Arkadaşlar Bu Gün Paşaxyunus Çarımdayken Devil Geldi Ben Paşaxsaydo kanka senin ceket ne felan yazıyor sonra ceket urban dedim ceketi istedi vermedim ws atarken daldı bu 1 nirvana gökhan ws atarken daldı bu 2 boycot ise ws attığım adamla ws atarken saldırdı ve kesti İşte Arkadaşlar Bunlar Lodosun Afedersin Karaktersizleridir ...
Paşaxyunus Paşaxzebun Paşaxalim Crazybaşkan
Nirvanaxgökhan*BOYCOT*DEVİL* Ws atan Adma dalcak kadarmısın?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
Re: Nirvanaxgökhan*BOYCOT*DEVİL* Ws atan Adma dalcak kadarmısın?
Pardon ama ister keser ister kesmez
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
- Nirvanxruthless
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
ne diyon ufaklıksen
kurdugun cumle anlamsız olmus ama üyelerimize ws atıyorum dese idin kimse gelip sana dalmazdı ama milleti şikayet etmeden önce kendı üyelerinize bakın gelip 25 lvl kp carlarımızı biz kp kasıyoruz dedığımız halde kesıyorlar sizin yaptıgınız adamlıksa merak etme sizi kesmekte adamlık fasıflarındandır herkese hakkettiği gibi davranırız .Ve gelelım arkadaşın dediği konuya Nirvanxgökhan car loncamızda bulunan madenci carlardan biridir üzerinde dogru duzgun max item dahi bulunmaz her kesıldıgınızde böyle sagda solda birilerini şıkayet edeceksenız işimiz var azcık büyüyün.Biz bu oyuna vakıt geçirmek ve eglenmek için giriyoruz bir günde laf atmayın da canınımız sıkılmasın . bu bır oyundur ve bunun farkında olarak oynayın ıyı oyunlar dilerim (unutmadan bu oyunun amcı belli arz lodos savası buda demek oluyorkı gördugumuz düşman klan üyesıne saldırmanın hiç bir sakıncası yoktur)

-
- Salgın Koruyucusu
Ruthules Bana Kestiğinde Ben Lider im dedi
-
- Salgın Koruyucusu
Ben sana Tek bir şey Söyliyeyim kardeşim Bn Bundan Sonra Nirvanax...... kim olursa ws atarken dalrım ... Laf edersede sana yazarım okey bundan sonrada Biz Demiyorum bak Ben Sizi nerde görürsem göreyim dalarım oke
Paşaxalim-masum-zabun- Crazybaşkan
- NirVAnxlider
- İskele Babası
Evet ben vardım carda bısey mı oldu sen bana maden cekerken gelıp dalmadın mı ! burda laf yapıyon onuda geçtım kesılmek koyuyosa gırme klana ... pasa kadır ve baskan geldı benı kestı ben helal dedım geçtım kendılerıne sora bılırsın.... HER KESILDINDE AGLICAK SAN ÇIK KLANDAN !!!

- NirVAnxlider
- İskele Babası
Gordun yerde kese bılırsın kardes sah kopranın ordada kp kasıyoz buyur gel sız alıskınsınızCrazybaskan yazdı:Ben sana Tek bir şey Söyliyeyim kardeşim Bn Bundan Sonra Nirvanax...... kim olursa ws atarken dalrım ... Laf edersede sana yazarım okey bundan sonrada Biz Demiyorum bak Ben Sizi nerde görürsem göreyim dalarım oke
En son NirVAnxlider tarafından 05 Şub 2011 23:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- Nirvanxruthless
- İri Fare Avcısı
Bende sana tek şey söyliyeyim Nirvan loncasında kım olursa olsun kesılsede kessede ses etmezler merak etme sen
isteyen istediği yerde dalabilir bu bir oyun amacımızda eğlenmek kesilmekde var kesmekte kpnin ne önemı var 2 saatte bir yenileniyor saten 
böyle konular acarak hiç bir yere varamazsın bunu unutma iyi oyunlar
böyle konular acarak hiç bir yere varamazsın bunu unutma iyi oyunlar

-
- Salgın Koruyucusu
KARDEŞ BENİM SORUNUM KESİLMEK DEĞİL KESİLSEMDE ÖNEMLİ DEĞİL SENİN DEDİĞİN GİBİ
AMA WS EDERKENN KARIŞTIĞI İÇİN BEN BU YAZIYI FORUMA KOYDUM 
-
- Salgın Koruyucusu
NirVAnxlider yazdı:Gordun yerde kese bılırsın kardes sah kopranın ordada kp kasıyoz buyur gel sız alıskınsınızCrazybaskan yazdı:Ben sana Tek bir şey Söyliyeyim kardeşim Bn Bundan Sonra Nirvanax...... kim olursa ws atarken dalrım ... Laf edersede sana yazarım okey bundan sonrada Biz Demiyorum bak Ben Sizi nerde görürsem göreyim dalarım oke
Paşaxalim-masum-zabun- Crazybaşkan![]()
:arrow:
BİZ SİZ DEĞİLİZ ...