ARTIK YETER EL İNSAF

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kingjojuk
İskele Babası
İskele Babası

ARTIK YETER EL İNSAF

Mesaj gönderen kingjojuk »

SLM ARKADŞLAR ÖNCELİKLE ŞU MADEN KONUSU TILSIMDA MENEKŞE 70 M E DAYANDI NEDİR BU YA Bİ EJDER ÜRETMEK İÇİN 750 800 M ŞART BU NE BÖYLE YETER ARTIK EJDERİ OLMAYANLAR ZATEN OYUNU OYNAYAMIYOR EEEE MENEKŞEYİ 70M E SATANLAR HAKSIZMI TABİKİ HAKLI BEN EJDER ÜRETECEKTİM MNEKŞELERLE BAŞLAMAYA KARAR VERDİM AMA 2 GÜN ARALIKSIZ ELMAS ÇEKTİM 1 MENEKŞE ÇIKMAZMI YA KASAMDA ELMAS SAYISI 5000 E DAYANDI 1 MENEKŞE OLMAZMI BENCE BU MENEKŞEYİ 70 M E SATANLAR AZ BİLE SATIYOLAR YAZIK GÜNAH BU İNSANLARA GRUP BÖLGELERİNE EJDERLİ ASABLILARI ALYOLAR ZATEN SAVAŞÇILAR HİÇ ALINMIYOR BÖLGELERE GM LER ETKİNLİK DÜZENLEYİP MİLLETİN GÖZÜNÜ BOYAYANA KADAR ARTIK ŞU MADENLERE ÇÖZÜM İSTİYORUZ BOŞ LAFLARDAN BIKTIK ARTIK HERGÜN TILSIMDA BİRİSİ OYUNU BIRAKIYOR TILSIM GİTTİKÇE AZALIYOR
Kullanıcı avatarı
Conqueror
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ARTIK YETER EL İNSAF

Mesaj gönderen Conqueror »

Bilgisayarda sorun var 2 haftadır oyunda yokum 70m ne zamn oldu ya 2 hafta once 40-45 di 2 haftada 2 ye katlandı olucak iş değil
İmza düzenlendi.
Paranoya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Paranoya »

Kardeşim bu konuda yapacak birşey yok .. örneğin ben mavi topaz çektim dimi madenden ? bu mavi topazı istersem 4m e satarım, sen mavi topaz çekince 100m bile diyebilirsin bu senin elinde olan birşey ...

Ancak yönetimden açıklama zaten gelmişti, madenler hakkında çalışma başlamıştır diye, umarızki kısa zamanda netice çıkar.
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

bizim meranda bi ara 50 M ye dayanmıştı ama loncalar duruma el attı yavaş yavaş 30 lara inmeye başladı
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

Tokerx yazdı:bizim meranda bi ara 50 M ye dayanmıştı ama loncalar duruma el attı yavaş yavaş 30 lara inmeye başladı
el mi attılar yaptıkları aynen şu.toplanıyorlar,dıyolarkı bundan sonra menekseyı 50 m den almıcaksınız ellerınde kalsın.sonra adamlar 30 a ındırıyolar,loncalarda uyanık ya 30 dan alıp 70 e dayıyolar millete.
Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen olkin »

Merhaba,
Bu konuda söylenilecek çok şey var ama boş.
Dün Eminönü'ye [GM]Reha geldi, onun cevabını aynen söylüyorum.

Ben adama elindekini yarı fiyatına sat diyemem ki.
Bu konuda herkes haklı, düşüren kaça isterse o kadara satar ama maden çekme sistemi geliştirilmeli doğru.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön