Kurt adamların,domuzların,cinlerin olduğu bir yerde cinlere şapka takmak nasılsa,camide Kuran okunması da olabilir.Daha da mantıklı.Sonuçta bir Türk oyunu ve bizler Müslümanız Elhamdülillah.Ama bazılarımız ısrarla Müslüman değilcesine davranıyor ya...İşte en acı olanı da bu!
Hayırlı geceler.
FİKRİMİ DEĞELENDİRİN
Re: FİKRİMİ DEĞELENDİRİN

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
şu anda burda laf yetiştirmeye çalışmıyoruz. bir tartışmada eğer bazı ergenler varsa, gerçekleri değil kendimizi savunmaya başlarız. sen de bu ergenler gibi olmaya çalışma. maden yoruma açık değilsiniz niye konu açıyorsunuz ??DehrayN yazdı:Sen varsan kurtadam niye olmasın?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Hmmm madem arkadaşın dediklerine gerek yok domuzun camii nin önünde ve yanında ne işi var kardeşim? Resmen kutsal değerlere hakaret yaptıkları ne yani 1 2 kere ezan okunsa çok mu koyar?Kim ne kaybeder?mitmet yazdı:şu anda burda laf yetiştirmeye çalışmıyoruz. bir tartışmada eğer bazı ergenler varsa, gerçekleri değil kendimizi savunmaya başlarız. sen de bu ergenler gibi olmaya çalışma. maden yoruma açık değilsiniz niye konu açıyorsunuz ??DehrayN yazdı:Sen varsan kurtadam niye olmasın?
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

yöneticilerin kendi vicdanları ona bir şey diyememDehrayN yazdı:Hmmm madem arkadaşın dediklerine gerek yok domuzun camii nin önünde ve yanında ne işi var kardeşim? Resmen kutsal değerlere hakaret yaptıkları ne yani 1 2 kere ezan okunsa çok mu koyar?Kim ne kaybeder?mitmet yazdı:şu anda burda laf yetiştirmeye çalışmıyoruz. bir tartışmada eğer bazı ergenler varsa, gerçekleri değil kendimizi savunmaya başlarız. sen de bu ergenler gibi olmaya çalışma. maden yoruma açık değilsiniz niye konu açıyorsunuz ??DehrayN yazdı:Sen varsan kurtadam niye olmasın?

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
'Bunun bir oyun olduğunu unutmayın' lafını çok duydum, ilk defa kullanıyorum. Oyun hikayesinde kıyamet kopmuş, saklı yaratıklar ortaya çıkmış. Kuklacı denen biri gelmiş insanlara büyüyü öğretmiş, kuklacının öğrettiği büyünün yardımıyla 'yaratılışın yardımcıları' şifacılar ortaya çıkmış ancak insanlar kıyamete ayak uydurmaya çalışırken dinlerinden dönmemişler. Camide Kuran okunmasına engel bişey olduğunu düşünmüyorum, varsa yazın...Raito yazdı:yaratılışa insanlar yardım mı etti ? kurtadam diye bir şey var mı ?
Mantıklı yorumlara açız...mitmet yazdı:şu anda burda laf yetiştirmeye çalışmıyoruz. bir tartışmada eğer bazı ergenler varsa, gerçekleri değil kendimizi savunmaya başlarız. sen de bu ergenler gibi olmaya çalışma. maden yoruma açık değilsiniz niye konu açıyorsunuz ??DehrayN yazdı:Sen varsan kurtadam niye olmasın?
mizan yazdı:'Bunun bir oyun olduğunu unutmayın' lafını çok duydum, ilk defa kullanıyorum. Oyun hikayesinde kıyamet kopmuş, saklı yaratıklar ortaya çıkmış. Kuklacı denen biri gelmiş insanlara büyüyü öğretmiş, kuklacının öğrettiği büyünün yardımıyla 'yaratılışın yardımcıları' şifacılar ortaya çıkmış ancak insanlar kıyamete ayak uydurmaya çalışırken dinlerinden dönmemişler. Camide Kuran okunmasına engel bişey olduğunu düşünmüyorum, varsa yazın...Raito yazdı:yaratılışa insanlar yardım mı etti ? kurtadam diye bir şey var mı ?
Mantıklı yorumlara açız...mitmet yazdı:şu anda burda laf yetiştirmeye çalışmıyoruz. bir tartışmada eğer bazı ergenler varsa, gerçekleri değil kendimizi savunmaya başlarız. sen de bu ergenler gibi olmaya çalışma. maden yoruma açık değilsiniz niye konu açıyorsunuz ??DehrayN yazdı:Sen varsan kurtadam niye olmasın?![]()
Bunları bilmiyordum gerçekten güzel bir hikayesi varmış.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

