foto nerden konuluyo bi yardımmm
foto nerden konuluyo bi yardımmm
arkadaşlar foto ve car ismi nerden yazılıyor bu sitede bi yardım edin ltfn ya
Re: foto nerden konuluyo bi yardımmm
Merhaba,
Resme fotoğraf koymak için öncelikle resmi upload ediniz. (Bu iş için birçok site mevcut.) Sonra resmin linkini alıp forumun mesaj paneline yapıştırınız ve paneldeki Img butonunu kullanarak linki Img kodları içine yerleştiriniz.
Char ismi dediğiniz, karakter ismi yazımı ile ilgili sorunuzu anlayamadım. Daha iyi açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Bu ve bunun gibi birçok konuda yardım almak için Ana Sayfa üzerindeki Pano Kılavuzu'nu kullanabilirsiniz. Bu kılavuzun linki aşağıdadır:
faq.php
Resme fotoğraf koymak için öncelikle resmi upload ediniz. (Bu iş için birçok site mevcut.) Sonra resmin linkini alıp forumun mesaj paneline yapıştırınız ve paneldeki Img butonunu kullanarak linki Img kodları içine yerleştiriniz.
Char ismi dediğiniz, karakter ismi yazımı ile ilgili sorunuzu anlayamadım. Daha iyi açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Bu ve bunun gibi birçok konuda yardım almak için Ana Sayfa üzerindeki Pano Kılavuzu'nu kullanabilirsiniz. Bu kılavuzun linki aşağıdadır:
faq.php
karakter ismi derken imza demek istemiş benim imzamdaki gibiolkin yazdı:Merhaba,
faq.php

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
imagasheck
sitesindeki olayı biliosndur.Ordaki gerekli şeyleri bitirince cevap gönder seçeneğinde üstteki seçeneklerden IMG linkinin arasına yapıştır olur