TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Re: TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
Yeter Lan Canıma Tak Etti HataLı HaTaLı bu ne Lan Yapcaksanız Adam akıllı iş yapın yapmıcaksanız Bırakın Oldugu gibi kalsın Ne şeyime Ellediniz ki Sanki Anlamadım Gitti 
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Arkadaşlar bizde de aynı sorun mevcuttu Az önce Şifre değişimini yapıp oyuna girmiş durumdayım.SCaRyx yazdı:Yeter Lan Canıma Tak Etti HataLı HaTaLı bu ne Lan Yapcaksanız Adam akıllı iş yapın yapmıcaksanız Bırakın Oldugu gibi kalsın Ne şeyime Ellediniz ki Sanki Anlamadım Gitti
Sizlerde ara ara şifre değiştirmeyi deneyerek bu sorunu çözebilirsiniz.
Olmuyor arkadaşım olmuyor yine denedim hep yanı IIIHarunYILMAZ yazdı:Arkadaşlar bizde de aynı sorun mevcuttu Az önce Şifre değişimini yapıp oyuna girmiş durumdayım.SCaRyx yazdı:Yeter Lan Canıma Tak Etti HataLı HaTaLı bu ne Lan Yapcaksanız Adam akıllı iş yapın yapmıcaksanız Bırakın Oldugu gibi kalsın Ne şeyime Ellediniz ki Sanki Anlamadım Gitti
Sizlerde ara ara şifre değiştirmeyi deneyerek bu sorunu çözebilirsiniz.
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
Az Önce Bende Denedim Tek Şifre Alıp Şifreyi Değiştirdim Oldu Oyuna Rahatça Girebiliyorum.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
artık bendede sorun yok.
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
kardeşim 2 kere daha şifreyi göndere tıkla biri eski sonraki 2si yeni olacak toplam 3tane aktivasyon maili gelmemiş olacak bana aynısı oldu 10dk sora geldi ancak mailgelince direk tıklama yine aynı hatayı alırsın biraz bekle başka mail gelmesse tıkla en son gelen maile tıkla yaniOphellia yazdı:( E-posta Adresi bulunamadı ya da hatalı. Lütfen tekrar deneyiniz ) böyle dior. çharım içinde kaldı napıcam ?
- Pederinkankasi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Ya bende halen daha sorun var giremiyorum ya 
Söz Konusu VaTansa Gerisi Teferruattır...!!
Vatan İçin Kan Dökmek Gerekirse Dünyanın Şah Damarını Keseriz
Pederinxkankası Pederinxşifacısı
Vatan İçin Kan Dökmek Gerekirse Dünyanın Şah Damarını Keseriz
Pederinxkankası Pederinxşifacısı
oyun içi ceza sürelerini uzatabiliyorsunuz fakat ttnet tek şifre ile ilgili sorun yaşayanlara yardımcı olamıyosunuz bunu bi açıklığa kavuşturabilirmisiniz ?

-
- Salgın Koruyucusu
Denilenleri yaptım hala şifre yanlış dio acaba 1 gün sonra girebilrmiyim Aktif ettim yeni şifre falanda aldım hala giremiyorum bi yardım etseniz
-
- Salgın Koruyucusu
Anlaşılan tek care ttnet mynet aramak ta bi türlü giremedim oyuna yardım eden yokmu arkadaşlar