Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı

Mesaj gönderen Esadullah »

maynaq yazdı:ve aleyküm selam kardeşim. Ben de nisanın çarının çalınmasına üzüldüm son durum hakkında bir bilginiz var mi

Kadim hakkında roa forumda zaten konu olması lazım. İflise gelince açıkçası benim de ihtiyacım var 2 çarımın görevi duruyor ve nurinin ki, iflis kessek fena olmaz.
Tekrardan selamlar,

Söylediğim gibi elimde İki adet Kadim görevi yapılmamış ve 3 adet İflis görevi yapılmamış karakterler bulunmaktadır. Bunlardan gelecek olan Mücevher ve Kadimler benim Şah Eser üretmemem için çok kolaylık sağlayacaklarına inanıyorum.

RoA yönetiminden küçük olsa dahi bir cevap bekliyoruz. Etkinlik(ler) yapma zamanı geldi..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
maynaq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen maynaq »

Bugün oyundayım inşallah oyunda görüşelim
Maynaqsavaşçı

Maynaqbüyücü

Maynaqşifacı

Resim
Bir şifacıyı asla küçümsemeyin.
viewtopic.php?f=46&t=77287
viewtopic.php?f=46&t=77417
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NefsKnowing »

Bugra ve Ben Müsait Olamadık Hafta Sonu Görevlerinizi Halledelm Birde ıd pw Konusunda daha dikkatli olun!!
FaTiH
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Enderxangel »

Reelden tanımadığınız kimseye şifre vermeyin.
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

SelamunAleyküm,

Birkaç gündür online olamıyorum kusura bakmayın.M.Ali anadoluakıncılarıforum da kadim kesileceğini tarihiyle beraber kararlaştırmıştık.Ama İfliss görevi için etkinlik düzenleyemeyiz lonca içinde görevi olan arkadaşlarla bir araya gelip halledebilirsiniz.Bu hafta sonu düzenlemeyi düşündüğümüz etkinlikler;

Cumartesi günü saat 13:00 da katılıma göre 2 veya 3 grupla junona gidilecek.Junondan sonra online olan arkadaşlarla GB yapmaya devam edicez.Ayrıca yarın Tılsım RoA lonca kasamız aktif hale gelicek.Ayrıntıları anadoluakıncılarıforumdan takip edebilirsiniz.

Kısmetse Pazar Günü de Kadim Hidrayı ziyaret edicez.Görevi olan arkadaşlar Pazar günü online olmaya çalışsın.Gruplarda yer olursa loncamızdan olmayan kişilerde etkinliğe katılabilir.

Son olarak Teşkilat RoA Lideri Okan kardeşimizle ilgili yorumumu FanArt2010 konusu üzerinden yapmıştım ve yönetimin açıklaması gelene kadar İKV Forum üzerinden başka yorum yazmayacağımı söylemiştim.Bu yüzden mümküne lonca sayfamızı gereksiz yere kirletmeyin.

Ogün loncadan ayrılma kararına gelirsek Öncelikle hayırlısı olsun diyeyim.Yalnız kusura bakma ama bu olayda kendimizi haksız görmüyoruz.Loncadan uzaklaştırılma sebebin iddia ettiğin gibi doğruları söylemen değil,İKV Yönetiminin açıklaması gelene kadar konu hakkında olumlu veya olumsuz yorumlar yapmayacağımızı,seninde yapmaman gerektiğini sana bildirmemize ve seninde kabul etmene rağmen konu hakkında yorum yapmaya devam etmendir.
RoA loncası tecrübesi itibariyle bu gibi önemli konularda fevri yorumlardan kaçınılması gerektiğini en iyi bilen loncalardandır.Çünkü bugüne kadar bu tarz yorumlardan en fazla zararı biz gördük.Malesef sen RoA loncasının aldığı kararlara ayak uyduramadın ve ayrılmaya karar verdin.Bu saatten sonra sana ancak yolun açık olsun diyebiliriz.İnşallah kararın senin için ve loncamız için en hayırlısı olur.İyi forumlar...

RoA!!!
En son Cesurlar tarafından 14 Oca 2011 18:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Sokrates
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Sokrates »

RoA nın resmi sitesinde böyle bir yorumu hiç yapmadım
ikv forumda derseniz evet yaptım ve bundan pişmanlıkta duymuyorum bir haksızlık oldu mu kendimi tutamıyorum ve konuya atlama gereği duyuyorum
Eğer siz bu durumdan rahatsız oldu iseniz açıkça ve başta söyleyecektiniz ben bunu daha Anka RoA açılmadan önce Alp ben hüseyin ve Oktay arasında konuşurken belirtmiştim ..
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim
Resim
Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

Sokrates yazdı:RoA nın resmi sitesinde böyle bir yorumu hiç yapmadım
ikv forumda derseniz evet yaptım ve bundan pişmanlıkta duymuyorum bir haksızlık oldu mu kendimi tutamıyorum ve konuya atlama gereği duyuyorum
Eğer siz bu durumdan rahatsız oldu iseniz açıkça ve başta söyleyecektiniz ben bunu daha Anka RoA açılmadan önce Alp ben hüseyin ve Oktay arasında konuşurken belirtmiştim ..

RoA nın resmi sitesinde böyle bir yorum yapmadım diyorsun.O zaman benim Teşkilat-Genel Etkileşimde seni uyararak sildiğim 'Teşkilat RoA nın ayıbı' başlıklı konu ne oluyor? Bir haksızlık yapıldıysa bu haksızlığın üzerine giden lonca üyelerimiz bırakın bizi rahatsız etmeyi memnun bile eder.Ama yetkili makam tarafından sonuçlandırılmamış tartışmada iki tarafıda dinlemeden karar vermek ve yorum yapmak RoA loncası üyelerine yakışmaz.Bu yüzden loncadan ayrılma kararın en doğrusu olmuş.
Kullanıcı avatarı
Sokrates
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Tılsım Genel Etkileşimde bir konu açtım onuda iznimle sildin o olaydan sonra başka konu açmadım
Teşkilat RoA ya tepki diye açmıştım ben konumu
İki Ters , Bir Düz

Resim
Resim
Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NefsKnowing »

Kendi İsteğin ile ayrıldıysan Hala Sorun Nedir ?
Kişisel Sorunların varsa da Onu Burda Deil Başka Bi yerde Çöz!
FaTiH
Kullanıcı avatarı
Sokrates
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Benim sorunum mu ne ?
Benim sorunum ne biliyor musun
Haksız olanı savunacak kadar ona karşı çıkanları loncadan atacak kadar aşağılık bir loncanın ankada kurulmasına öncülük etmem
benim sorunum bu !
İki Ters , Bir Düz

Resim
Resim
Resim[/center]

“Lonca İletişim” sayfasına dön