sgpkjmr yazdı:İNTİKAM Loncası ile ilgili anılarınızı (loncaya katılmadan önce ki anılar tabii) ve bilgilerinizi paylaşın sayfamızda .
Nasıl düştünüz bu yola hepsini anlatın .
En önemlisi de Loncanın adı neden İNTİKAM bunun hakkında rivayetlerinizi ve yorumlarınızı alayım .(içinizden gelen her türlü düşünceye LATİFİM,EJDERİM üzerine and olsun ki saygı duyacağız .)
süpersin kanka dur bakam varmı elimde foto atarım ben ama hikaye uyduramıyom senin dün uydurduğun güzeldi ejderim ve ashabım üzerine and olsunki beğendim
bLaDexm yazdı:39 Lvlde Tüccarı Kesip Handana Varışımız.Handana Vardım Ama Onun Fotoğrafını Alamadım.
İlk 40 Lvl Olurken ...Sağolsun Spartahlı ve oflu Yardım Etmişlerdi.
Ve Tugay Neden İNTİKAM SorusunaOyundaki Amaçlarımdan Biriside İntikam Almak Olduğunu Söylememe Gerek Var mı?
Fotoğraflar güzel Adem .
varsa başka fotoğraf yine at bekliyorum.
Neden İNTİKAM? cevabında güzel,herhangi bir işte amacını belirlemen ve bunu en görkemli şekilde yansıtman hoş.
ChuckBartowsKi yazdı:Formattan Dolayı Hiç Resim Kalamdı
Fakat ,
İNTİKAM Olma Sebebim Oyunun Oyun Olduğunu Bilen Dostluk Ortamı Sağlam Bir Aile Olmasıydı Hırs Değil Dostluk !
Küçükken ezoydun dmi knk ondan yok resim ... : P : P
Katılma nedenin de güzel knk...Hırs veya dostluk olmaksı farketmez bence,önemli olan o işe kalkışırken ki düşüncen.Laf olsun diye değil yani bir amacın var İNTİKAM olmakta ; ) Aİle olmak.
Nedenmi İntikam Çünkü Kımse Bizim Kadar Birbirine BagLı deıL Bızım DostLuqumuz Oyunda DeıL Sadece Bir Birimize HerturLu Sahıp Cıkıyoruz Tartışsak Bile Gerçi Tartışma Denen bişi oLMuyor Benım AsıL Nedenım Makara Dalqa Neşe HerturLu ManyakLık oLDuqu İçin İntiKamı Sectım oNLaR Beni SectiLer Eyı Bakın Benım Gıbı Adamı MemLekette BuLamazsınız Ayıq oLuNLa
EZaNa BiLaL GeReK EKMeGe HeLaL GeReK BiZe Bu SaNaL ALeMDe ÇaKaL DeiL SaNSaR DeiL ADaM GiBi DosT GeReK..engin kaya