Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIxGoLDeNxII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Mesaj gönderen IIxGoLDeNxII »

YeNiLMeZzZBoB yazdı:Eşya,eşya sürekli eşya,yeter yahu. Ee ? Şimdi kenan,motorin,cent,junon'dan düşürülen eşyalar ne olacak ? Mecbur çöp olacak,o zaman bırakın çemberlitaşıda lonca sistemi getirin ...
Zaten Lonca sistemi hazır
İkv için 50-60 bin kişi çalışıyor
Maddi durumalrı çok iyi
Birde sen istedin ya yarına yolda :D
Son gün geldiğinde , Bizde Oyunumuzu Oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

IxGoLDeNxI
IxMykonSxI
Resim
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bbknow »

ßunu kimse düşünmeDi Ama yeraLtındaki Domuzun oRada ßi yer var hanı basında babi aLi duruyoR ßir kuyu sizCe Neden duRuyor ? Bnce Oradan qiRiLebiLir Ayrıca siRkeCi qaRı Fotosu aLIntı yapmayın . Arz sancaktan oLmaz, qöRdüqünüz qiBi ßurası aCık ßi yeR O Kuyudan qiRiLip ßaska ßir yeRe cıkıLabıLır yani Videoda qöRüLdüqü qiBi Hemen önümüze cıkmaz Cok Kez YasaDık ßunu qaffaR Bey En son ßoss Junon Kenan qiBi En sonDa bekLiyor . ßide Mısırın aLtındaki qizLi MecLis vaR bLmıyoRm ßi iLqisi oLabıLırmı ama TanqRiss tenDe ısınLanabıLır (JunonDaki Centurion YeşiL Mekan) Çünkü Videoda O Tür yeRLer vaR . Eminönünden oLabıLır Onceden COk Kez Sirkeci qaRı Diye iddiaLasmıstık Coqu kişiyLe Ama Yönetim biLiyor Sirkeci qaRı ßi Yere cıkmıyoR ßüyük ihtimaLLe oLmaz çöLün Oradan qeçiş yapıLabıLır Oradaki Ortam Videodada vaR(Kum ws)
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

bbknow yazdı:ßunu kimse düşünmeDi Ama yeraLtındaki Domuzun oRada ßi yer var hanı basında babi aLi duruyoR ßir kuyu sizCe Neden duRuyor ? Bnce Oradan qiRiLebiLir Ayrıca siRkeCi qaRı Fotosu aLIntı yapmayın . Arz sancaktan oLmaz, qöRdüqünüz qiBi ßurası aCık ßi yeR O Kuyudan qiRiLip ßaska ßir yeRe cıkıLabıLır yani Videoda qöRüLdüqü qiBi Hemen önümüze cıkmaz Cok Kez YasaDık ßunu qaffaR Bey En son ßoss Junon Kenan qiBi En sonDa bekLiyor . ßide Mısırın aLtındaki qizLi MecLis vaR bLmıyoRm ßi iLqisi oLabıLırmı ama TanqRiss tenDe ısınLanabıLır (JunonDaki Centurion YeşiL Mekan) Çünkü Videoda O Tür yeRLer vaR . Eminönünden oLabıLır Onceden COk Kez Sirkeci qaRı Diye iddiaLasmıstık Coqu kişiyLe Ama Yönetim biLiyor Sirkeci qaRı ßi Yere cıkmıyoR ßüyük ihtimaLLe oLmaz çöLün Oradan qeçiş yapıLabıLır Oradaki Ortam Videodada vaR(Kum ws)
Kardeşim Bab-ı Ali oluşumun ismidir.Onlar muhafız..Ayrıca orası Teşkilat'la alâkalı bir yer yani meclisle alâkası olabilir fakat ; meclisten girilebilir gibi bir düşünce tamamen yanlış.Teşkilat'la bağlantılı olduğuna göre Junon'un payı yoktur..
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen bbknow »

