HESAP BLOKLANMIŞ

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Emreyucelen
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

HESAP BLOKLANMIŞ

Mesaj gönderen Emreyucelen »

HESABIMI 2 HAFTA ÖNCE PLUSLADIM DÜN SUSTURULDU BUGÜNDE BLOKLANDI BUNA SEBEP NEDİR Bİ ANLAM VEREMEDİM GERÇEKTEN OYUNDAKİ CEZALAR DİSİPLİN YÜZÜNDEN BİZDE MÜŞTERİMİZDE ÇOK ŞİKAYETÇİ VE RAHATSIZ ADAMLAR PARASINI VERİP PLUS YAPIYOR ÜZTÜNE HESAPLARI BLOKLANIYOR Bİ UYARI GELSE NEYSE ODA YOK ADAM YERİNE KOYUP Bİ MAİL BİLE ATILMAMIŞ....KENDİ PARAMIZLA REZİL OLUYORUZ VALLAA...NE EMEKLER VERİP KARAKTER KASIYORSUN PLUSLAR ALIYORSUN SONRDA HESABIN BLOKLANIYOR...OYNAMAMAMIZ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR SAYIN YETKİLİLER İSTENMEDİĞİMİZ YERDE DURMAYIZ ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM YARIN İLK İŞİM BÜTÜN MASALARDAN İKV Yİ KALDIRMAK OLACAK...
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Re: HESAP BLOKLANMIŞ

Mesaj gönderen yarar »

Karekter adın oyun yapımcıları arasında İKV NİN MÜZİK SİSTEMİNİ YAPAN EMRE YÜCELEN adı altında karekter açmandan ibaret ola bilir***
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: HESAP BLOKLANMIŞ

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön