LODOS VE ARZLAR

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

LODOS VE ARZLAR

Mesaj gönderen Strongxsifa »

arkadaşlar hiç grdünüz mü lodoslar arz sancağo basmış arzlar kendi arasında ws atıyor ben hiç görmedim en az 100kre sancak bastık ama hiç görmedim hepsi dalar lodoslar ise özellikle meteorda adamalr bizim muhafızı kesiyorken bile ws deler bune vurdumduymazlık ya tabi bazen bizde yapıyoruz ama o daldığımda oluyor birisi çağrınca hemen toplanıp savaşa giriyorum hatta can basarak savaştığım da olmuştur acilen bu bilincin lodoslarda oluşması lazım..
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: LODOS VE ARZLAR

Mesaj gönderen Reader »

Haklısın kardeş.Arzlar sancağı bastı basıcak ama sancağın yanında lodoslar birbirini kesiyo tmm vs atmayın modda eğlenmeyin demiyoruz arzlar yaklasınca 2 dk görevinizi yapın diyoruz sonucta klandasıznız ve kesmeniz gereken klandaşlarınız değil DÜŞMANLARINIZ !
Reader
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Reader yazdı:Haklısın kardeş.Arzlar sancağı bastı basıcak ama sancağın yanında lodoslar birbirini kesiyo tmm vs atmayın modda eğlenmeyin demiyoruz arzlar yaklasınca 2 dk görevinizi yapın diyoruz sonucta klandasıznız ve kesmeniz gereken klandaşlarınız değil DÜŞMANLARINIZ !
Klandaşlık Loncalar sistemınde uzgunum kı Kalktı..Bana bırınız söylermı A) Loncası B) Loncasına yardım etsın?
Loncalarda kendı aralarında orada Ws dıye tabır ettığınız eğlenceyı yapıyorlar..Dışarda Loncasız kalanlar evet onlar savaşıyor o dakıka LODOS için..Bu Bılıncınde Oluşması ıcın Lonca başkanlarının bır araya gelıp Toplantılar duzenleyıp dığer sunuculardakı gıbı Handana yada Ismete Yuruyebılırler..Ama dedığım gıbı Bu Sadece MERAN Da vardır..
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reader »

Kesinlikle duygu sana katılıyorum.Özellikle lodos klanı çok kopuk bence loncalar arası dostluk ilişkiler sıfır zaten choosens mega düsman değillermi.Sonucta aynı klanı paylasıyolar.SAÇMA ! Sonra önemli 2 lonca daha var beowulfx xukalax bu loncalar biraz dostluğu LODOS klanında sağlayamazlar mı ? Neden handana gidilmiyor ? bnce suc tabikide lonca liderlerinde ama belkide bilemem böyle bir planları vardır ? keskee olsa arzlar yenilmez handan ise kesilmez değildir sonucta bunu unutmayalım ve GELECEKTE BİRLİK BERABERLİK İÇİN LODOS KLANI ÖNCÜLÜK OLSUN diyerekten yorumumu burda sonlaandırıyorum :D Vee 100. İLETİM HAYIRLI OLSUN :D
Reader
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Şöle uzun yorumlar yazmaın=)
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

Lodoslarda yardımlaşma olmayabilir ama arzlarda açıkcası öyle birbiriyle düşman loncalar veya gruplar görmüyorum. Çünkü loncalar işin idrakında lonca veya gruba göre değil kişiye göre davranırlar.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Lodoslarda yardımlaşma bu aralar yok doğru.Ama Alayınaxebuhan lafı geçtimi tüm Klan işi olsun olmasın bir kişinin görevine gelirdi =)) Bilmem anlatabildim mi ;)
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

Vandervaart yazdı:Lodoslarda yardımlaşma bu aralar yok doğru.Ama Alayınaxebuhan lafı geçtimi tüm Klan işi olsun olmasın bir kişinin görevine gelirdi =)) Bilmem anlatabildim mi ;)
milattan önceydi o o zamanlar böyle önüne gelen loncada açmıyodu 2-3 lonca vardı ve oyundan herkes haz duyuyodu yardımlaşmanın ne olduğunu biliyodu şimdi nerde o günleri mumla arıyoruz
ResimResim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

MORDuMan yazdı:
Vandervaart yazdı:Lodoslarda yardımlaşma bu aralar yok doğru.Ama Alayınaxebuhan lafı geçtimi tüm Klan işi olsun olmasın bir kişinin görevine gelirdi =)) Bilmem anlatabildim mi ;)
milattan önceydi o o zamanlar böyle önüne gelen loncada açmıyodu 2-3 lonca vardı ve oyundan herkes haz duyuyodu yardımlaşmanın ne olduğunu biliyodu şimdi nerde o günleri mumla arıyoruz

Aynn =) Olsn geçmişi olmayanın geleceği olmz=)
Kullanıcı avatarı
hadise8787
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hadise8787 »

kesinlikle megax ler kimseye düşman değildir arada tartışmalar olsada kimleyle düşman kalamayız
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim

“Genel Sohbet” sayfasına dön