"Tılsım Sunucusu 11.01.2011 Güncelleme Problemi"

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Youcin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

"Tılsım Sunucusu 11.01.2011 Güncelleme Problemi"

Mesaj gönderen Youcin »

Destek ekibine de yazdım fakat forumdan-[sunucudan] yazma gereği duydum:

Gece 4-5 gibi yeraltından cıkarmıstım carlarımı maden ve görevleri icin saat 8:30 a kadar 34 lvl savaşçımın görevlerini yaptım ancak saat 9 la on arası giremedim oyuna ve o ana kadar yaptıgım tüm görevler ve cektiğim madenler yoktu savascımı ve büyücü mü kullandım biriyle görev yaptım diğeriyle maden cektim fakat simdi sabah 10.02 de oyuna girdiğimde savascım 34 lvl olarak ve ex i de 3 olarak yeraltında cıktı bu durumla sadece benim karsılasmadıgımı düşünüyorum...cevaplarınızı bekliyorum....(yönetimden de tabi)
Azasil
Youcin
Youcinxşifa
Akıncıxyoucin

bir taş attım pencereye puff dady fiftycent çıktı usher evde yok dedi why? why???
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: "Tılsım Sunucusu 11.01.2011 Güncelleme Problemi"

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Sunucu bakımı sırasında sunucuların geri alınması ile böyle bir sorun meydana gelmiştir.
Bu sorundan etkilenmemek için yapmanız gereken tek şey oyundan Esc > Çıkış yolu ile çıkmanızdır.
Alt+f4 tuş kombinasyonunu kullanarak oyundan çıktıysanız veya sunucudan düştüğünüzde tekrar girmediysen,geri sarma yaşandığında karakteriniz de geri sarılır.
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: "Tılsım Sunucusu 11.01.2011 Güncelleme Problemi"

Mesaj gönderen KaPLaN »

GodfreyxSpider07 yazdı:Sunucu bakımı sırasında sunucuların geri alınması ile böyle bir sorun meydana gelmiştir.
Bu sorundan etkilenmemek için yapmanız gereken tek şey oyundan Esc > Çıkış yolu ile çıkmanızdır.
Alt+f4 tuş kombinasyonunu kullanarak oyundan çıktıysanız veya sunucudan düştüğünüzde tekrar girmediysen,geri sarma yaşandığında karakteriniz de geri sarılır.
;)
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön