Şaheser Ticareti
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Şaheser Ticareti
Şaheserler oyun ticaretine açılırsa GB'lerde şanslı olup item düşürenler paraya para demez. Kısacası piyasada güç emekten çok şansa döner. Şansı olmayıpta item düşüremeyen(örnek ben) arkadaşlarımız oyunu bırakıcaklardır...
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
%100 DESTEK
Şahaserlerin Aktarılması çok zor. HATTA imaknsız.Ancak Ggrup bölgelerındekı eşyalar için herkeze hak werıyorum Bır adamda 8 zırh war 2 ışık 4 kenan 2 evo Bende şu anda sadece şifamla (ZoDiaCq) 250 300 e yakın madalya war xS elde bişi yk yemı nedıyorum sıze bu akdar gırdıgım halde oksıdant kolye ... gibi şeylerden başka biş yk xS bu akdar dıorumm xS zırhlar we şahaser takıların aktarıma açılması GEREK
Fenic35
Ewespeck
Ewespeck
katlyrm.
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR
- AyyldzxSifha
- Salgın Koruyucusu
:mrgreen: :mrgreen: Güldürdün beni :mrgreen: :mrgreen:Blood yazdı:Şahaserlerin Aktarılması çok zor. HATTA imaknsız.Ancak Ggrup bölgelerındekı eşyalar için herkeze hak werıyorum Bır adamda 8 zırh war 2 ışık 4 kenan 2 evo Bende şu anda sadece şifamla (ZoDiaCq) 250 300 e yakın madalya war xS elde bişi yk yemı nedıyorum sıze bu akdar gırdıgım halde oksıdant kolye ... gibi şeylerden başka biş yk xS bu akdar dıorumm xS zırhlar we şahaser takıların aktarıma açılması GEREK
RowxŞiFhaIuAI
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
:lol: :lol: :lol:AyyldzxSifha yazdı::mrgreen: :mrgreen: Güldürdün beni :mrgreen: :mrgreen:Blood yazdı:Şahaserlerin Aktarılması çok zor. HATTA imaknsız.Ancak Ggrup bölgelerındekı eşyalar için herkeze hak werıyorum Bır adamda 8 zırh war 2 ışık 4 kenan 2 evo Bende şu anda sadece şifamla (ZoDiaCq) 250 300 e yakın madalya war xS elde bişi yk yemı nedıyorum sıze bu akdar gırdıgım halde oksıdant kolye ... gibi şeylerden başka biş yk xS bu akdar dıorumm xS zırhlar we şahaser takıların aktarıma açılması GEREK
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Inspired Souls
şaheser ticareti hırsızlara gün doğdurur olmaması gereken bişey. Bu haliyle kalmalı. Şaheser takası gelmeli bunun yerine.
mesela alternatör isteyene nucleus nucleus isteyene alternatör düşüyo bunlar takaslanabilmeli bence.
mesela alternatör isteyene nucleus nucleus isteyene alternatör düşüyo bunlar takaslanabilmeli bence.
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Leqendxkinq yazdı::lol: :lol: :lol:AyyldzxSifha yazdı::mrgreen: :mrgreen: Güldürdün beni :mrgreen: :mrgreen:Blood yazdı:Şahaserlerin Aktarılması çok zor. HATTA imaknsız.Ancak Ggrup bölgelerındekı eşyalar için herkeze hak werıyorum Bır adamda 8 zırh war 2 ışık 4 kenan 2 evo Bende şu anda sadece şifamla (ZoDiaCq) 250 300 e yakın madalya war xS elde bişi yk yemı nedıyorum sıze bu akdar gırdıgım halde oksıdant kolye ... gibi şeylerden başka biş yk xS bu akdar dıorumm xS zırhlar we şahaser takıların aktarıma açılması GEREK
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
Aynen açılması qerektiqini düşünüyorum veya oranın arttırılması qerekli
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]