LODOS VE ARZLAR
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
LODOS VE ARZLAR
arkadaşlar hiç grdünüz mü lodoslar arz sancağo basmış arzlar kendi arasında ws atıyor ben hiç görmedim en az 100kre sancak bastık ama hiç görmedim hepsi dalar lodoslar ise özellikle meteorda adamalr bizim muhafızı kesiyorken bile ws deler bune vurdumduymazlık ya tabi bazen bizde yapıyoruz ama o daldığımda oluyor birisi çağrınca hemen toplanıp savaşa giriyorum hatta can basarak savaştığım da olmuştur acilen bu bilincin lodoslarda oluşması lazım..
Re: LODOS VE ARZLAR
Haklısın kardeş.Arzlar sancağı bastı basıcak ama sancağın yanında lodoslar birbirini kesiyo tmm vs atmayın modda eğlenmeyin demiyoruz arzlar yaklasınca 2 dk görevinizi yapın diyoruz sonucta klandasıznız ve kesmeniz gereken klandaşlarınız değil DÜŞMANLARINIZ !
Reader
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Klandaşlık Loncalar sistemınde uzgunum kı Kalktı..Bana bırınız söylermı A) LoncasıReader yazdı:Haklısın kardeş.Arzlar sancağı bastı basıcak ama sancağın yanında lodoslar birbirini kesiyo tmm vs atmayın modda eğlenmeyin demiyoruz arzlar yaklasınca 2 dk görevinizi yapın diyoruz sonucta klandasıznız ve kesmeniz gereken klandaşlarınız değil DÜŞMANLARINIZ !
Loncalarda kendı aralarında orada Ws dıye tabır ettığınız eğlenceyı yapıyorlar..Dışarda Loncasız kalanlar evet onlar savaşıyor o dakıka LODOS için..Bu Bılıncınde Oluşması ıcın Lonca başkanlarının bır araya gelıp Toplantılar duzenleyıp dığer sunuculardakı gıbı Handana yada Ismete Yuruyebılırler..Ama dedığım gıbı Bu Sadece MERAN Da vardır..
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

Kesinlikle duygu sana katılıyorum.Özellikle lodos klanı çok kopuk bence loncalar arası dostluk ilişkiler sıfır zaten choosens mega düsman değillermi.Sonucta aynı klanı paylasıyolar.SAÇMA ! Sonra önemli 2 lonca daha var beowulfx xukalax bu loncalar biraz dostluğu LODOS klanında sağlayamazlar mı ? Neden handana gidilmiyor ? bnce suc tabikide lonca liderlerinde ama belkide bilemem böyle bir planları vardır ? keskee olsa arzlar yenilmez handan ise kesilmez değildir sonucta bunu unutmayalım ve GELECEKTE BİRLİK BERABERLİK İÇİN LODOS KLANI ÖNCÜLÜK OLSUN diyerekten yorumumu burda sonlaandırıyorum
Vee 100. İLETİM HAYIRLI OLSUN 
Reader
-
- Kadim Hidra Avcısı
Şöle uzun yorumlar yazmaın=)
Lodoslarda yardımlaşma olmayabilir ama arzlarda açıkcası öyle birbiriyle düşman loncalar veya gruplar görmüyorum. Çünkü loncalar işin idrakında lonca veya gruba göre değil kişiye göre davranırlar.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
-
- Kadim Hidra Avcısı
Lodoslarda yardımlaşma bu aralar yok doğru.Ama Alayınaxebuhan lafı geçtimi tüm Klan işi olsun olmasın bir kişinin görevine gelirdi
) Bilmem anlatabildim mi 
milattan önceydi o o zamanlar böyle önüne gelen loncada açmıyodu 2-3 lonca vardı ve oyundan herkes haz duyuyodu yardımlaşmanın ne olduğunu biliyodu şimdi nerde o günleri mumla arıyoruzVandervaart yazdı:Lodoslarda yardımlaşma bu aralar yok doğru.Ama Alayınaxebuhan lafı geçtimi tüm Klan işi olsun olmasın bir kişinin görevine gelirdi) Bilmem anlatabildim mi

-
- Kadim Hidra Avcısı
MORDuMan yazdı:milattan önceydi o o zamanlar böyle önüne gelen loncada açmıyodu 2-3 lonca vardı ve oyundan herkes haz duyuyodu yardımlaşmanın ne olduğunu biliyodu şimdi nerde o günleri mumla arıyoruzVandervaart yazdı:Lodoslarda yardımlaşma bu aralar yok doğru.Ama Alayınaxebuhan lafı geçtimi tüm Klan işi olsun olmasın bir kişinin görevine gelirdi) Bilmem anlatabildim mi
Aynn
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
kesinlikle megax ler kimseye düşman değildir arada tartışmalar olsada kimleyle düşman kalamayız
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim