Oyunda Vıdeo Cekmek Hakkında !!!!!!!!!!
- Slyrapxottoman
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda Vıdeo Cekmek Hakkında !!!!!!!!!!
arkadaslar oyunda vıdeo cekmek ıstıyorm ... Fraps yukledım ... ancak sadece 39 sn vıdeo cekıyor sonrasında baslatırsam ayrı bı vıdeo cekmeye baslıyor.. bu vıdeo cekmenın suresını uzatmayı bılen varsa yorumlarınızı beklıorm.

~~Barış~~
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: Oyunda Vıdeo Cekmek Hakkında !!!!!!!!!!
fraps bide buradan indir süre kısatlaması yokXTIMURX yazdı:Aşağıdaki konuda gerekli bilgiler mevcuttur...
:arrow: http://www.ikvonline.net/fraps-sinirsiz ... 10991.html
benidme fraps hakkındabir sorum olacaktı arkadaşlar 1.30 dk lık vidyo çeksem bile 3-4 gb oluyor bunu düşürmenin bir yolu yokmu çekimden sonra düşürsemde işime yaramaz çekerken düşük olması lazım yoksa harddisk doluyor

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- girayankara
- Demirci Çırağı
"windows Movie Maker ile film yap boyutu çok düşecektir"WalTRaN yazdı:benidme fraps hakkındabir sorum olacaktı arkadaşlar 1.30 dk lık vidyo çeksem bile 3-4 gb oluyor bunu düşürmenin bir yolu yokmu çekimden sonra düşürsemde işime yaramaz çekerken düşük olması lazım yoksa harddisk doluyor
yazdığımı okumadığın apaçık belli "çekimden sonra düşürsemde işime yaramaz çekerken düşük olması lazım yoksa harddisk doluyor" ben oyunda vidyo çekerken boyutunun nasıl küçük alabileceğimi sordum çekimde sonra boyut düşürmek çocuk oyuncağı zatengirayankara yazdı:"windows Movie Maker ile film yap boyutu çok düşecektir"WalTRaN yazdı:benidme fraps hakkındabir sorum olacaktı arkadaşlar 1.30 dk lık vidyo çeksem bile 3-4 gb oluyor bunu düşürmenin bir yolu yokmu çekimden sonra düşürsemde işime yaramaz çekerken düşük olması lazım yoksa harddisk doluyor

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- girayankara
- Demirci Çırağı
pc fazla bakmakdan yanlış okudum pardon fraps üzerindne boyutu düşük çekemezsin ama başka video programlarıyla
düşük boyutlu çekebilirsin
düşük boyutlu çekebilirsin
AYNI SORUN BENDEDE WAR 29 SANİYE VİDEO ÇEKİYOR NASIL UZATICAZSlyrapxottoman yazdı:arkadaslar oyunda vıdeo cekmek ıstıyorm ... Fraps yukledım ... ancak sadece 39 sn vıdeo cekıyor sonrasında baslatırsam ayrı bı vıdeo cekmeye baslıyor.. bu vıdeo cekmenın suresını uzatmayı bılen varsa yorumlarınızı beklıorm.
Vardır elßet ßu Gidişin ßir Sonu.
KraLarTor
KraLarTor
arkadaşın verdiği linketkini indirin o sınırsız çekim yapıyorKraLarTor yazdı:AYNI SORUN BENDEDE WAR 29 SANİYE VİDEO ÇEKİYOR NASIL UZATICAZSlyrapxottoman yazdı:arkadaslar oyunda vıdeo cekmek ıstıyorm ... Fraps yukledım ... ancak sadece 39 sn vıdeo cekıyor sonrasında baslatırsam ayrı bı vıdeo cekmeye baslıyor.. bu vıdeo cekmenın suresını uzatmayı bılen varsa yorumlarınızı beklıorm.

BEDAVAMI İNDİRİLİYORWalTRaN yazdı:arkadaşın verdiği linketkini indirin o sınırsız çekim yapıyorKraLarTor yazdı:AYNI SORUN BENDEDE WAR 29 SANİYE VİDEO ÇEKİYOR NASIL UZATICAZSlyrapxottoman yazdı:arkadaslar oyunda vıdeo cekmek ıstıyorm ... Fraps yukledım ... ancak sadece 39 sn vıdeo cekıyor sonrasında baslatırsam ayrı bı vıdeo cekmeye baslıyor.. bu vıdeo cekmenın suresını uzatmayı bılen varsa yorumlarınızı beklıorm.
KraLarTor
KraLarTor
BEDAVAMI İNDİRİLİYOR O LİNKLERDEN
KraLarTor
KraLarTor