şharex biraz şerefliol bizherkese hakettigigibi davranırız

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
xHunterx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

şharex biraz şerefliol bizherkese hakettigigibi davranırız

Mesaj gönderen xHunterx »

arkadaşlar bu şharex bayançarına bürünmüş erkekmüstesnesi bize adamlıgı ögretmeye çalışıyor başkalarının emegini çalarak millete hava atması degil adamol kendi emeginle kendice bişeler yapmayabak böyle başkalarının emeyinde gözün olarak biyere varamazsın iftira atmana yalan söylemene gerek yok küfrettigini söylemiyorsun yarın susturulursun şikayetleri ettik biz foto koymadık koymamızada gerek yok herkesbizi bu servırda biliyor
Kullanıcı avatarı
xThEx
İskele Babası
İskele Babası

Re: şharex biraz şerefliol bizherkese hakettigigibi davranırız

Mesaj gönderen xThEx »

Hunter öncelikle hitaplarına dikkat et, sonrada sizin lonca üyemize laflar sayıp hakaretler edip hangi dilden anladıgınız sekilde karsılık vermesi oldukca dogal birsey kim olsa aynı hakaretleri eder adamın ne gururunu ne serefini nede ailesini bıraktınız küfrederek, hatayı ilk kendinizde arayın bulun sonra saga sola laf atın.
Kullanıcı avatarı
Anavarza
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Anavarza »

adamın gururu şerifi lsa daha bu servara girmez bu hırsızları aranıza alıyorsunuz buda sizlerinde hırsızlarla dolu bi lonca olduğunuzu kanıtlıyor o zaman şimdi eğer sizde birazcık şeref varsa DEFOLUN GİDİN BU SERVER DAN ...
Keyifci [49]
Kullanıcı avatarı
Serkannn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Serkannn »

;) Bu Düzenbazların Alaı Böle Dostum Hiç Kafanı Takma ;) Bunlar Ne Olursa Olsun Düzelmez Bunlaarı Kala bile Almayın

8-) Xlsaykoxl 8-)

8-) Seqoo 8-)
***Suskunlugum Korkumdan Deyil Asaletimdenn***

SuNuCu==TıLsıM
KLan==aRz
BüyüCü==HuNxSeqOo
SawaŞçı==Seqoo
Şifacı==xLsaykoLx
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPittBuLL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AmisosxxPittBuLL »

Bir kişiye karşı kin besleyebilirsin, onu sevmeyebilirsin.
Ancak belirttiğin kişinin yaptığı suçla suçlamamak yerine neden sadece hakaret içerikli bir yazı yazdın ?
O kişi düzenbaz, sahtekar olabilir bir şey diyemem ama şu yazından sonra ne farkın kaldı ondan ?
Kadın karakterine gizlenmiş erkek diye bahsediyorsun. ( ! )
Benim de 2 seneyi aşkın sahip olduğum bir kadın karakterim var, bende mi düzenbaz, sahtekar ve ya hırsızım ?
Oynadığı karakterin cinsiyeti ile gerçek cinsiyeti bir olması gereklimidir ?
Eğer tereddütteysen İKV Destek'e mail atarak bu sorunun cevabına ulaşabilirsin.
Sizi herkes biliyormuş, Siz kimsiniz ? Kaç kişiniz ? Cürmünüz ne kadar ?
Sharex'i savunduğumdan değil, ulu orta meydan okumanız ve ahkam kesmeniz beni rahatsız etti.
Bol keseden atan şahıslarda var onlar çok düzgünmüş gibi ortaya laf konuşurlar,
Onlara diyecek sözüm yok, Abileri gelsin ;)
Sözün özü ; Birine bir şey yapmadan önce ondan farklı bir şey yapmayı düşün ki tutunacak bir dalın olsun.

