Beyler Lütfen Yardım Oyunda Yeni Oldugum için :D

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Beyler Lütfen Yardım Oyunda Yeni Oldugum için :D

Mesaj gönderen KoRKuLuRuYaN »

BerkeBasbuga yazdı:Birde benim savaşçım maden ve sarrafı 23 yaptım.Peki şimdi neye veriyim.Yani zırhçıyamı yoksa silahçıyamı veya Lokmanamı vb. Tam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz :?:
Şimdiden teşekkürler.
onlara 23 verdiysen onları artık 45 lemek zorundasın iyi madenler çekip para kazanmak içn daha başka bir şeye verirsn senin için iyi olmaz SVH olucağın için durdurma 15 ofansif dövüş 15 sert vurus 15 dikkat dağıtma 15 yap level aldıkça depara ver depar 30 lu levellerde pek işine yaramaz 35 den sonra yaramaya başlar süreli görevler olduğu için zaten o zamana deparın 10 15 olur.Saygılarımla iyi forumlar..
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
Kullanıcı avatarı
BerkeBasbuga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BerkeBasbuga »

Çok Sağol Teşekkürler. Birde yeni çar açıcağım neye vermeliyim iyi para gelmesi için yani sarraf , madenci onun gibi kaçlıyım? Tam bilmiyorum ne ne kadar para ediyor.Lütfen Yardım

Şimdiden Teşekkürlerr...
Sunucu:Teşkilat
Sınıf:Büyücü
Seviye:49
Nick:Infinity
Kullanıcı avatarı
fbergh
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen fbergh »

Depar,Ofansif Dövüş,Ağır Vuruş,Sert Vuruş,Zihin Toplama böyle gidebilirsin 40 lwl olduğunda bakarız toplama ve üretime gelince bu oynamış olduğun servere bağlı olarak değişir mesela bizim serverda(eminönü)en çok kazandırana gören kendin dağıtacaksın ama en iyisi 2 meslek seçmen.İYİ OYUNLAR...
Kullanıcı avatarı
BerkeBasbuga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

fbergh yazdı:Depar,Ofansif Dövüş,Ağır Vuruş,Sert Vuruş,Zihin Toplama böyle gidebilirsin 40 lwl olduğunda bakarız toplama ve üretime gelince bu oynamış olduğun servere bağlı olarak değişir mesela bizim serverda(eminönü)en çok kazandırana gören kendin dağıtacaksın ama en iyisi 2 meslek seçmen.İYİ OYUNLAR...
Peki teşkilatta en çok ne kazandırır ? Bide yeni çar aççam derken Büyücü açıcağım Zihin Toplama Pek işe Yaramıyor.Galiba Meslektede Sarrafla Madene Vermeyi Düşünüyorum Kaça Kadar Vereyim Büyücü açacağım Savaşımda şuanda 30 lvl im ve şöyle dağıttım ofansif dövüşme 15,Durduma 15,Dikkat dağıtma 15,Ağır vuruş 15.

Şimdiden Teşekkürlerr.....
Kullanıcı avatarı
BerkeBasbuga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

BerkeBasbuga yazdı:
fbergh yazdı:Depar,Ofansif Dövüş,Ağır Vuruş,Sert Vuruş,Zihin Toplama böyle gidebilirsin 40 lwl olduğunda bakarız toplama ve üretime gelince bu oynamış olduğun servere bağlı olarak değişir mesela bizim serverda(eminönü)en çok kazandırana gören kendin dağıtacaksın ama en iyisi 2 meslek seçmen.İYİ OYUNLAR...
Peki teşkilatta en çok ne kazandırır ? Bide yeni çar aççam derken Büyücü açıcağım Zihin Toplama Pek işe Yaramıyor.Zihin toplamanın işe yaramadıgını düşünüyorum. Meslektede Sarrafla Madene Vermeyi Düşünüyorum Kaça Kadar Vereyim Büyücü açacağım Savaşımda şuanda 30 lvl im ve şöyle dağıttım ofansif dövüşme 15,Durduma 15,Dikkat dağıtma 15,Ağır vuruş 15.

Şimdiden Teşekkürlerr.....
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Raito »

Madeni 45 yapın sonrasında ise sarrafı 45 e tamamlarsınız.Yeteneklere gelecek olursak.15 depar 15 ofansif 15 sert kesin olmalı diğer kalanı da dikkate verebilirsiniz kasmak için rahat olur.

Ayrıca ağır vuruşa 15 verdim demişsiniz.Ağır vuruş 40 level yeteneğidir.Sert demek istediniz sanırım ? Ve de durdurma gereksiz gibi geliyor 30 level de henüz dikkat daha iyi olabilir.
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
Samurayjack
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Samurayjack »

görevlerden düşçek ve başka adamlardan satın alacan başka yolu yok yada ya düşüreceksın kendi itemini yada üretim yapacaksın.
İbrahimsavaşçı (46)

“Savaşçı” sayfasına dön