKLER ~ BANDIRMASPOR ~ ѕιη¢є ~ 1965... |
-
- Acemi Savaşçı
Sayın Erdem Geçmiş OLSUN Benimde 3 senelık emegım calınmıstı (KUTUPLARDA) oyun bazıları ıcın ınsanlıktan öte olmus eski insanlar Putlara tapardı Sımdıkıler ıse Oyuna tapıyor en ıyısı oynu oynamamak takma kafana canın sagolsun