Resim
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

AmisosxxPittBuLL yazdı:Sizi herkes biliyormuş, Siz kimsiniz ? Kaç kişiniz ? Cürmünüz ne kadar ?
Sharex'i savunduğumdan değil, ulu orta meydan okumanız ve ahkam kesmeniz beni rahatsız etti.
Olmadı Celal, yazının içindeki açıklamalarını geç sen alıntı yaptığım yazının anlamını biliyormusun.
Ben açıklayayım sana evet onları herkes biliyor en azından 30a yakın mimx üyesi ve arkadaş çevresi biliyor. İnan bana sataştığın kişileri tanımıyorsun, gereksiz yere alınganlık gösterip bir soysuza arka çıkıyorsun. Bu adamları tanısan enselerine vurup ağızlarından lokmalarını alsan sana biraz bağırır ertesi gün unuturlar. Cürümlerini tahmin bile edemezsin.
Şimdi sana sormazlarmı peki sen buranın muhtarımısında ulu orta meydan okumalara ve ahkam kesmelere laf söylemeyi kendinde bir hak görüyorsun. Asıl sen neyine güveniyorsun derse sen ne diyeceksin.
Adam küfür yemiş o kızgınlıkla konu açmış, birde yazı yazmış dahada üstüne gitmemiş bizde elimizden geldiğince ortalığı yatıştırmaya çalışıyoruz. Walker çarının şifresini değiştirttik artık o çara giremeyecek büyük ihtimal. Tanımadığınız bilmediğiniz kişilere posta koymayın, onlar size karşı bir laf söylememişse sizinde onlara laf söylemenize gerek yok. Hunterx bu sunucunun ilklerindendir. Küfür ve hakeret gördümü tepki verir aynı benim gibi ortaya çıkan sonucada katlanır, bu onun doğru bir insan olduğunu gösterir.
Şunu belirtmek isterimki gördüğü küfür ve hakaretlere karşılık vermeyenler, tepkisiz kalanlar gerçek hayattada şamar oğlanına dönerler. Hunterx ve Keyifçi böyle bir insan değildirler. Tepkilerini gösterirler.
Yapmayın böyle.
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPittBuLL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AmisosxxPittBuLL »

Tezcan abi,
Benim durduk yere ahkam kesmeyeceğimi en iyi bilenlerdensin.
Belki karşımda kini araştırmadan ileri geri konuşmuş olabilirim.
Herkes de bilir ki gerekirse özür de dilerim.
Ancak Konuya girişi ve olayı bizlere lanse edici sence de doğrumu ?
Sharex'i eski oyuncuların hepsi bilir ne denli bir densiz olduğunu.
Zaten ilk mesajımda da belirtmiştim bu insanı savunmam.
Rahatsız olduğum nokta konuyu aktarış biçimi ve konuşma tarzı.
Kadın çarda diye şahsına hakaret edilmesi ne kadar doğru ?
Küfür etti diye küfüre yakın cümlelerle bizlere aktarmak ne kadar doğru ?
Belki üstte ki yazımı Sharex'i savunuyor olarak görebilirsiniz.
Ancak çok iyi bilirim kişiliğinin ne kadar olduğunu.
Küfüre karşı tepki göstermeleri beni umursamaz,
Her insan sineye çekecek diye bir kaide yok zaten.
Ama buraya konu açıyorsa ve tılsım halkına arz edilecek bir şey varsa usul var adap var.
Bununda bilincinde olması gerekirdi.
Hunterx'i bilmem ama Keyifçi'yi tanırım meteor döneminden.
Buranın ağası da değilim paşası da değilim.
Ama ben durduk yere ahkam kesenlere de eyvAllah diyecek bir adam değilim.
Konunun ve ya kişilerin boyutu ne olursa olsun.
Burada herkes oyuncuysa herkes eşit olacak.
Başka türlü bu gemi yürümez.
Ha adam haklı olur konuyu enine boyuna güzelce anlatır, bende yanında saf tutarım.
Ancak bu tür konular açarak tartışmaya yönelik bir açıklama yaparak bir şey elde edilmez aksine kaybettirir.
Küfüre tepki versin ve ya vermesin, bu forumda konu açılacaksa bunu en uygun şekilde açılması gerekir.
Bunun için de önce ne yazacağımızı 2 kere düşünmemiz gerekir.
Tekrar ediyorum ;
Bir ileri gitmişliğim varsa bunu belirtin.
Gerektiği yerde gerektiği kişilere özürümü dilerim.
Özür dilemekten korkan bir adamda değilim, çok şükür.

Resim
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

Ah be Celalim ya,
Hunterx in mesaj sayısı 5, Keyifçininki 3. Bu adamların forumla işi olmaz. Her ikiside işten gelip çocuklarını kuçağına alıp sırf bizlerle olmak için oyuna girerler. Bunlara deki Gece takipçisi görevim var üşenmeden eminönünden yola çıkar merana gelmeye çalışırlar, dur gelme gerek yok demene rağmen.
Haklısın ifade tarzı genele hitap edecek şekilde değil ama şuna dikkat etmemiz lazım değilmi? Bunu süreklimi yapmış. Artık rahatsızlık verecek boyutamı gelmiş. Dediğim gibi kızmış yazısını yazmış sonra sakinleşmiş üstünede gitmemiş.

