Bana Dolandırıcı Diyenler Hk. ( FeRhATSeKeR )

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Bana Dolandırıcı Diyenler Hk. ( FeRhATSeKeR )

Mesaj gönderen Designer »

Arkadaşlar ben başlıkta ismi yazılı arkadaştan 7 adet lodos karizma almak üzere anlaştım 2m+2 arz karizma karşılığında.

Ben arkadaştan 2 tam karizma aldım bi tane 40 karizma bi tane 50 krizma kaldı derken uĞuRBeY isimli karaktersiz karizması 90 varken geldi yanıma bi savaşçıdan karizma alıyordu Ferhat isimli arkadaş çıktığında uğurbey denen ... yanıma geldi elektrik attı o savaşçıya ve banada işledi ama ben ondan uzaklaştım. Sonra oyundan çıktı yine girdi tesla kurdu canımı teslaya azalttırdı. Ben niyetini anladım kaçmaya başladım ama beni örümceklerde kesti. Daha sonra kalktım yine örümceklerde bekliyormuş kesecekti komutana kadar peşimden geldi sonra bıraktım peşimi yani 2. kez kesecekti. Benimde Karizma aldığım hesabım susturuluktu ve bende o yüzden anlaşmayı falan da yan hesabımla yapmıştım. Neyse ben öldükten sonra kalktım ve diğer hesabıma geçtim Ferhat isimli arkadaşa ulaşayım diye o da bölgeden beni arıyormuş kendisine ulaştım kesti beni geliyorum diye ama kendini direk beni dolandırıcılıkla suçlamaya başladı kendisine olayı anlattım ama başladı 2m için yaptığına bak uzatma sus falan diye saydırmaya. Ben derdimi anlatamadan geldi bnim gözümde hırsızsın ve bundan sonra adını çıkartcam falan diye tehdit etti ben kendisnie belki 10 kere karizmalarımın kalanını istediğimi ve parasını da vereceğimi belirttiğim halde beni hırsızlıkla ve dolandırıcılıkla suçlamaya devam etti.

En sonundada bundan sonra oyuna girdiğinde 20 kişi birden seni hırsız diye suçlayacak diye de eklemeyi unutmadı.

Dediğim gibi ben karizma alırken kesildim ve kalkıp gelirken yine saldırdılar bende susturuluk hesabımdan çıkıp diğer hesabıma girdim ve durumu kendisine haber vermeye çalışırken hırsızlıkla ve dolandırıcılıkla suçlandım.

Beni ve karakterlerimi tanıyan tanır kimsenin hırsız yada dolandırıcı diye İFTİRA atmasıyla öyle olmayacağım ama aklınızda yapılacak karalama çalışmasıyla öyle gösterilmeye çalışıldığım kalabilir.

"İşin kötüsü ben 9 günden beri adada kendi karakterlerimle kp kasıyordum ne güzel azıcık aşım kaygısız başım hesabı ama son 3800 küsür kp kala sabırsızlandım ve beklemek yerine karizma almayı tercih ettim ondada EŞŞEK ŞANSI hesabı başıma gelene bakın !!! "
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Bana Dolandırıcı Diyenler Hk. ( FeRhATSeKeR )

Buyrun fotolar...

Resim
Resim
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Resim
Resim
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Resim
Resim
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Resim
Resim
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Resim
Resim
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Resim
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar bakın 4. görüntüde insan gibi gelirsin kestiler geliyorum dersin dedi ama ben aynısını yapmaya çalıştığım halde hırsızlıkla ve dolandırıcılıkla suçlandım ne kadar garip değil mi ? :roll:

Susturulmuş olan ve karizma aldığım hesaptan bunu söyleyemeyeceğim için diğer hesaba geçtim ama karizma aldığım hesapta açıktı yani öldüğüm yerde bekletiyordum inanmazsa gelip baksın diye ama nerdeeeeeee

Anlamadan dinlemeden direk hırsızlıkla ve dolandırıcılıkla suçlandım...
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
lllmumyalll
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen lllmumyalll »

DesginbyUltrayı tanırım. SürekLi karizma alışverişim olmustur bir kes yanlıs görmedim ... Güvenilir bir kardeşimdir. zaten 2-3 milyon için böyle bir sey yapıcagınıda zannetmem bütün karakterlerimi teslim ederim kardeşime ... ;)

Fahrenx--------Lostfatih----------Pozitron--------Elektron.
Müzik,Ritimle İnsanı Anlatma Şeklidir
Kullanıcı avatarı
mustafa434343
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

BuYuCuMuStİ

Mesaj gönderen mustafa434343 »

kardeşim sana hiç kimse iftira atamaz ben desing i tanırım onla isim degiştirme+plus alışverişi yaptık ben ilk kodları ve şifreleri verdim ve o paramı tamı tamına verdi eyer hırsız olsaydı paralarımı vermezdi desing in sonuna kadar arkasındayım ve yanlış bişey yapacagınıda sanmıyorum ona 400 m para versem diyer çarıma aktaralı desem adım gibi eminim tamı tamına paramı öbür çarıma vereceginden

“Genel Sohbet” sayfasına dön