&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
ali abi öncelikle hayırlı uğurlu olsun itemler ama şunu kabul et çok şanslısın
loncada takıları ilk tamamlayan ve zırhı ilk düşüren sensin şu şansın biraz bizim üzerimizde olsada bizde düşürsek
dün gerçekten çok zevkliydi gece aramızda bulunan onur kardeşimize de teşekkür ediyorum ve katılıyorum bu akşam tekrardan yapalım 

ParduSxEbAt
ParduSxCosmoS
Pardusxjms
Ali abi hayırlı olsun darısı başımıza.Beyzade yazdı:
Bu Gece Sanirim benim Gecemdi. Azat pantolon ardindan fundi zirh beya Sansliydim. Emegi gecen Kardeslerime cok tskler. Umarim en yakin zamandada onlarin setlerini tamamlayacagiz. Hepinize bol sanslar! Hayirli Geceler
.·´¯`·->PardusxParaNoyaK<-·´¯`·.
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸IxPaRDuSMaDMaXxI°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
`·.¸¸.·´´¯`··._.·PardusParaNoyaK`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Loncamıza Başvurmak İçin: http://parduspanterabasvuru.tr.cx
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Aliciğim ,hayırlı olsun . Zırhlı bir şifacımızın olması ,bize artı değerler katacak . Zaten oldukça iyi olan performansın artık daha mükemmelleşecektir. Darısı diğer kardeşlerimin başına .
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Hepinize cok tskler ederim iyi niyetleriniz düsünceleriniz adina. Onurcum sen bizim kardesimizsin her zaman basimizin üstünde yerin var. Her etkinlige variz biz yeterki sen hazir ol. Insallah bu sansim birazda sizlere gecerde size düsür inanin bunu cani gönülden diliyorum. Bugün zorlayalim sinirlari yine. sabaha kadar vaktim var. Hepinize Güzel ,bol sansli, eglenceli Günler oyunlar kardeslerim.Chardonnay yazdı:Güzel ve senin açından baya şanslı bir geceydi dediğin gibi Ali abi![]()
Çok keyif aldım açıkçası,aranızda bulunmak güzeldi.
Bugün bir kaç part daha atalım Kenan&Junon farketmez![]()

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Hepinize cok tskler ederim iyi niyetleriniz düsünceleriniz adina. Onurcum sen bizim kardesimizsin her zaman basimizin üstünde yerin var. Her etkinlige variz biz yeterki sen hazir ol. Insallah bu sansim birazda sizlere gecerde size düsür inanin bunu cani gönülden diliyorum. Bugün zorlayalim sinirlari yine. sabaha kadar vaktim var. Hepinize Güzel ,bol sansli, eglenceli Günler oyunlar kardeslerim.Chardonnay yazdı:Güzel ve senin açından baya şanslı bir geceydi dediğin gibi Ali abi![]()

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Eyvallah abi,eksik olmayın.Sizlerde benim için değerlisiniz.Beyzade yazdı:Hepinize cok tskler ederim iyi niyetleriniz düsünceleriniz adina. Onurcum sen bizim kardesimizsin her zaman basimizin üstünde yerin var. Her etkinlige variz biz yeterki sen hazir ol. Insallah bu sansim birazda sizlere gecerde size düsür inanin bunu cani gönülden diliyorum. Bugün zorlayalim sinirlari yine. sabaha kadar vaktim var. Hepinize Güzel ,bol sansli, eglenceli Günler oyunlar kardeslerim.Chardonnay yazdı:Güzel ve senin açından baya şanslı bir geceydi dediğin gibi Ali abi![]()
Ersin bu akşam geç gelebileceğini bildirdi.Erken gelirse şayet bu akşam bir zırh daha için kolları sıvayabiliriz
Merhabalar dostlarım,
Dünkü Migrat seferini başarıyla tamamlayıp yine mutlu bir şekilde çıktık
Atakan kardeşimize Oksidant Nefs-i Müdafa zırhı hayırlı olsun,geride 3 cengaverimiz ( Veli abi,Ersin ve Aykut ) kaldı
Keyifli bir geceydi herkese teşekkür ederim...

Dünkü Migrat seferini başarıyla tamamlayıp yine mutlu bir şekilde çıktık
Atakan kardeşimize Oksidant Nefs-i Müdafa zırhı hayırlı olsun,geride 3 cengaverimiz ( Veli abi,Ersin ve Aykut ) kaldı

Oyuna döndüm bende hayırlısıyla. Artık banada bi zırh düşürürüz değil mi Onur 
Selam olsun dostlarıma..
Selam olsun dostlarıma..

aLpoS
xScHooLBoyx
- Whiplasher
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
Ersin Veyahut Gören Herhangi Bir Kimse . Ben Gökhan .. Geri Döndüm Bende .Bana Şu Ts Adresini Verebilecekmisinz ?
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
RuTkaYx yazdı:Oyuna döndüm bende hayırlısıyla. Artık banada bi zırh düşürürüz değil mi Onur
Selam olsun dostlarıma..
Emre gel gel boş yok zaten sende gel
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&