Walker çarı bizim İlhanın (Mascherano) yiğeninin (Mert) şifacı çarı. Ben bu Sharex le arkadaşlık ettiğini bilmiyordum hele ona şifre verdiğini hiç bilmiyordum. İlhana söledim değiş şifreyi diye, değişmiş. Gelişen olayda şöyle olmuş;
Keyifçi (Kadir) toplama bir grupla migrata girmiş, bu sharex başlamış diğer oyunculara hakaret etmeye Kadirde buna tepki gösterince olay patlak vermiş. Kötü bir küfür etmş olacakki Kadir çok sinirlendi. Selçukla (Hunterx) Kadir aynı mahalleden kapı komşusu olurlar Selçuk olayı duyunca oda ne yapabilirim derdine düşmüş. Konu budur. Büyütülecek bir olay değil.

Bizler ne zaman tepki göstermeliyiz olayın içine girmeliyiz?
Bunun sürekliliği varmı, artık rahatsızlık boyutunamı ulaştı. İşte o zaman saflarımızı belirlemeliyiz. Tavrımızı koymalıyız. Celalim, bu makinadan bakınca kim kimdir anlaşılamıyor bildiğin üzere herkes bir padişah, herkes bir aslan parçası. Düşün insanların karakterlerini, bir üniversite öğrencisi 13 yaşındaki bir çocuğu sahte e-pin satacam diye dolandırıyor. O yüzden bizlere düşen doğru insanları bulup onlarla diyaloğa geçmek onlarla irtibatımızı sağlamlaştırmak. Fikri ve zikri ne olursa olsun ama doğru bir insan olduğunu tespit ettiğimiz an bu bizim zenginliğimiz olur.
xHunterx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Hay ağzına sağlık tezcan abi

Mesaj gönderen xHunterx »

Hay ağzına sağlık tezcan abi eyv bir halden anlayan sen cıktın koca serverde olayın benle bir ilgisi yok abi kadirle taylan vs atıyorlardı bu sharex denen kişi geldi daldı bana pm attılar bizde haliyle arkadaşımız zor durumda diye koptuk geldik yanlarına bu sharex sin yanında ayrıca birde börtecine loncasından biri ardı aklıma gelmiyor simi aga sonra onlar kadirgil kaba modundayken gelip taylan ve kadiri kestiler bende dayanamadım bende geçtim moda karşılık verdim daha sonra mısırın orda yine tartışma vardı kadire agır hakaretlerde bulundu bende hem oyundan hemde mahalleden komşum olan kişi kadir diğer değişle keyiciye arka cıkmak için karşılık verdim sözlerimde kesinlikle kırıcı ve sövme gibi bir hitapta bulunmadan gereğini kendisine lansettim arkadaşın olay böyle gelişti ve patlak verdi aga ve o 1 lvl carları ben açmadım açıpta başkalarının seviyasine düşmek istemem amisospitbullada bir bir alıp veremediğimde yoktur biz kendi halimizde insanlarız aga yaşım 34 kimseden akıl alacak değilim benim aklım bana yeter cok şükür arkadaşlardan tek istediğim böyle kişilere ve insanlara tavi vermemeleri ben gerektiği gibi davrandıgıma inanaıyorum bu gün bana yapılan ve keyifciye yapılan yanlışlıklar yarın başkalrınında başına gelir arkadaşlardan tek isteğim biraz duyarlı olmaları birde foto cekmiş hunter kararketsizi diye varsa kanıtı ispatlasın abi benim üstüme camur atıp durmasın biz kendi yağında kendi tuzunda kavrulan kişileriz ataraın hiçö bir lafı boşa değil aga meyve veren agacı taşlarlar valla daha söyleyecek bir söz bulamıyorum bu olay niye böyle bu kadar uzadı onuda bilmiyorum tmm arkadaşlar kapatın gittin artık şu olayı cok uzadı inan oyuna bile giresin gelmiyor artık akşamları girip bir sıtrest atalım diyoruz böyle sorunlarla karşılaşıyoruz allahtan gece gündüz girmiyoruz oyuna varsa bir hatam bir kabahatim herkseten özür dilerim arkadaşlar yanlışım olan varsada senin şu yanlışın bu hatan var desinler burda beni destekleyen tek (tezcan )abi cıktı demek o kadar arkadaşım bana karşı duyarsızmış (HAY AGZINI ÖPEYİM TEZCAN ABİ ) EYV AGA herzaman yanındayım abi her konuda

“Genel Sohbet” sayfasına dön