Bakın size diyorum ki E-mail attım mynete baktım ama yok charınz bloklanmamıştır diyor ama oyuna girince bloklandınız yazıyor ben bunu anlatmak istiyorum bana öle git E-postana bak filn die msj atmayın gittimdestek talebi geldi bloklnmış diyor
NOT:SAKIN E-POSTANA BAK DEMEYİN SAKIN DESTEĞE MSJ ATIN DEMEYİN ATTIM BLOKLANMAMIŞTIR DİYOR AMA CHAR HLA BLOKLANMIŞ!
Sevgili yöneticiler yardım.[KONU 2]!
- cesiler1992
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Sevgili yöneticiler yardım.[KONU 2]!
Beyazköş sahibi: Xxxsavaşxxx ve xxbuyucuxx
- cesiler1992
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Sevgili yöneticiler yardım.[KONU 2]!
Lütfen cevap.......
Oyun içi oyun parası item karakter satışı yasaktır. Anlamışsındır. Onlarca kişi bu sebepten banlandı bu hafta.cesiler1992 yazdı:Bakın size diyorum ki E-mail attım mynete baktım ama yok charınz bloklanmamıştır diyor ama oyuna girince bloklandınız yazıyor ben bunu anlatmak istiyorum bana öle git E-postana bak filn die msj atmayın gittimdestek talebi geldi bloklnmış diyor
NOT:SAKIN E-POSTANA BAK DEMEYİN SAKIN DESTEĞE MSJ ATIN DEMEYİN ATTIM BLOKLANMAMIŞTIR DİYOR AMA CHAR HLA BLOKLANMIŞ!

- cesiler1992
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Saten bu idda ları ben attım ortaya ve tuttu ben neden banlandım?TeaM09 yazdı:Oyun içi oyun parası item karakter satışı yasaktır. Anlamışsındır. Onlarca kişi bu sebepten banlandı bu hafta.cesiler1992 yazdı:Bakın size diyorum ki E-mail attım mynete baktım ama yok charınz bloklanmamıştır diyor ama oyuna girince bloklandınız yazıyor ben bunu anlatmak istiyorum bana öle git E-postana bak filn die msj atmayın gittimdestek talebi geldi bloklnmış diyor
- cesiler1992
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Yaptm ama yok ??IstanbulKartali yazdı:Destek Formunu kullanarak , bilgilerinizi ayrıntılarıyla doldurup tekrar başvuru yapmanızı rica ediyorum
İddiaları sen attın ama o işlemi sende kullandın ??
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
İki Ters , Bir Düz

[/center]- cesiler1992
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Lan insanı sinirlendirme ben orda işlem yapsam 20mi alırımdım giderdim 3t para alırdım ama sahtekerlık yapmak istemedim.Sokrates yazdı:İddiaları sen attın ama o işlemi sende kullandın ??