KEYİFCİ VEYA HUNTERX ADLI KARAKTERSİZ BENİM DAHİL OLDUĞUM LONCANIN ADINA 1 LEVEL ÇAR AÇIP KÜFÜR ETMİŞTİR.
KEYİFCİ'NİN BUNU YAPMA SEBEBİ DÜN GİTTİĞİ MİGRAT GRUBUNU CENTRİOUN'DA BOZMAM VE GRUBUN DIŞARI ÇIKMASINI SAĞLAMAMDIR.!
Oyun içinde nasıl şikayet gönderebilirim?
Rahatsız olduğunuz kişinin yazışmasına sağ tıklayınız. Açılan menüden "Şikayet et" 'i seçiniz. Plus Paket kullanıcılarının gün içerisinde 10, TTNET Ücretsiz Paket kullanıcıları 6, Normal Kullanıcıların 3 şikayet hakkı bulunmaktadır.
Şikayet etmek istediğim kişi oyundan çıktığı için şikayet edemedim. Nasıl şikayet edebilirim?
Şikayet etmek istediğiniz kişiyi konuşma penceresinden arkadaşlara eklemeyi deneyiniz. Oyunda olmadığına dair aldığınız sarı renkli uyarı yazısı ve rahatsızlık verici metinin bir arada bulunduğu ekran görüntüsünü alınız. İKV Destek " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " sayfasına gidiniz. Bildirim tipini Oyuncu hata kullanım olarak belirleyip formda sizden istenen bilgileri girdikten sonra açıklama kısmına ayrıca; Sunucu adı, Tarih, Saat (yaklaşık olabilir), Karakter adınız, şikayetçi olduğunuz kişinin karakter adı bilgilerini bizimle paylaşınız. Şikayetin hızlı değerlendirilmesi için oyun içinde almış olduğunuz ekran görüntülerini de bunun için ayrılmış kısımlardan yükleyebilirsiniz.
İsmi uygunsuz olan bir oyuncu şikayet ettim neden üç gün ceza verdiler?
Oyun içinde göndermiş olduğunuz şikayetlerde sizin yada şikayet ettiğiniz kişinin ismi görünmez. Bu yüzden İKV Destek adresine giderek bildirim tipini oyuncu hata kullanım olarak belirleyiniz. Formda sizden istenen bilgileri giriniz ve açıklama bölümüne şikayetçi olduğunuz karakter adını yazınız.
KEYİFCİ ADLI S3REFSİZİN 2 ÇAR AÇIP BENİM ADIMDA KFÜR ETMESİ
KEYİFCİ ADLI S3REFSİZİN 2 ÇAR AÇIP BENİM ADIMDA KFÜR ETMESİ

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Hakedene hak ettigi gibi davranır o
düngelmişiniz daha bu sunucuya bugün başkalarının emegiyle bize hava atma tamammı bizi herkestanır bu oyunda sen orda bizkabada dolaşıyorduk sengeldin daldın sonra kendi küfürünü neden yazmıyon sade fotodan bahsediyon kendi küfürünüde söylesene benim yaşım 34 çorçocukla ugraşıyoruz şurda gelip şurda 1 saat kadar arkadaşlarımızla eyleniyoruz sizin gibi çorçocukla ugraşamayız
Re: KEYİFCİ ADLI S3REFSİZİN 2 ÇAR AÇIP BENİM ADIMDA KFÜR ETMESİ
sen kimsinki junona gitsemne gitmesem ne bizim sorunumuzu adam gibi anlat diyecem ama sen adam degilsin küfrettimde keyifci bana ters düştü demiyorsun degilmi birazcık erkek ol o 1 lvl çarı açanda benim yigenim inkar etmek oda senin gibi ufak ama haklı dayısına dil uzatana azbile yapmış
bensana nezaman küfür ettim lan sen bize sövdün fotoya bakın arkadaşlar bide bölgeden büyük harflerle yazmış + şerefisenden ögrenecek degiliz bizbu servırda şerefimizle oynuyoruz kimse bizim namusumuza sövemez ama bugün bölgeden senin ne ananı nebacını koydular erkek ol şu oyunu adamgibi oyna
uğraşmayın abi hırsızlarla zaten bunları bu servera kabul edenlerde aralarına alanlarda suç
Keyifci [49]
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Walker senin nasi bi kisilik oldugunu herkes biliyo. Yalandan millete iftira atmayi birak. Biz Selcugu Yillardir taniriz ve biliriz. Kendisi küfür etmez diyemem eder. Ama selcuga küfür ettirttene kadar sen neler saydin ona orasini Allah bilir. Hem sunuda bilki böyle fotolarin sacma sapan yazilarinin yeri burasi degildir. Varmi bi rahatsizligin git destege fotonu yolla yada siikayet buttonunu kullan oyunda. 1 seviye carda acsa onlar ana carini tesbit edebiliyorlar ona göre ana carina ceza gelebiliyor.(GM-Erdogan´nin anlatmasidir). Onun icin bu gibi konulari Destek üzerinden yapmani tavsiye ediyorum. Selcuk kardesim sende bu gibi kisilerden en iyisi uzak dur. Bunlar yaramaz bir cocuk öyle düsün yasakla gitsin oyunda. Hic deymez bunlarla laf yarisi yapmaya. Gerek cevabi Arz carlarimizla oyun icinde biz veririz. KONU KILIT LÜTFEN !!!

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*