İKV CAMİASI(ÖNEMLİ) ÇOK ÖNEMLİ TÜM SUNUCULAR
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: İKV CAMİASI(ÖNEMLİ) ÇOK ÖNEMLİ TÜM SUNUCULAR
Kötü fikir adamın kasasında hangı madenler varsa onu pahalandırır deme ? ayrıca o fıyatta satmayanı napcaksın banlıcakmısın 4 saat gozlerı kor oluyo 1 mavı topaz ıcın onlıne olmayan oyunlar daha zevklı bu sorun duzelene kadar oyuna gerı donus yapmayıda dusunmuyorum donersemde plus falan almam.Ve sen cok ıstıyosan gıt çek kardeş bakalım gozlerıne nolcak ayrıca yer altındakı maden sayısı 6 ya çıkarılmalı çok salakca bır sey buda.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
imzama sığmadığı için buraya koydum
bence süper fikir böylelikle fiyatlar düşecektir buda birçok oyununcunun işine gelecek böylece ha medenden çekmişsin ha başkasından almışsın ne fark etçek
Olmaz bu iş, çünkü yönetim maden için birşey yapamaz, sonuçta adam kendi emeği ile çektimi bu madeni ? çekti. eee istediği fiyata satar :D isterse 250m isterse 1m bu meselede yönetimlik birşey yok arkadaşlar.
- IIxMykonSxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
İsteyen istediği fiyata satar
bakarsın bende 1m onda 2m öbüründe 3m
bunu sunucular arasında kararlaştıramayız
çünkü herkes kendi istediği fiyattan satar bunu kimse önleyemez
bakarsın bende 1m onda 2m öbüründe 3m
bunu sunucular arasında kararlaştıramayız
çünkü herkes kendi istediği fiyattan satar bunu kimse önleyemez

Böyle bir şeyin olması mümkün değildir.Online oyun oynuyorsunuz ve online oyunlarda serbest piyasa vardır.Gerçek hayatımızda olduğu gibi isterse adam 50 m den iridyum satar bunu azaltmak gene sizlerin elinde.50 m den satan adamdan almazsanız mecburen adam indirecektir.Mesela menekşe almasa herkez aynı anda menekşe satanlar ne yapacak? Fiyatı indirmek zorunda kalacak çünkü alanı yok.O nedenle bu iş saçma ve zor.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çözüm ortada. Sana pahalı gelen madeni almayacaksın. Sırf alman gerekiyor gibi davranıp söylenen fiyatı kabul edersen bu fiiyatlar yükselmeye devam eder. Ne maviye 50 m veririm nede o ejderi üretirim. 
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx