Lafı uzatmaya gerek yok . Bu fotoları atmamam ıcın oyunda bana para bıle teklıf edıldı fakat yeter artık.Sız uslanmak arlanmak bılmeyeceksınız tum serruhlar sıze dıyorum .)
WaFFeNxeLLecTRo 5*0 ŞeRRuh
Emınım Sıze ıyı bır ders oLur Hadı ASLANIM SELAMETLE ! .. EMİN ..
Fazla söze konusmaya paragraflar doldurmaya gerek yok dıye dusunuyorum Şerruh bakalım bu fotolara ne dıyecek .)
Yalnizadam0 yazdı:Az laf çok iş. yarım saat once yaptıgın yoruma 15 dk once attıgımız vs Selametle . Emin !
WaFFeNxeLLecTRo 5*0 ŞeRRuH
Vs den bı kaç kare ..
Kaçar canlarla kestiğimden söz etmeyeceğim bile :lol: :lol:
Şimdi bu fotoların üstteki fotolarla aynı olmadığıını savunacak birisi var mı .?
swert in gönderdiği fotonun TARİHİ : 01 Şub 2011 06:46
Ve daha önce gönderdiği tarihe bakın. :22 Arl 2010 14:51
arada tam 38 gün bulunmaktadır. 38 gün önce gönderdiği fotoları şimdi can sıkıntısından tekrar göndermektedir.
Kaynak : WaFFeNxeLLecTRo Vs'ler .5.sayfa.... Bakabilirsiniz
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
lan o ben değildim ortağımla ws attın sen asıl sahibiyle değil hem son vs berabereymiş kankamın acelesi varmış çıkmış şimdi gel 100m sine ws atalım yada istediğine ne kadar paran varsa ne kadarını koya biliyorsan arada olur böyle şeyler bende şerruhu 5 0 yendim ama çarında asıl sahbi yoktu foruma atmadım sen gel beni yen sora at fotoyu
İKİNİZİDE HİÇ SEVMEM AMA BENİM FİKRİM ŞERRUH DAHA İYİ ... İKİNİZ ARASINDAN AMA İKİNİZDE BIKTIRDINIZ KENDİNİZDEN BENCE BİRAZ SUSARAK OYNAYIN FORUMDAN AZ UZAKLAŞIN iyi bir tavsiye olarak alırsanız sevinirim
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT