Herkesın dıkatını acılll bı konu sız yonetıcılerınde dikatin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
COKER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Herkesın dıkatını acılll bı konu sız yonetıcılerınde dikatin

Mesaj gönderen COKER »

JouRney yazdı: Burnunu sokma lütfen herşeye.
İLeti sayıLarına bakarak kim ne kadar sokuyor burnunu anliyabilecek yaşTasın (Sanırım). ;) 8-)

Amacım post kasmak değiL belki ama YAĞ çekmek oLdugu garanTi ! ;)
Kullanıcı avatarı
amirall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen amirall »

Bozkurtxreis yazdı:
amirall yazdı:kardeşim için rahat olsun herkeze slm ver gerçekten böyle birşey yok uydurma bunlar yeterki post kasalım misali
Sanırım sen oyunda at gözlüğüyle dolaşıyosun ve bazı gerçekleri görmekte eksiksin yaşın küçük sanırım oyun içinde neler geliştiğinden haberin olmuyo büyüklerinden yardım al fikirlerde boş konuşmak yerine incelenmesini istesen daha doğru olur en azından emin oluncaya kadar böyle bişeyin olmadığına bende tatmin olayım ve herkesin içi rahat olsun Güzel kardeşim...

sende yaşına göre konuş ben lise son öğrencisiyim senden daha iyi görüyorum bu oyunu tmmı bu oyunda hiçbir hacker veya oyun içinde bir slm verip adam soyma olmadığına dair istediğin şekilde bahse varım tmmı senin yaşın büyük olsaydı cümlelerini adam gibi kururdun

SEN BU OYUNU METİN 2 İLE FALAN KARIŞTIRIYORSUN BU OYUNDA NE HİLE VAR NEDE HESAPLARA ERİŞEBİLME TMM İKV YÖNETİMİ BİLE BENCE ÖZEL BİR OLAY OLMADIĞI SÜRECE HESAPLARA GİREMEZ YİENDE BİLEMEM ÇOK BÜYÜK KONUŞMUYAYIM AMA HİÇ KAFANIZI YORMAYIN BAZI KİŞİLER YA OLAY OLSUN DİYE YAPIYOR BÖYLE ŞEYLERİ YADA KESTİRİYORLAR BİRİNE ŞİFREYİ AL SANA BELA
Kullanıcı avatarı
SoundR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SoundR »

COKER yazdı:
JouRney yazdı:Sorununuz ne ise İKV Destek Takımı'na iletiniz arkadaşlar, buradan cevap alabileceğinizi sanmıyorum..
Semiha yazdı:Böyle bir konu için illa ki yönetimden birisinin cevap vermesi gerekmez arkadaşlar. Mantıklı düşününce sadece oyun içi yazışma ile birilerinin kişisel bilgilerine ulaşmak inanın imkansızdır diyebiliriz.
İKV Destek Takımı :arrow: www.istanbuloyun.com/support.aspx
Maden buradan cevap alamazlar her konuya atlama Postun 1300 lerde olunca İkv destek takımına almıyorlar seni.
Yağ çekmek için imzana felan koymuşsun bişiler...Dönme dönme hareketler etmeyin yönetime yağ çekmek için...

Semiha senin içinde geçerli bu. Yağ çekmek için bi tarafınızı yırtıyorsunuz :D
Kıskançlıktan ettiğin laflara bak. Journyle semihanın tırnağa olaman sen :ugeek:
Onlar istedği şyleri yapar karışaman bilader ;)
Sound ©

Resim

• Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
  • İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
Kullanıcı avatarı
COKER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen COKER »

Geldi kankası ;) Yorum yap diye yalvardı mı sana Jorney :D
Kullanıcı avatarı
SoundR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SoundR »

COKER yazdı:Geldi kankası ;) Yorum yap diye yalvardı mı sana Jorney :D
Kankası mı ?
Sound ©

Resim

• Şu yaralara bak ! Bu birinin değil, birilerinin...
  • İzi kalır birinin, o geçmeden izi kalır ötekinin...
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Semiha »

Tekrardan Merhaba

Daha önce dile getirdiğim sözleri sizler için tekrar etmek istiyorum. Umarım bu düşünce salgını daha fazla yayılmaz. :|
Semiha yazdı:Bu tarz bir konudan muzdarip olmanız inanın bende büyük şaşkınlık etkisi bıraktı. Her hangi bir konuda yardım cevabı bekleyen kullanıcılara bilgim dahilinde yardımcı olmayı sevme isteğim bu şikayetinizi kişiselleştirmeme neden olmuştur.

Hoş vakitler geçirdiğimiz bu güzel oyunumuzun daha da başarılı olabilmesi için oyun veya forum kanallarımızda sürekli merak edilen konularda, eğer kesinliğinden büyük bir oranda eminsem yorumlarımı her zaman paylaşmayı severim.

Her güzel Türkçe kullanan kişinin herhangi bir makamda üst mevkilerde olma zorunluluğu yoktur. Bizlere okullarda nasıl öğretiliyorsa her ortamda aynı şekilde bunu karşımızdakilere aktarmalıyız. Zamanla bu güzel Türkçe'mizi köreltmeye çalışanlara inat her zaman doğru olan gibi konuşmalıyız.

Sizlerin "sahte GM, çakma GM" olarak tanımladığınız, yardımsever ve bilinçli kişilerin asıl niyetlerini umarım artık daha iyi anlarsınız.
Kullanıcı avatarı
amirall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen amirall »

vallahi bilalhi şekerim fırladı ya yönetim lütfen silin bu konuyu evde birşeyelr kırcam yoksa
Kullanıcı avatarı
Sanalkorkun
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Sanalkorkun

Mesaj gönderen Sanalkorkun »

Semiha yazdı:Bu tarz bir konudan muzdarip olmanız inanın bende büyük şaşkınlık etkisi bıraktı. Her hangi bir konuda yardım cevabı bekleyen kullanıcılara bilgim dahilinde yardımcı olmayı sevme isteğim bu şikayetinizi kişiselleştirmeme neden olmuştur.

Hoş vakitler geçirdiğimiz bu güzel oyunumuzun daha da başarılı olabilmesi için oyun veya forum kanallarımızda sürekli merak edilen konularda, eğer kesinliğinden büyük bir oranda eminsem yorumlarımı her zaman paylaşmayı severim.

Her güzel Türkçe kullanan kişinin herhangi bir makamda üst mevkilerde olma zorunluluğu yoktur. Bizlere okullarda nasıl öğretiliyorsa her ortamda aynı şekilde bunu karşımızdakilere aktarmalıyız. Zamanla bu güzel Türkçe'mizi köreltmeye çalışanlara inat her zaman doğru olan gibi konuşmalıyız.

Sizlerin "sahte GM, çakma GM" olarak tanımladığınız, yardımsever ve bilinçli kişilerin asıl niyetlerini umarım artık daha iyi anlarsınız.
:arrow:...
Göster
Resim
DUVAR KAĞIDI KATEGORİSİ:
1. Sancak - Sanalkorkun - Cehennem
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

amirall yazdı:vallahi bilalhi şekerim fırladı ya yönetim lütfen silin bu konuyu evde birşeyelr kırcam yoksa
:D :D
Merhaßalar,

Selam VerMe Alma vs. Konularla ßilgilerıne Asla Ulaşamazlar. Ha şöyle olur Msnden Faceßook'tan Veya ßunlar gißi ßaglantılardan Ulaşaßilirler.Ama oyun içinde
---Selam
----A.selam

gißi Yollarla ßir oyundan Asla ßilgilerını alamazlar Sen kendınce Batıl İnanç yapmıssın Çarının ßilgilerını ßılen ßiri Çalmıştır ve Sonra o qün Tesadüfen ßiri sana Selam Yazmıştır Çar ßu yüzden çalındı sanmıssındıR Az Mantıklı Düşünürsen Hiç Öyle olmadıgını Anlarsın...

İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sasmaz »

adresbu yazdı:
amirall yazdı:vallahi bilalhi şekerim fırladı ya yönetim lütfen silin bu konuyu evde birşeyelr kırcam yoksa
:D :D
Merhaßalar,

Selam VerMe Alma vs. Konularla ßilgilerıne Asla Ulaşamazlar. Ha şöyle olur Msnden Faceßook'tan Veya ßunlar gißi ßaglantılardan Ulaşaßilirler.Ama oyun içinde
---Selam
----A.selam

gißi Yollarla ßir oyundan Asla ßilgilerını alamazlar Sen kendınce Batıl İnanç yapmıssın Çarının ßilgilerını ßılen ßiri Çalmıştır ve Sonra o qün Tesadüfen ßiri sana Selam Yazmıştır Çar ßu yüzden çalındı sanmıssındıR Az Mantıklı Düşünürsen Hiç Öyle olmadıgını Anlarsın...

İyi Forumlar

bende onu diyorum inanmıyor bazı ları?
ResimResim

" Genç Bilgililer"
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön