ATAxWHITE & ATAxWHİTE Charları Silinmiştir.
- Badexlostsoul
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: ATAxWHITE & ATAxWHİTE Charları Silinmiştir.
geçmiş olsun atakan..emeklerıne yazık olmus cok uzuldum fakat olayı cozmus olmanız sevındirici..gerıye kalan savcının ışı umarım hakettiği en ağır cezayı alır..tekrar geçmiş olsun..

- ATAxMasteR
- İskele Babası
Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şubesi Bilişim Suclar amirliği En kısa sürede Adres tesbidi yaparlar zaten .
- Leqolas
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
geçmiş olsun krdş
☻ KanunixxDADAŞBEY
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
Ata herseyden önce bende geçmiş olsun diyorum
lakin senınde suçun var neden mi?
hani birde yazmışsın ya Murat'ın pc sinden almıs diye,
halbuki kendi elinle vermişsin şifreyi ki sonra aranızda ne geçmişse Veysel böyle birşeye kalkışmış.
sen benden dahi yaşça büyüksün Veysel ise daha 14-15 yaşında bir çocuk nasıl olurda verdiğin anı hatırlmazsın :S

Buarada Veysel benım kuzenim olabilir ama bu onu savunduğum anlamına gelmez bir hata yapmış ve Ata sende bir hata yapmışsın ki kendi elinle şifreni vermişsin ona
Keşke Bu Olay Hiç Yaşanmasaydı..
NOT: Kardeşiniz Dahi Olsa Şifre Paylaşımı Yapmayın (Sadece Bir Uyarı , Size Kalmış)
lakin senınde suçun var neden mi?
hani birde yazmışsın ya Murat'ın pc sinden almıs diye,
halbuki kendi elinle vermişsin şifreyi ki sonra aranızda ne geçmişse Veysel böyle birşeye kalkışmış.
sen benden dahi yaşça büyüksün Veysel ise daha 14-15 yaşında bir çocuk nasıl olurda verdiğin anı hatırlmazsın :S

Buarada Veysel benım kuzenim olabilir ama bu onu savunduğum anlamına gelmez bir hata yapmış ve Ata sende bir hata yapmışsın ki kendi elinle şifreni vermişsin ona
Keşke Bu Olay Hiç Yaşanmasaydı..
NOT: Kardeşiniz Dahi Olsa Şifre Paylaşımı Yapmayın (Sadece Bir Uyarı , Size Kalmış)

xXFENOMENXx
- ATAxMasteR
- İskele Babası
Murat öncelikle benim şifrelrimş ve mail adresımı Buradan paylaşman çok yanlış bir durum + olarak o gun konusmada Sexytown Ben ve Veysel vardık benım charıma Murat abi giricekti. Skype den sanırım yanlıslıkla ona verdim. Diyelimki şifre onun elinde şifre onun elinde diye bunumu yapması gerekıyor ? Bir kişiye Arabanın anahtarını verince o kişinin senın arabanı çalması SUÇ olmakdan cıkıyormu ? Biz güvenip paylaşım yapmıs ola biliriz ama yine de yapmıs oldugu bir sucdur. Ve Bu Konu daha da uzayacak Buyuyecek gide bildiği yere kadar gidicek. Oyunla hiç bir alakam kalmadı artık Tek bunu bana yapanlarla alakam var. Yarın zaten Forum da herkez savcılık ve Bilişim suclarından alınmıs dilekçe örneklerini Forumda görücektir.
Ben seni hiç suçlamadım Murat bunu Klandan da Forumdan da defalarca yazdım .
Ben seni hiç suçlamadım Murat bunu Klandan da Forumdan da defalarca yazdım .
- ATAxMasteR
- İskele Babası
+ Olarak ekliyorum Murat senın pc den almıs diye yazdım cunku ben Veysele hiç bir şekilde Şifrelerımı vermem güvenilir bir Şahsiyet değil zaten kendısı ben bu gun senı telefondan arayınca ne Sordum Veysel Dun Size geldımı ? Sende evet geld diyince senın bilgisyaarındn şifre alınmıs olacagını dusundum ne yazıkkı Konusma esnasından Sexytown u sececeğim yerde Veysel olucak Emek Hırsızını seçmişim. Şifre ona gitmişki hiç zaman kaybetmemiş Kendi Şerefine Yakışır bir şekilde davranışı gerçekleştirmiş.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
Ata Sen Sende Değilsin Sağlıklı Düşünemiyorsun
Ben Sana Düğünün Sonuna Doğru Yetiştiğimi Söylemiştim Diyarbakırda Olduğumdan Dolayı Veysel Bizim Evdeydi Demedim ki
Hem Attığı Resme İyi Bak Veysel Orda Sana ''Yaz Bura'' Demiş 30 Aralık Perşembe 20:12 de Kardeşim Mervan'da Hatırlıyor Ve Sexytown Murat Abide Sen Bilerek Şifreni Vermişsin Veysel'e.
Ayrıyetten Buraya Yazdığım Şifrelerin Eski Şfrelerin Ne Önemi Varki.
Ben Sana Düğünün Sonuna Doğru Yetiştiğimi Söylemiştim Diyarbakırda Olduğumdan Dolayı Veysel Bizim Evdeydi Demedim ki
Hem Attığı Resme İyi Bak Veysel Orda Sana ''Yaz Bura'' Demiş 30 Aralık Perşembe 20:12 de Kardeşim Mervan'da Hatırlıyor Ve Sexytown Murat Abide Sen Bilerek Şifreni Vermişsin Veysel'e.
Ayrıyetten Buraya Yazdığım Şifrelerin Eski Şfrelerin Ne Önemi Varki.

xXFENOMENXx
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Geçmiş olsun kardeşim
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
- ATAxMasteR
- İskele Babası
Teşekkürler MErtMertkinqx yazdı:Geçmiş olsun kardeşim
- ATAxMasteR
- İskele Babası
Duyuru
/color] xXFENOMENXx & Fenomen Karakterlerının Gerçek sahibi olan Murat Kendi charlarını Kuzenınden alıp Aktarılmış olan itemlerı geri vermiştir.xXFENOMENXx & Fenomen charları artık Kendı sahibindedir ve Murat'ın Bu olayla bir alakası Yoktur tek Suclu kuzenı VEYSEL dir.