Yazıklar olsun böyle oyuna verdiğim emeklere...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Dvdmete
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Yazıklar olsun böyle oyuna verdiğim emeklere...

Mesaj gönderen Dvdmete »

3 yıl boyunca oynadığım bu oyunda hakkın hukuğun olmadığını bildirmek isterim. Kullanamdıkları oyun açığı kalmayan adamlar oyunda, ne olduğu hakkında fıkrı olmayan biz banlanmış bir şekilde dışarda. Sizin, banlama hakkınız varken bızım oyuncu haklarımız yok mu ? Çaldığınız bütün zamanımız, bütün emeklerimizin hesabı bu gün değilse bir bir sorulur merak etmeyin :D Yollanılan maillere açıklama yok, genel bir duyuru yok ne mailinden bahsedıorsunuz ve konuyu kılıtlıyorsunuz anlamadım. Hadı bunu da kılıtle. Kullanıcımıda kılıtle baska kullanıcı acıp geleyım.
Mosso
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Re: Yazıklar olsun böyle oyuna verdiğim emeklere...

Mesaj gönderen Mosso »

Haklısın Kardeşim . Yönetim iyice Bozuldu Ama Ne Yapalım Sonuçta Bir Türk oyunu Diyerekten Zamanımızı Geçiyoriyoruz .
BöyLe oLursa Bence Oyun Daha Kötüleşecek . Ama Elbet bunun Hesabı vardır HakLı yere Çarımızı Banlatıyorlar ne Mail Geldi Nede Bir cevap ama Dediğim gibi Hesabı Sorulur ;)
Kullanıcı avatarı
carsialemdar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen carsialemdar »

Hesabında 1 milyardan fazla olanLarı bloklamışlar .. Sahteden yapıldıgını sanıyorlar ondan blok atılmış yani carınızda en fazla 999 m paranız olabilir diyor 999 m biriktirenler bloklandı log kayıtlarından çıkar haklı haksız o kadar diyorum 3 senedir KArizma parasıyla maden parasıyla biriktirip tahminle çarımızı bloglatıyorlar .. baksınlar bakalım sahte bonodan para varmıymış orada . :? :arrow:
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Sunucu Genel Etkileşimde bu tarz bir konu mevcut lütfen oradan devam ediniz, yeni konu açmayınız.

viewtopic.php?f=22&t=47901
Koray YAR
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön