BiLGeKaGaN yazdı:Eminönü bölgesinde toplam kaç adet bitki (maden) bulunmaktadır :?:
Ödül 999.000 'dir.
Doğru Cevabı verenlerin Darkrock 'a pm atmaları Rica olunur. (Captainxdarkrock)
cevap veriyorum tam 28 tane bitki vardır bildimmi ?
evet doğru .. Oyunda bana ulaşarak Ödülü Alabilirsin
adın ne oyunda pm atayım ?
/f Captainxdarkrock.......... Genelde Çölde olurum.oyundaki nick i de yazarsan sevinirim.
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Tryagain yazdı:Cevap yanlış. Odadaki tüm kitaplıklardaki tüm kitapları soruyorum ..
{21lik raflardan toplam 90 tane var}(diğer raflarla toplarsak odanın içinde toplam2312 adet kitap var. Ancak sen tüm kitaplıklardaki tüm kitaplar dediğine göre handanın masası ve diğer sıralardaki kitapları toplamdan çıkardım.(2312-11=2301)
Gökhan sen gerçekten saydınmı bilmiyorum ama ben saydım 2301 kitap var handanın odasındaki kitaplıklarda.
Ayrıca rulo olan parşömenlerdende 55 adet var. inanmayan sayabilir. biraz zaman aldı ama yaptım
Tryagain yazdı:Cevap yanlış. Odadaki tüm kitaplıklardaki tüm kitapları soruyorum ..
{21lik raflardan toplam 90 tane var}(diğer raflarla toplarsak odanın içinde toplam2312 adet kitap var. Ancak sen tüm kitaplıklardaki tüm kitaplar dediğine göre handanın masası ve diğer sıralardaki kitapları toplamdan çıkardım.(2312-11=2301)
Gökhan sen gerçekten saydınmı bilmiyorum ama ben saydım 2301 kitap var handanın odasındaki kitaplıklarda.
Ayrıca rulo olan parşömenlerdende 55 adet var. inanmayan sayabilir. biraz zaman aldı ama yaptım
2.5 milyonumu verirsen sevinirim
Üzgünüm ama yanlıs
Tamı tamına 2245 kitap var .
Paran sende kalsın.
Hala 2312 olduğunu kesin bir şekilde iddaa ediyorum ama değilsede canım sağolsun 2.5m için bidaha sayamam karizma satarım daha az yorucu