I ıh beğenmedim,efekt koy :|Kayzer yazdı:Buda Yeni İmzam
TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASI
Re: >>> TEAM LONCASI İLETİŞİM SAYFASı <<<
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
slmlar butun team aılesı ıkvıle olan seruvenıme uzun bı ara vermeye karar verdım arada ugrar halınızı hatrınızı sorarım ama buyuk bı olcude ıkv benım ıcın bıtmıstır
uzerımde emegı olan herkeze tesekkurler ederım herbırınızle ayrı ayrı guzel gunlerım gectı ama artık ıkv zevk vermez oldu oyuzden ayrılmavaktı geldı benım ıcın gorusmek uzere saglıcakla kalın baş baş
uzerımde emegı olan herkeze tesekkurler ederım herbırınızle ayrı ayrı guzel gunlerım gectı ama artık ıkv zevk vermez oldu oyuzden ayrılmavaktı geldı benım ıcın gorusmek uzere saglıcakla kalın baş baş
GÖKHAN DEMİRCAN
bende finallerden ötürü 2 hafta gibi bir süre pek oyunda olamayacağim....

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
- xyenilmezmustix
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
sürekli yapılan işler artık sıkmaya ve bunaltmaya başlar 3-4 hafta aradan sonra mutlaka uğra abi kendine iyi bak özletttirmeteamxtolgacan yazdı:slmlar butun team aılesı ıkvıle olan seruvenıme uzun bı ara vermeye karar verdım arada ugrar halınızı hatrınızı sorarım ama buyuk bı olcude ıkv benım ıcın bıtmıstır
Crazyhorse (49)
Yenilmezxbüyücü (49)
Kristalkartal (49)

Yenilmezxbüyücü (49)
Kristalkartal (49)

SaBıR KaRa BiR dikeni YuTmaK, DiKen İçİnİ PaRçaLaYıp GeçeRken De Hiç Ses ÇıKaRMaMaktıR...
Perşembe Günü (Yarın) Saat 20:00 da Toplantı yapılacaktır. Herkesin eksiksiz katılması önemle rica olunur.
HİPHOPSTYLE
Charlarımı en sonunda güvenli bir hesaba aldım.
Pc'm tamirde olduğu için yarınki toplantıya katılamayabilirim.
Yinede elimden geleni yapacam.
Haberiniz olsun.
İyi Geceler..
Haberiniz olsun.
İyi Geceler..

Yeni Yılımızın mutlu , huzurlu bir şekilde geçmesi dileğiyle..

Saygılarımla..

Saygılarımla..
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Herkese Hayırlı Akşamlar...
Bugün yapılması planlanan toplantı üyelerin çoğunluğunun izinli olmasından dolayı İPTAL edilmiştir! Bir sonraki toplantı tarihi için lütfen facebook sayfamızı ve bu sayfayı takip ediniz.
Gökhan canım dediklerimi unutma çık dolaş kafanı dağıt hep aynı şeyler biraz sıkıyor diye söylemiştim
Kafan rahatlasın biraz özlersin bizi zaten dayanamayıp kendiliğinden gelirsin.
Sende kendine dikkat et yengeye selam yiğenimi öp
En kısa sürede dönmen dileğiyle
Karakterler güvenli hesapta olduguna göre artık ihtiyaç duyulan eşyalarını hazırlayabiliriz ahmet.
Toplantı iptal oldu katılmak için zorlama kendini
İyi dileklerin için teşekkür ederiz fatih aynı dileklerin herkes için gerçekleşmesi ümidiyle.[/b]
Bugün yapılması planlanan toplantı üyelerin çoğunluğunun izinli olmasından dolayı İPTAL edilmiştir! Bir sonraki toplantı tarihi için lütfen facebook sayfamızı ve bu sayfayı takip ediniz.
teamxtolgacan yazdı:slmlar butun team aılesı ıkvıle olan seruvenıme uzun bı ara vermeye karar verdım arada ugrar halınızı hatrınızı sorarım ama buyuk bı olcude ıkv benım ıcın bıtmıstır
Gökhan canım dediklerimi unutma çık dolaş kafanı dağıt hep aynı şeyler biraz sıkıyor diye söylemiştim
Kafan rahatlasın biraz özlersin bizi zaten dayanamayıp kendiliğinden gelirsin.
Sende kendine dikkat et yengeye selam yiğenimi öp
En kısa sürede dönmen dileğiyle
RoneeY yazdı:Charlarımı en sonunda güvenli bir hesaba aldım.
Haberiniz olsun.
İyi Geceler..
Karakterler güvenli hesapta olduguna göre artık ihtiyaç duyulan eşyalarını hazırlayabiliriz ahmet.
Toplantı iptal oldu katılmak için zorlama kendini
Louster yazdı:Yeni Yılımızın mutlu , huzurlu bir şekilde geçmesi dileğiyle..
Saygılarımla..
İyi dileklerin için teşekkür ederiz fatih aynı dileklerin herkes için gerçekleşmesi ümidiyle.[/b]
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"