PİYASA UÇUYO GİDİYO TEK RAKİBİ TÜRK HAVA YOLLARI
Re: PİYASA UÇUYO GİDİYO TEK RAKİBİ TÜRK HAVA YOLLARI(UÇUYO LAN)
oyun içi oyuncu etkileşiminide zedeliyo bu maden durumu birisi toplamaya bırakıyo kötü düşünülüyo ben mesela 10 kişi var başında madenin illaki birisi çekecek nede olsa hızımı kullandım çektim herkes diyo toplamaya bırakma ama yok bırakmadım aslında kötü oluyorum kötü hissediyorum yani bu böyle gitmemeli.. en büyük yeniliği yapmaları lazım daha çok maden sayısı gelmeli koskoca sunucuda 2 tane elmas la biz ne yapıcaz..
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Geçen bi adamla konuştum iridyum 20 m dedi(ne yapacan mevbur) tamam dedim bi işim var 15 dk geliyom dedim geldim adam 30 m oldu artık dedi.Sonra susturma aldık tabi şimdi size böyle deseler siz ne yapardıız.
karşımda olsa çeker silahımı vururdum :lol: :lol: :lol:KaraXHayalet yazdı:Geçen bi adamla konuştum iridyum 20 m dedi(ne yapacan mevbur) tamam dedim bi işim var 15 dk geliyom dedim geldim adam 30 m oldu artık dedi.Sonra susturma aldık tabi şimdi size böyle deseler siz ne yapardıız.
Merak etmeyin.Kilit atamazlar çünkü sonuçta bir konu tartışıyoruz desteklik bir durum yok GÜNCEL.
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Söylediklerine katılıyorum . Bu konuyu gören herkesin düşüncelerini dile getrmelerini bekliyoruz :!:Infecter yazdı:Merak etmeyin.Kilit atamazlar çünkü sonuçta bir konu tartışıyoruz desteklik bir durum yok GÜNCEL.
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Evet arkadaşlar yönetimin bu konuya el atması lazım madenler dolardan hızlı yükselıo...
Güncel
Güncel
Altınyalnız/DELİXPRENS/DELİXGÜÇ
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
protesto yaplım bir sunucuda 1 level çar açıp yürüyelim belki ozaman anlarlar 
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
bu yönetim bu konuda hiç bişe yapcakmış gibi durmuyor millet isim değiştirmeyi parasıyla alıp oyun parası karşılığı satıyor o bile yasakmış ee millet ne yapsın ?? gerçi yönetimin de işine geliyor tabiki saatlerce oyun değil maden başında bekleyen onlarca onlien olan insan ?
yazık bu millete bir madenin başında 24 saat nöbet tutanları biliyorum valla ayıp artık oyun yavaş yavaş kendinden soğutuyor ....
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
tamam her 3 çekmede bir menekşe iridyum felan çıksın bizde demiyoruz ama 24 saat oturupta çıkmazsa.. o bizi çok sıkar değilmi ??
:lol: :lol: :lol: aynen katılıyorum :!: :!: :!: :!: günceLDELIPRENS yazdı:Evet arkadaşlar yönetimin bu konuya el atması lazım madenler dolardan hızlı yükselıo...![]()
Güncel
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe