Öncelikle konuya karışmıyım diyecektim ama edepsiz diyen kişi önce kendi yanındakı kişlere baksın.. Edepsizlik pek fazla sorun olamayacak kadar anlamsız ama HIRSIZLIKbence daha kayda değer bir kelime bırak onu bunu edepsizi hayasizi önce yapılana bak gerisine karısma kimseyi savunma sus arkada kal atlama.. Savunman varsa yanınızdakı arkadaşınıza buyur onun adına konus olayı saptırma felsefeye ihtiyaç yok.. Yeterince sizin tarafınızdan felsefe yapılıyor zaten ...
Atakan öncelikle geçmiş olsun diyorum. Yaptığın davranış güzel bir davranış ve hepimize örnek olacak. Genel etkileşimde de buna benzer bir konu vardı. Bilişim suçlarına iletilmiş olan bir dava vardı ama sonucu ne oldu bilmiyorum. Sonuç ne olursa olsun bu Hırsızlığı yapan kişiler senin bu davranışın sonucu yapmadan önce düşünecekler. Bunu basit bir oyun gibi görüp onun bunun haklarına tecavüz eden kişiler başlarına neler gelebileceğinin farkına varacaklar. Umarım bundan sonra hiç kimse (Dost, düşman, tanıdık, tanımadık) bu tür olaylarla karşılaşmaz. Karakterlerin itemlerin geri gelmiş bile olsa ortadaki emek hırsızlığı insanı bu oyundan bu platformdan soğutuyor. Oyunu bırakmış dahi olsan -ki biliyorsundur bende çok ama çok nadir giriyorum- forumda skype ta falan bizlerle göürüşmeye devam edeceğinden eminim. Ayrıca oyuna döndüğünde de hizmetinde hesaplar olacaktır bundan da eminim .
Tekrar geçmiş olsun Kardeşim. Stylxwolverr(Umut)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Manasiyok yazdı:Atakan öncelikle geçmiş olsun diyorum. Yaptığın davranış güzel bir davranış ve hepimize örnek olacak. Genel etkileşimde de buna benzer bir konu vardı. Bilişim suçlarına iletilmiş olan bir dava vardı ama sonucu ne oldu bilmiyorum. Sonuç ne olursa olsun bu Hırsızlığı yapan kişiler senin bu davranışın sonucu yapmadan önce düşünecekler. Bunu basit bir oyun gibi görüp onun bunun haklarına tecavüz eden kişiler başlarına neler gelebileceğinin farkına varacaklar. Umarım bundan sonra hiç kimse (Dost, düşman, tanıdık, tanımadık) bu tür olaylarla karşılaşmaz. Karakterlerin itemlerin geri gelmiş bile olsa ortadaki emek hırsızlığı insanı bu oyundan bu platformdan soğutuyor. Oyunu bırakmış dahi olsan -ki biliyorsundur bende çok ama çok nadir giriyorum- forumda skype ta falan bizlerle göürüşmeye devam edeceğinden eminim. Ayrıca oyuna döndüğünde de hizmetinde hesaplar olacaktır bundan da eminim .
Tekrar geçmiş olsun Kardeşim. Stylxwolverr(Umut)
Teşekkür ederim umut hep yanımda olacağınızdan kuşkum yok zaten bide Skype var zaten Bilgisayarı actıgımız gibi kendı kendıne acılıyor Yanı en azından oyunda olmasakda Skype de beraberiz Real de beraberiz
bir tartısma olucaksa bunu baska zaman yapın burası yerı degıl !
atakan sana gelınce kardesım oyunu bırakma sebebınde haklısın belkıde ama bunlar bızı yıldırmamalı evet emek harcıyoruz fakan bunlar gerı gelmıcek seyler degılkı senı seven dostların her zaman yanında olucaktır bunu unutma ayrıca stylxler olarak gıdısını ne olursa olsun onaylamıyoruz bunuda unutma sende bir stylxsın kavgalar atısmalar her zaman olur fakat ne tur dusmanlıklar olursa olsun tılsımda her sey zamanla duzelır benım gorusum budur
(son olarak veda etmende kararlıysan yolun acık olsun stylxler herzaman yanında olucak...)
ATA Oyunu Bırakmana Gerek Yok İnş VeyseL denen şahıs CEzasını çeker :?
İNSANLARIN GECE GÜNDÜZ UĞRAŞTIĞI EMEKLERİ 2SN'yede YOK EDİYORLAR NASIL YAPABİLİYORLAR ANLAMIYORUM KISACASI Bİ EDEPSİZ AĞLAKSIZ İÇİN SENİ KAYBETMEYELİM BIRAKMA OYUNU ONLARA İNAT BİDAHA YAP AYNI ŞEYLERİ BEN VE BİZİM TEAM SENİN HERZAMAN YANINDAYIZ KUŞKUN OLMASIN ... İYİ FORUMLAr