fotografta FUJİ color kalitesi...
fotografta FUJİ color kalitesi...
mezarlık önünden geçerken bana büyü attı. gittim döndüm ve dönüşüm muhteşem oldu iki kez labiye kaçan FUJİ çekirge misali xdd [imghttp://img121.imageshack.us/img121/1926/ekran012511092644.jpg][/img]

- Unforxdoctr
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: fotografta FUJİ color kalitesi...
Ulan bu adam harbiden gerizekalı ya koçum sen canına susadım sanırım bir daha maden başında açlık yaptığını görürsem çoğaltırım seni. Vs' ye davet ettim herkes önünde sen çareyi kaçmakta buldun senin gibi aciz bir veledin bunu buraya koyması beni hiç şaşırtmadı. Birincisi bu adam Kuralsızz'dır. (Eski Hırsızlardan Eğitin Adamlarından) ... İkincisi kendisinin 3 vuruşta canını 3'e indirdiğim fotoyu koymamış koymamalıydı zaten bir utanç kaynağı. Bu Fotoğrafa Fotoğrafla cevap vereceğim hiç kafanı yorma.
Malesef senin seviyene düşücem...
Malesef senin seviyene düşücem...
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Senet Sözümdür, Adım İmzadır.
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
yorumunadn sonra senin ne kadar yalancı olduğunu da öğrendim. Maden başında açlık yaptığımı söylemissin. Ben madenle alakam yokken sen daldın bir de cıkmış amdende aclık yapmısım gibi yazmıssın acıyorum sana. Benim madenle işim olmaz. Maden başında e ö de göremezsin beni. ihtiyacım yok. Seninle beni akrıştırma aramızdaki fark tahmin bile edemeyeceğin kaar cok. Ben reelde yasarım sanalda sadece oynarım. Ama sen bunu anlayamazsın ve bende cok görmem sana.
Zaten bu resmi foruma koyacağımı yazmıstım resime iyi bakarsan oradan da okursun. Ama o an korkudan okuyamamıssın demek normaldır sen ilk değilsin. Son da olmayacaksın.
- Unforxdoctr
- İskele Babası

Senin Hayal bile edemeyecek kadar çok Şaheserim var senin zıttırık işportacı itemlerinle kıyaslanamayacak kadar değerli. Bence Tavrını Al adam ol. Vs' ye gelemiyorsun Burdan Ötüyorsun Klavye erkekliği sökmez bana. Senin gibi Kpklerin soyunu kurutmak için çalıştım hep ve devam edeceğim. iki resimle insanları etkilediğini sanıyorsan yanılıyorsun seni bilen bilir beni de öyle. Senden 10 kat daha güçlü düşmanlarım var bir de sen eklensen listeye bana çok koymaz... Gereksiz bir elemansız Kısaca (Boş Küme)
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı

Bu fotograf şahsen bni hiç bir etkiLeme yk Eger Kesebiliorsan . At ws yi Arkadan Dalma ile olmaz bu işler.Kuralax. Yaptıgınız tek iş Arkadan DALmak
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..