neden daha iyi
neden daha iyi
arkadaşlar biliyorsunuz herkes en iyi silah latif diyor fakat en basitinden nadide balyozun hasarı daha fazla niye herkes latif diyor anlamadım :?:

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: neden daha iyi
itemlerine ve saldırı hızlarına baktın mı ? her şey hasar değil
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Şifacıya karşı Latif her zaman daha üstündür.Fakat genel olarak PvP'de Ecel Getiren daha iyidir.Eğer üstün tamamen Işık Hanım set ise şansın yaver gittiğinde çok güzel sonuçlar alabilirsin Latif ile.Ama işi şansa bırakmamak gerek.Ecel Getiren..
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
Savaşcı vs lerinde nadide balyozun büyük bir üstünlüğü vardır(denemiştir).Ecel/latif ile pek farkı olmaasada saldırısı ve krtiği ecel/latifi üstte tutsada hasar olarak daha yüksek vurduğundan tercihimdir, vs de 1 yada 2 kere vurabilirsiniz onun için normal ne kadar vursanız karınızadır.
Büyücü vslerinde 3 vuruşda öldürdüğümüz için elimizde ne olduğunun pek de bi önemi yoktur.
Şifacı vs lerinde gerçekten ecel/latifin büyük farkı vardır, ben eze eze şifacı keserım diyorsan ecel/larif üreti
Büyücü vslerinde 3 vuruşda öldürdüğümüz için elimizde ne olduğunun pek de bi önemi yoktur.
Şifacı vs lerinde gerçekten ecel/latifin büyük farkı vardır, ben eze eze şifacı keserım diyorsan ecel/larif üreti