TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASI
Re: >>> TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASı <<<
Hayırlı geceler herkese, Mehmet abiyi göremiyorum oyunda uzun zamandır, bir rahatsızlık falan mı söz konusu arkadaşlar ?

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Bu aralar işleri yoğun bir mesele varsa kendisine iletebilirimRescuer yazdı:Hayırlı geceler herkese, Mehmet abiyi göremiyorum oyunda uzun zamandır, bir rahatsızlık falan mı söz konusu arkadaşlar ?
HİPHOPSTYLE
Kayzer yazdı:Bu aralar işleri yoğun bir mesele varsa kendisine iletebilirimRescuer yazdı:Hayırlı geceler herkese, Mehmet abiyi göremiyorum oyunda uzun zamandır, bir rahatsızlık falan mı söz konusu arkadaşlar ?
Hepinize iyi geceler, Allah'a emanet...

Tılmesa
Rescuer yazdı:Kayzer yazdı:Bu aralar işleri yoğun bir mesele varsa kendisine iletebilirimRescuer yazdı:Hayırlı geceler herkese, Mehmet abiyi göremiyorum oyunda uzun zamandır, bir rahatsızlık falan mı söz konusu arkadaşlar ?Yok görmeyince merak ettim
Cevap için teşekkürler
![]()
Sanada iyi geceler Yasincik
HİPHOPSTYLE
Kayzer yazdı:Rescuer yazdı:Kayzer yazdı:Bu aralar işleri yoğun bir mesele varsa kendisine iletebilirimRescuer yazdı:Hayırlı geceler herkese, Mehmet abiyi göremiyorum oyunda uzun zamandır, bir rahatsızlık falan mı söz konusu arkadaşlar ?Yok görmeyince merak ettim
Cevap için teşekkürler
![]()
Sanada iyi geceler Yasincik

Tılmesa
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/teamloncasi
HİPHOPSTYLE
Deli manyak güncellesene şu isim listesini Boş beleş işler MÜDÜRÜ seni....Kayzer yazdı:Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/teamloncasi

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
İsim değiştirme paketiyle İsim değiştirenler listeyi güncelleyebilmem için yeni isminizi buraya yazınız.
HİPHOPSTYLE