xDarkiMMortaLx yazdı:
bbknow yazdı:ßunu kimse düşünmeDi Ama yeraLtındaki Domuzun oRada ßi yer var hanı basında babi aLi duruyoR ßir kuyu sizCe Neden duRuyor ? Bnce Oradan qiRiLebiLir Ayrıca siRkeCi qaRı Fotosu aLIntı yapmayın . Arz sancaktan oLmaz, qöRdüqünüz qiBi ßurası aCık ßi yeR O Kuyudan qiRiLip ßaska ßir yeRe cıkıLabıLır yani Videoda qöRüLdüqü qiBi Hemen önümüze cıkmaz Cok Kez YasaDık ßunu qaffaR Bey En son ßoss Junon Kenan qiBi En sonDa bekLiyor . ßide Mısırın aLtındaki qizLi MecLis vaR bLmıyoRm ßi iLqisi oLabıLırmı ama TanqRiss tenDe ısınLanabıLır (JunonDaki Centurion YeşiL Mekan) Çünkü Videoda O Tür yeRLer vaR . Eminönünden oLabıLır Onceden COk Kez Sirkeci qaRı Diye iddiaLasmıstık Coqu kişiyLe Ama Yönetim biLiyor Sirkeci qaRı ßi Yere cıkmıyoR ßüyük ihtimaLLe oLmaz çöLün Oradan qeçiş yapıLabıLır Oradaki Ortam Videodada vaR(Kum ws)
Kardeşim Bab-ı Ali oluşumun ismidir.Onlar muhafız..Ayrıca orası Teşkilat'la alâkalı bir yer yani meclisle alâkası olabilir fakat ; meclisten girilebilir gibi bir düşünce tamamen yanlış.Teşkilat'la bağlantılı olduğuna göre Junon'un payı yoktur..
Kardeş Laqım kapaqı nın en iyi yeRLeşecek yeR oRası ßi işe yaramazsa neden basında muhafız duruyor xS aLakaLı oLabıLır :D Cok sacma ama .d ÇembeR-Taş ;) :D YuvaRLak taşLar :D :D Kuyu :D ?
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

bbknow yazdı:
xDarkiMMortaLx yazdı:
Kardeş Laqım kapaqı nın en iyi yeRLeşecek yeR oRası ßi işe yaramazsa neden basında muhafız duruyor xS aLakaLı oLabıLır :D Cok sacma ama .d ÇembeR-Taş ;) :D YuvaRLak taşLar :D :D Kuyu :D ?
Çemberlitaş İstanbul'da bir bölge ve bir dikilitaş.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
COKER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen COKER »

bbknow yazdı: Kardeş Laqım kapaqı nın en iyi yeRLeşecek yeR oRası ßi işe yaramazsa neden basında muhafız duruyor xS aLakaLı oLabıLır :D Cok sacma ama .d ÇembeR-Taş ;) :D YuvaRLak taşLar :D :D Kuyu :D ?
Türkçeyi katlettiğin için teşekkürler... :x
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

IIxGoLDeNxII yazdı:
Görevlerin bir kısmını Topaldan alıcağımızı önceki sayfalarda Farklı Hesaplarla açıkladım

Bu rağmen hala Teşkilata katılacağız diyenelr varsa her türlü tartışırz 1-2 gündür aklıma gelen çemberlitaş ile fikirleri not ediyorum söyleyeceğim ama yazmak zor geliyo :D
Selam..

Teşkilattan kısa süreliğine ayrılmıştık ama mutlaka geri döneceğiz Teşkilat'a.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Bir başka görev araştırması daha yaptım...

Yazıyooor ! [45][Görev]
Savaş : Yazıyooor ! Çok gelişmiş ve çok tehlikeli Yeraltı Uygarlığı ile ilgili ilk haberler burada. Teşkilat yan gelip yatarken, yer altında şehrimizi koruyan güçlü lider kim ? Okuyun öğrenin. Yazıyooor.

Güçlü lider, yer altında, şehrimizi koruyan ? İlk olarak aklıma domuz geldi…
Sizce kim bu “güçlü” lider ?
2009-2013
Kullanıcı avatarı
delgado
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen delgado »

JouRney yazdı:Bir başka görev araştırması daha yaptım...

Yazıyooor ! [45][Görev]
Savaş : Yazıyooor ! Çok gelişmiş ve çok tehlikeli Yeraltı Uygarlığı ile ilgili ilk haberler burada. Teşkilat yan gelip yatarken, yer altında şehrimizi koruyan güçlü lider kim ? Okuyun öğrenin. Yazıyooor.

yeraltına girerken mecbure hanımdan bir görev alıyoruz o görevde bahsediyor olması lazım :shock:
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

delgado yazdı:
JouRney yazdı:Bir başka görev araştırması daha yaptım...

Yazıyooor ! [45][Görev]

yeraltına girerken mecbure hanımdan bir görev alıyoruz o görevde bahsediyor olması lazım :shock:
Hımm.. O görevi tam hatırlayamadım.. Valla yeraltında Domuz, Topal ve Cinnet geliyor benim aklıma :)
Bu arada bunun Çemberlitaş ile ilgisi var ya da yok öylesine koyayım dedim.. Yeni bir konu açmaktansa buraya koymayı tercih ettim..
2009-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön