Azap Süvarileri (Styl + Araf)
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası
Estağfurullah kardeşim benim.. Abartma, seni tenzih ederim 
Silahci yazdı:Estağfurullah kardeşim benim.. Abartma, seni tenzih ederim
Saygılarımı sunuyorum...
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Bilir misin bizde kardeşlik nedir? Nefesin kesilirse al benim canımı kullan, senindir. Yolun sonu uçurumsa eğer geri dön, ilk adım benimdir
STYLX olmak ayrıcalıktır...

''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ?
__NaY__
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın. Şimdi güneşin doğmasını bekle.

__NaY__
- Stylxoceans
- Acemi Savaşçı
Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Finallerim dolayısı ile sömestra kadar oyuna yada nete girmeme kararı almış bulunmaktayım. Arada Skype olacak illlaki onu saymıyorum. Hayatımın bir parçası gibi oldu xD.. 15 günlük tatilim boyunca başınızı şişireceğimden emin olabilirsiniz. Kendinize iyi bakın. Bol bol madalya toplayın :lol: Geldiğimde birlikte devam ederik zaten.. Allaha emanetsiniz hepiniz. Hoşçakalın ve ben yokken fazla eğlenmeyin emi . Kıskanırım

"" Mükemmelmiyim neyim ? ""
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Selam millet nasil gidiyor oyun herkese bol selam özledim herkese ama herkesi sizi seviyorum ...

- DuMaNYaK53
- Işık Hanım'ın Elemanı
tıs tak tıs tak hey mayklar ben geldım nabıyosunuz ne edıyonuz ne ayaksınız ezolar
NOT: akıllı olun leynnnn
Bnde sana seviyorumStylxZorabi yazdı:Selam millet nasil gidiyor oyun herkese bol selam özledim herkese ama herkesi sizi seviyorum ...
:mrgreen:DuMaNYaK53 yazdı:tıs tak tıs tak hey mayklar ben geldım nabıyosunuz ne edıyonuz ne ayaksınız ezolar
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Herkese merhaba... Ben bir süre yokum ilk fırsatta skypeye de görüşmek üzere..Kendinize iyi bakın.

__NaY__