Ayrıca bi ara merana gel benımle bı foton olsun onu koyalım suraya ne dersın...aNaRcHy yazdı:Sen bir tanesin yemin ediyorum bak geçmiş olsun ayrıcaKIZILBEY yazdı:aNaRcHy yazdı:Yönetici rica etsem konuya kilit atarmısın gereksiz insanlara gerekmedıği değeri verdik de gereksiz konuyu kapatmak gerekir. Teşekkürler.
Aaaa!... Lütfen! Başkaca yetkilerim söz konusuyken; konuyu kapatmam. Yirmilik dişim çıkıyor, üstelik bu üçüncüsü! Ne kadar sancı çektiğimi izah dahi edemem. Bu durumun sinirlerimi ne kadar bozduğunu da izah edemem. Beni uğraştırmayın, çekerim, tüm dişlerinizi.![]()
Konuyu kapatmaktansa kişisel müdahalelere başvurabilirim. Sonra "vay kızıl demediydin. vay efenim söylemediydin. vay ben bilmedim. vay ben duymadım." demeyin.![]()
Lütfen konuya açılma amacına paralel şekilde devam ediniz!...
Kardeşlerim Abilerim ABlalarım ve Benim Karelerim.. =)
Re: Kardeşlerim Abilerim ABlalarım ve Benim Karelerim.. =)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
anarşikmisin nesin oğlum 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Burak CIVIĞIN önde gidenisin lan ! 2 le git velet :evil:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
aNaRcHy yazdı:
Kardeşim 'Melih'
Canım benim. Bunu görmemiştim . Teşekkür ederim. Kardeşim Ünal .
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Eski günler ha... :? Ne demk kardeşim...G0kTurk yazdı:aNaRcHy yazdı:
Kardeşim 'Melih'
Canım benim. Bunu görmemiştim . Teşekkür ederim. Kardeşim Ünal .
güzel günlerdi
:roll:
herşey 2 şekilde son buluyo ya mutlu yada hüzünlü tabi buda kişiden kişiye göre değişir ama mutlu bi şekilde bitmesini isterdim ama böyle olması gerekiyormuş böyle oldu diyebilceğimiz pek bişey yok

:arrow:MORDuMan yazdı:herşey 2 şekilde son buluyo ya mutlu yada hüzünlü tabi buda kişiden kişiye göre değişir ama mutlu bi şekilde bitmesini isterdim ama böyle olması gerekiyormuş böyle oldu diyebilceğimiz pek bişey yok
BENİM İKİNİZİDE ÇOK DİYECEĞİM SÖZ VARDA NEYSE BENDE KALSIN SUSTURULMA YEMİYEYİM
artisliğin luzumu yok şimdi :lol:aNaRcHy yazdı::arrow:MORDuMan yazdı:herşey 2 şekilde son buluyo ya mutlu yada hüzünlü tabi buda kişiden kişiye göre değişir ama mutlu bi şekilde bitmesini isterdim ama böyle olması gerekiyormuş böyle oldu diyebilceğimiz pek bişey yok