maden bu bir oyun, niye dini karıştırıyorsun arkadaşım ?? yok domuz varmış caminin önünde yok şu varmışmizan yazdı:'Bunun bir oyun olduğunu unutmayın' lafını çok duydum, ilk defa kullanıyorum. Oyun hikayesinde kıyamet kopmuş, saklı yaratıklar ortaya çıkmış. Kuklacı denen biri gelmiş insanlara büyüyü öğretmiş, kuklacının öğrettiği büyünün yardımıyla 'yaratılışın yardımcıları' şifacılar ortaya çıkmış ancak insanlar kıyamete ayak uydurmaya çalışırken dinlerinden dönmemişler. Camide Kuran okunmasına engel bişey olduğunu düşünmüyorum, varsa yazın...Raito yazdı:yaratılışa insanlar yardım mı etti ? kurtadam diye bir şey var mı ?
Mantıklı yorumlara açız...mitmet yazdı:şu anda burda laf yetiştirmeye çalışmıyoruz. bir tartışmada eğer bazı ergenler varsa, gerçekleri değil kendimizi savunmaya başlarız. sen de bu ergenler gibi olmaya çalışma. maden yoruma açık değilsiniz niye konu açıyorsunuz ??DehrayN yazdı:Sen varsan kurtadam niye olmasın?![]()

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
Nasıl yılbaşında cinlerin kafasında şapka görmek isteyen, hatta kendileride takmak için foruma destek konuları açan oyuncular varsa konuyu açan arkadaşta kandillerde camide Kuran okunsun diye öneride bulunmuş, oyuncuların fikrini almak için foruma konu açmış. Bu oyuna dini karıştırmakmıdır. :?: Eğer oyuna dini karıştırmaksa karışsın, sana bi zararımı var. Eğer duymak istemessen Ayarlar'dan sesi kapatırsın. Bölge, klan sohbetlerinden birbirlerine söven adamlar belki duyarlarda kendilerine gelirler... Varsa sana bi zararı söyle, yoksa boş boş yorum yapma.mitmet yazdı:maden bu bir oyun, niye dini karıştırıyorsun arkadaşım ?? yok domuz varmış caminin önünde yok şu varmışmizan yazdı:'Bunun bir oyun olduğunu unutmayın' lafını çok duydum, ilk defa kullanıyorum. Oyun hikayesinde kıyamet kopmuş, saklı yaratıklar ortaya çıkmış. Kuklacı denen biri gelmiş insanlara büyüyü öğretmiş, kuklacının öğrettiği büyünün yardımıyla 'yaratılışın yardımcıları' şifacılar ortaya çıkmış ancak insanlar kıyamete ayak uydurmaya çalışırken dinlerinden dönmemişler. Camide Kuran okunmasına engel bişey olduğunu düşünmüyorum, varsa yazın...Raito yazdı:yaratılışa insanlar yardım mı etti ? kurtadam diye bir şey var mı ?
tmm neyse kuran okunamsına ama 5 vakit ezan okunabilri bence kuranda kandil geceleri okunabilir şuan oyunda hiçbir etkinlik yok bence çok güze olur çok büyük oyuncu kitlesi çekebilri bu oyuna
Camiide kuran biraz saçma durur...Fakat Gerçekçilik olması gerekse ezan okunması daha doğrudur...Ki ezan okunursa oyunda ki küfürlerin azalacağı düşüncesindeyim..İkili ilişkilerde daha iyi olabilir.