foto nerden konuluyo bi yardımmm

Diğer kategorilerde bulunmayan ve özel olduğuna inandığınız İKV ile ilgili çalışmalarınız
redrock
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

foto nerden konuluyo bi yardımmm

Mesaj gönderen redrock »

arkadaşlar foto ve car ismi nerden yazılıyor bu sitede bi yardım edin ltfn ya
Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: foto nerden konuluyo bi yardımmm

Mesaj gönderen olkin »

Merhaba,
Resme fotoğraf koymak için öncelikle resmi upload ediniz. (Bu iş için birçok site mevcut.) Sonra resmin linkini alıp forumun mesaj paneline yapıştırınız ve paneldeki Img butonunu kullanarak linki Img kodları içine yerleştiriniz.
Char ismi dediğiniz, karakter ismi yazımı ile ilgili sorunuzu anlayamadım. Daha iyi açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Bu ve bunun gibi birçok konuda yardım almak için Ana Sayfa üzerindeki Pano Kılavuzu'nu kullanabilirsiniz. Bu kılavuzun linki aşağıdadır:
faq.php
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

olkin yazdı:Merhaba,
Resme fotoğraf koymak için öncelikle resmi upload ediniz. (Bu iş için birçok site mevcut.) Sonra resmin linkini alıp forumun mesaj paneline yapıştırınız ve paneldeki Img butonunu kullanarak linki Img kodları içine yerleştiriniz.
Char ismi dediğiniz, karakter ismi yazımı ile ilgili sorunuzu anlayamadım. Daha iyi açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Bu ve bunun gibi birçok konuda yardım almak için Ana Sayfa üzerindeki Pano Kılavuzu'nu kullanabilirsiniz. Bu kılavuzun linki aşağıdadır:
faq.php
karakter ismi derken imza demek istemiş benim imzamdaki gibi ;)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

imagasheck ;) sitesindeki olayı biliosndur.Ordaki gerekli şeyleri bitirince cevap gönder seçeneğinde üstteki seçeneklerden IMG linkinin arasına yapıştır olur ;)

“Diğer” sayfasına dön