Güzel düşünüp açmsşşın konuyu gerçi pek sallayan yok sanırım hrkes maden konuları açmya devam ediyo nese
Bu maden mselesine bi el atılsın artıkkk yaa. madenlerin sayısını arttırılırsın, ek olarak saf çıkma ihitmalleri de bir miktar arrıttırılırsa çok sevincez :evil:
Maden Sorunu (Tek Konu)
- neowinIIII
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Maden Sorunu (Tek Konu)
bi de tüm madenlerden 20 tane rica edelim. baharatlı olsunneowinIIII yazdı:Güzel düşünüp açmsşşın konuyu gerçi pek sallayan yok sanırım hrkes maden konuları açmya devam ediyo nese
Bu maden mselesine bi el atılsın artıkkk yaa. madenlerin sayısını arttırılırsın, ek olarak saf çıkma ihitmalleri de bir miktar arrıttırılırsa çok sevincez :evil:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
bence yeterli madenler yeni konuma buyrun
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Yeni konu açmana gerek yoktu.. Buradan devam edelimFerhatbey yazdı:bence yeterli madenler yeni konuma buyrun
2009-2013
konuyu herkez görmeLi bence. . burda sayfa geride kalır felan orası uygun bence bi bakmanı yorum yazmanı isterim :arrow: :idea:JouRney yazdı:Yeni konu açmana gerek yoktu.. Buradan devam edelimFerhatbey yazdı:bence yeterli madenler yeni konuma buyrun![]()
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '