H.olsun yeğenim Hadi güzel işler yapın bak benim başlattığım BeLax dewrini sizler dewam ettirceksiniz yanlış bişeler yapan olursa(Küfür , Tartışma , Diğer Lonca ve Oyuncuları Küçük Düşürme Vs.) affım olmaz ona göre..... BeLax ler heryerde rengini ve hedefini ortaya koysun ... Misyon ve Vizyonunuzu bozmadan hedefe ilelebet alnı ak başı dik ve şerefiyle ilerleyin Gazanız Mübarek , Yolunuz açık olsun BeLax ler sizlere güweniyorum bizleri pişman etmiycenizi biliyorum ... Herzaman sırtınızı dayıycağınız kişileri bilin Başına Belax olcağınız kişileride bilin hadi bakalım Tekrar Hayırlı Uğurlu Olsun...eraxkaya yazdı:İsmail lomcam hayırlı olsun len![]()
BeLaX Loncası Başvuru Form'u ...
Re: BeLaX Loncası Başvuru Form'u ...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Size İmza için Lonca Logosuda Ayarlıcam Ben Merak Etmeyin 
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Hayırlı Olsun
eRuditoTR
JunqenTR
JunqenTR
Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
1881-2011~
Mustafa Kemal ATATÜRK
1881-2011~
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
öNcelikle Saolasın erayım .. erEN aBi Sana qelince o tür Şeyler Bizden qeçti artıK. Biz BeLaX ler Kuklacıyı SAlllamaya qeliyoz ayık olsun Herkesdabbela yazdı:H.olsun yeğenim Hadi güzel işler yapın bak benim başlattığım BeLax dewrini sizler dewam ettirceksiniz yanlış bişeler yapan olursa(Küfür , Tartışma , Diğer Lonca ve Oyuncuları Küçük Düşürme Vs.) affım olmaz ona göre..... BeLax ler heryerde rengini ve hedefini ortaya koysun ... Misyon ve Vizyonunuzu bozmadan hedefe ilelebet alnı ak başı dik ve şerefiyle ilerleyin Gazanız Mübarek , Yolunuz açık olsun BeLax ler sizlere güweniyorum bizleri pişman etmiycenizi biliyorum ... Herzaman sırtınızı dayıycağınız kişileri bilin Başına Belax olcağınız kişileride bilin hadi bakalım Tekrar Hayırlı Uğurlu Olsun...eraxkaya yazdı:İsmail lomcam hayırlı olsun len![]()
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
EqeR ßir qun oLurSem M€zarima qraVatLi qaVatLar DeqiL ßenimLe EsRaR Ceken Arkada$Larim qeLsiN ...!
- XXXBARISBEYXXX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
İsmaiL HayıRLI oLsun Len AyakLarın uzamaya başLamıŞ
İnşaLLah iyi yerLeRe geLirsiniz yanLız Lonca üyeLeRinizde başı boş oLan bazı kişiLeR vaR ama sizin kararınız Tekrardan hayıRLı oLsun .. :lol:
İnşaLLah iyi yerLeRe geLirsiniz yanLız Lonca üyeLeRinizde başı boş oLan bazı kişiLeR vaR ama sizin kararınız Tekrardan hayıRLı oLsun .. :lol:
Rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim....
Barısbey / Barısstyle
~~İsTanbuL KıyameT vaKtİ~~
κυκlმეı.
Barısbey / Barısstyle
~~İsTanbuL KıyameT vaKtİ~~
κυκlმეı.
- shadowprols
- İskele Babası
-
- İskele Babası
Arkadaş 5 Kişi Olan E.ö Bi Gurup Kurupta Adam Kesen Lonca Oluyor . Su Lonca Kavramını Ogrenın Ondan SOnra Lonca Olun Bu Nedir ? He Tabi Kuklacıdıyıda Sallarsınız Bu arada 
- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
LONCAYA ALIMLAR OLURSA BİZİDE BİLGİLENDİRİN SEÇİCİ OLMAK İÇİN HER ÖNÜNE GELENİ LONCAYA ALMAYINIZ LÜTFEN
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
- BeLaXMoHiCaaN
- Cin Avcısı
BuraSı beNim Loncam ve neyin ne oLduğunu Ben Karar Veririm Dışardan qeLen Laflar Bidaha BeLaX Loncası sayfasına qirip Cevap yazmazsanız Sevinirim .
BeLaXJuSTiCe ...BeLaXLaStMoHiCaN ....LaStMoHiCaaN..... Belaxmohikan
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
color]
BeLaX uLeyNNNN...!
^_^ iSmaiL ^_^
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Aslan karam benim hayırlı olsun krallıkla yönetiyon ha helal
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>